V-am trimis email si nici macar nu raspundeti...
Daca adresa de mail este reala, inseamna ca nu prea citesti mailul. La fiecare sanctiune se trimite automat un mail la adresa folosita la inscriere in care se specifica motivul sanctiunii.
Ai primit sanctiunea: anulare cont: 2015-01-16 17:07:55, Multiple transferuri la poker.
Daca adresa de mail este reala, inseamna ca nu prea citesti mailul. La fiecare sanctiune se trimite automat un mail la adresa folosita la inscriere in care se specifica motivul sanctiunii.
Ai primit sanctiunea: anulare cont: 2015-01-16 17:07:55, Multiple transferuri la poker.
Mai termina fah in pula mea si tu cu anularile. Nu ai copii acasa? Sau nu-ti mai vin copii la gradinita daca esti educatoare? Sanctiuni pe jocuri stii sa dai? Recalifica-te! Sau baga in pula mea un banner mare sa stim si noi ca suntem aici la (re)educare.
Vreau sa stiu si eu de ce mi s-a anulat contul B_Alexandru.
ca asa anuleaza ei degeaba conturi domnule admin te rog frumos sa imi raspunzi pentru care motiv ai anulat contul _Carlito_ nici macar nu va deranjati sa raspundeti nu va ganditi ca nu e corect sa anulati pe nedrept am dat bani pentru punctele acelea astept un raspuns de la dumneavoastra va multumesc!
si eu dc nu am primit nici-un mail si nu apar nici pe pagina de anulat pentru ce ma-ti anulat? vo rog frumos verificai miati anulat contul cu numele de utilizator _Carlito_ degeaba de pomana
Eu de ce eu nu am primit mail cand ai anulat contul raf_ella??? care este motivul??? poate ai demnitatea sa-l scrii macar aici pe forum... adresa mea de mail este reala... cand un joc normal de poker tu il vezi transfer... e fara cuvinte....dar incearca sa raspunzi macar o data , dupa 2 saptamani inca te ascunzi,... iti este rusine de ADEVAR??? MIE NU...
Eu de ce eu nu am primit mail cand ai anulat contul raf_ella??? care este motivul??? poate ai demnitatea sa-l scrii macar aici pe forum... adresa mea de mail este reala... cand un joc normal de poker tu il vezi transfer... e fara cuvinte....dar incearca sa raspunzi macar o data , dupa 2 saptamani inca te ascunzi,... iti este rusine de ADEVAR??? MIE NU...
Daca nu vrei sa dai un raspuns la o intrebare atat de simpla arati tuturor ca esti doar un parvenit pe acest site, ne tratezi de parca nu am fi ca tine, dar probabil nu poti sa faci fata unui adevar, te depaseste situatia, e jenant ce se intampla aici, si nu pentru cei ce aduc injurii, de la tine unii aveam asteptari, se pare ca in spatele unui monitor nu exista adevar si umanitate...nu vreau conturile inapoi , vreau sa spui doar atat, MOTIVUL INCHIDERII CONTULUI RAF_ELLA??...Se stie ca motivul inchiderii celuilalt cont este o ineptie...Daca esti om si inca mai ai demnitate da un raspuns, arata celor de aici ca poti fi admin....sau inchide si contul asta...gasesti tu un motiv sau nu...
variamas pe ochi vostri de admini dreaqu mai intra pe sit-eul vostru pisamas pe morti vostri anulati pe nedrept variamas in gura la familia si la copii vostri am dat o gramada de bani sa ma aulati degeaba murivar familia sa va luati tamaie si lumanari la copii si familia voastra de bani aia
sa va cumparati sicrie pentru familia vostra de adminii spurcati uuuu sugemiati toata pula