Eu doar am citat mesajul tau, care era ptr toti cumparatorii de pe site, nu doar la adresa ta ma refeream. Bagati bani in ceva neproductiv si dupa va plangeti pe aici ca v-au anulat. Mi se pare fairplay sa anuleze pe toata lumea si cumparatori si necumparatori, in cazul in care fac ceva. Asa ca hai sa ne ignoram daca vb urat, daca vrei sa fim prieteni hai sa ne respectam....Si apropo...sunt fata. Din cate stiu tu esti un pic cam travestit pe aici, ca ai nick-uri numai cu nume de fete.
ptr cultura ta generala asa o cheama pe fetita mea ariana desteapto ;)
ba domnule scufita alba nu am auzit de fuga ta si nici nu imi place sa ma cert k tn pe forum daca ai fi fata in fata k mn ai face pe tn de frica nu ai mai fi asa tare in gura eu am lasat un mesaj adminilor nu tie si tot de la admini astept un raspuns nu de la tn cn esti u un neca nimeni care se baga in seama k foarta ca chiloti in fund vb ma ce e de vb nu mai vb aiurea asa neintrebat sunt comvins k ti-ai luat multa bataie pe gura ta proasta care o ai ;)
Am incercat ieri sa vb cu tine dar se vede ca ai mintea incuiata. Nu te umfla in pene la mine ca nu tine. Daca vrei atat de mult sa ma ai in fata ta se rezolva, sa vedem care dintre noi 2 ar face pe el. Nu te mai lauda atat ca faci si dregi, ca o palma daca iti dau, fuga iepurelui e mers de melc pe langa fuga ta. Te-am rugat sa vb frumos ca eu nu te-am jignit, dar vad ca esti tare-n gura in fata calculatorului. Tineti degetele alea in gura si nu mai scrie prostii cu ele. Ti-am repetat si o mai repet ptr taratele tale din cap....am generalizat, daca te simti si doare adevarul atunci nu mai e vina mea.