Domni adminii eu ma credeam ca sunteti de treaba dar,ma-m inselat in privinta voastra eu sunt jucator si ami place acest site dar sami anulati contul pentru ce eu nu am facut asta nu accept asa ca voi renunta sa mai joc pe site-ul dumneavoastra pentru ca nu este prima sau ultima data cand ami faceti asa ceva...Si cu siguranta site-ul va ramane fara jucatori eu va garantez ca site-ul va ramne fara jucatori.
Domni adminii eu ma credeam ca sunteti de treaba dar,ma-m inselat in privinta voastra eu sunt jucator si ami place acest site dar sami anulati contul pentru ce eu nu am facut asta nu accept asa ca voi renunta sa mai joc pe site-ul dumneavoastra pentru ca nu este prima sau ultima data cand ami faceti asa ceva...Si cu siguranta site-ul va ramane fara jucatori eu va garantez ca site-ul va ramne fara jucatori.
DOMNILOR ADMINI VREAU SA CUMPAR PE ACESC CONT MAI MULTE PACHETE DE PUNCTE CUM AM CUMPARAT SI PE UN ALT CONT SI CAND AM FACUT 130 DE MILIOANE VOI MIATI ANULAT CONTUL MOTIV PENTRU CARE NICI IN ZIUA DE ASTAZI NU SE STIE SI NICI PE PAGINA DE ANULATI NU MA-TI PUS CE GARANTIE AM EU CA ACEST CONT NU VA FI ANULAT DE CATRE DUMNEAVOASTRA CU MIATI ANULAT SI CELALALT CONT FARA NICI-UN MOTIV? IMI PUTETI DA GARANTIE K NU O SA SE MAI INTMPLE ACEASI PROSTIE CUM SA INTMPLAT SI CU CELALALT CONT? CUNOSC REGULAMENTUL DESTUL DE BINE JOK PE ACEST SITE DE 8 ANI CAND SUNT VINOVAT SI GRESESC IMI ASUM RESPONSABILITATEA DAR CAND MA ANULATI PE NEDREPT NU IMI COMVINE SINCER IMI IE FRICA SA MAI CUMPAR PUNCTE DIN MOTIVUL K MA ANULATI PE NEDREPT STIU K NU O SA VA DERANJATI SA IMI RASPUNDETI MAS MULTUMI MACAR DE ATI CITI MESAJUL MEU CATRE DUMNEAVOASTRA VA MULTUMESC!!!!!
DOMNILOR ADMINI VREAU SA CUMPAR PE ACESC CONT MAI MULTE PACHETE DE PUNCTE CUM AM CUMPARAT SI PE UN ALT CONT SI CAND AM FACUT 130 DE MILIOANE VOI MIATI ANULAT CONTUL MOTIV PENTRU CARE NICI IN ZIUA DE ASTAZI NU SE STIE SI NICI PE PAGINA DE ANULATI NU MA-TI PUS CE GARANTIE AM EU CA ACEST CONT NU VA FI ANULAT DE CATRE DUMNEAVOASTRA CU MIATI ANULAT SI CELALALT CONT FARA NICI-UN MOTIV? IMI PUTETI DA GARANTIE K NU O SA SE MAI INTMPLE ACEASI PROSTIE CUM SA INTMPLAT SI CU CELALALT CONT? CUNOSC REGULAMENTUL DESTUL DE BINE JOK PE ACEST SITE DE 8 ANI CAND SUNT VINOVAT SI GRESESC IMI ASUM RESPONSABILITATEA DAR CAND MA ANULATI PE NEDREPT NU IMI COMVINE SINCER IMI IE FRICA SA MAI CUMPAR PUNCTE DIN MOTIVUL K MA ANULATI PE NEDREPT STIU K NU O SA VA DERANJATI SA IMI RASPUNDETI MAS MULTUMI MACAR DE ATI CITI MESAJUL MEU CATRE DUMNEAVOASTRA VA MULTUMESC!!!!!
Oare de ce nu incercati voi sa faceti punctele de la zero, sa nu mai dati bani ca vad ca va plangeti intruna ca v-au anulat.
IAR SA BAGAT SARACA ASTA CA O ROADE INVIDIA CA CINEVA ARE CTIVA EUROI SA BAGE SA ISI CONSUME TIMPUL INTR UN FEL. ASA AI FOST ASA VEI RAMANE SI SUNT SIGUR DE REPLICA TA COMUNALA
da ma ai dreptate ma roade invidia pe aia 5 euroi ai tai, care i-ai facut cersind. Vrei sa te imprumut eu cu mai mult? Nu te mai lauda gogule cu banii care ii bagi aici in puncte. Laudate cand spargi mii sau sute de mii in cazinouri adevarate, saracie ce esti.
o mananca in gura pe scufita asta tranvestitu naibi vb si el cnd ar trb sa taca
Bzzzzz, Bzzzzzz. Vezi ca acum te pliciui. Eu nu am vb cu tine, dar daca vrei ne bagam in seama si nu cred ca e bine ptr tine. Vb frumos ca eu nu te-am jignit. Vezi ca s-ar puteai sa bei friptura cu paiul. Asa ca veziti de cartile tale si da-mi cu ignore ca e mai bine.
o mananca in gura pe scufita asta tranvestitu naibi vb si el cnd ar trb sa taca
Eu doar am citat mesajul tau, care era ptr toti cumparatorii de pe site, nu doar la adresa ta ma refeream. Bagati bani in ceva neproductiv si dupa va plangeti pe aici ca v-au anulat. Mi se pare fairplay sa anuleze pe toata lumea si cumparatori si necumparatori, in cazul in care fac ceva. Asa ca hai sa ne ignoram daca vb urat, daca vrei sa fim prieteni hai sa ne respectam....Si apropo...sunt fata. Din cate stiu tu esti un pic cam travestit pe aici, ca ai nick-uri numai cu nume de fete.
Bzzzzz, Bzzzzzz. Vezi ca acum te pliciui. Eu nu am vb cu tine, dar daca vrei ne bagam in seama si nu cred ca e bine ptr tine. Vb frumos ca eu nu te-am jignit. Vezi ca s-ar puteai sa bei friptura cu paiul. Asa ca veziti de cartile tale si da-mi cu ignore ca e mai bine.
ba domnule scufita alba nu am auzit de fuga ta si nici nu imi place sa ma cert k tn pe forum daca ai fi fata in fata k mn ai face pe tn de frica nu ai mai fi asa tare in gura eu am lasat un mesaj adminilor nu tie si tot de la admini astept un raspuns nu de la tn cn esti u un neca nimeni care se baga in seama k foarta ca chiloti in fund vb ma ce e de vb nu mai vb aiurea asa neintrebat sunt comvins k ti-ai luat multa bataie pe gura ta proasta care o ai ;)