Dupa expresii [poi] esti incultul ala de jaga[rdea].Si intradevar,ai si u 1g de dreptate:cand jucai u aici pe mana cu galaman ....................................................Asa te-ai ridicat si tu.Ca altfel nu ai avea cum dupa stilul de poker jucat.Crede-ma ca te cunosc bine.Esti total pe dinafara.
Buna ziua Dragi Admini , propun ca mizele la poker sa creasca..Mai exact ceea ce vreau sa spun este ca ar fi minunat ca mizele sa fie 50.000 Puncte deschiderea meselor iar Raise-ul sa fie 150.000-200.000. Tind sa cred veti strange mult mai multi jucatori, am auzit multe discutii de-a lungul timpului precum ca "nu joc acolo, se cere maxim 100" Eu zic sa incercati macar o perioada si tind sa cred ca rezultatele vor veni imediat. Multumesc Frumos sper si astept un raspuns din partea voastra.
PS: Pune-ti un vote pe site si veti vedea ce doresc jucatorii vostrii ! Respect
Daca acesti oameniiii au considerat ca e mai bine asa de 7 ani incoce te ridici tu sa faci pe desteptul !? LoL Dar stati linistiti Dragiilor admini nu va puneti cu acest TIP... stiti Vorba aia ;) Nu te Pune niciodata la mintea unui prost ca te va aduce la nivelul lui si te va bate prin experienta . gen Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj.
Dupa expresii [poi] esti incultul ala de jaga[rdea].Si intradevar,ai si u 1g de dreptate:cand jucai u aici pe mana cu galaman ....................................................Asa te-ai ridicat si tu.Ca altfel nu ai avea cum dupa stilul de poker jucat.Crede-ma ca te cunosc bine.Esti total pe dinafara.
ba copil fara viitor, vezi de treaba ta si nu iti mai da tu cu parerea despre alti . Nu ma baga pe mine in aceeasi oala cu tine.
on: Hai sus cu el ca poate se face ceva cu marirea mizei.