Buna ziua Dragi Admini , propun ca mizele la poker sa creasca..Mai exact ceea ce vreau sa spun este ca ar fi minunat ca mizele sa fie 50.000 Puncte deschiderea meselor iar Raise-ul sa fie 150.000-200.000. Tind sa cred veti strange mult mai multi jucatori, am auzit multe discutii de-a lungul timpului precum ca "nu joc acolo, se cere maxim 100" Eu zic sa incercati macar o perioada si tind sa cred ca rezultatele vor veni imediat. Multumesc Frumos sper si astept un raspuns din partea voastra.
PS: Pune-ti un vote pe site si veti vedea ce doresc jucatorii vostrii ! Respect
Buna ziua Dragi Admini , propun ca mizele la poker sa creasca..Mai exact ceea ce vreau sa spun este ca ar fi minunat ca mizele sa fie 50.000 Puncte deschiderea meselor iar Raise-ul sa fie 150.000-200.000. Tind sa cred veti strange mult mai multi jucatori, am auzit multe discutii de-a lungul timpului precum ca "nu joc acolo, se cere maxim 100" Eu zic sa incercati macar o perioada si tind sa cred ca rezultatele vor veni imediat. Multumesc Frumos sper si astept un raspuns din partea voastra.
PS: Pune-ti un vote pe site si veti vedea ce doresc jucatorii vostrii ! Respect
De acord
E buna ideea, sa mareasca odata miza, ne-am plictisit de 7 ani de zile sa jucam asa, uitativa cati miliardari in top, aia in veci no sa mai piarda , o sa devina plictisitor, asa toata lumea are pcte, sa mareasca odata miza si sa putem cere macar 1 milion maxim, altfel nu va mai pierde nimeni , cum poti sa mai ajungi verodata in top 10 daca aia au 500 milioane, cum sa ii faci?