Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

21-04-2015,23:29
Robert_Arb19 Data inregistrarii: 21/04/2015 Mesaje: 0 Online
Mesaj pentru adminii...Vreau un raspuns cat de repede

Domni adminii eu ma credeam ca sunteti de treaba dar,ma-m inselat in privinta voastra eu sunt jucator si ami place acest site dar sami anulati contul pentru ce eu nu am facut asta nu accept asa ca voi renunta sa mai joc pe site-ul dumneavoastra pentru ca nu este prima sau ultima data cand ami faceti asa ceva...Si cu siguranta site-ul va ramane fara jucatori eu va  garantez ca site-ul va ramne fara jucatori.

22-04-2015,23:57
_Ar1ana_ Data inregistrarii: 23/03/2015 Mesaje: 4 Online
DOMNILOR ADMINI CU VA SPUNEAM ANULATI PERSOANE CARE CUMPARA PUNCTE PE SITE-UL DUMNEAVOASTRA OARE O SA RENUNTATI VREODATA SA MAI ANULATI PE NEDREPT???

Citat de la Robert_Arb19:

Domni adminii eu ma credeam ca sunteti de treaba dar,ma-m inselat in privinta voastra eu sunt jucator si ami place acest site dar sami anulati contul pentru ce eu nu am facut asta nu accept asa ca voi renunta sa mai joc pe site-ul dumneavoastra pentru ca nu este prima sau ultima data cand ami faceti asa ceva...Si cu siguranta site-ul va ramane fara jucatori eu va  garantez ca site-ul va ramne fara jucatori.

DOMNILOR ADMINI  VREAU SA CUMPAR PE ACESC CONT MAI MULTE PACHETE DE PUNCTE  CUM AM CUMPARAT SI PE UN ALT CONT  SI CAND AM FACUT 130 DE MILIOANE VOI MIATI ANULAT CONTUL MOTIV PENTRU CARE  NICI IN ZIUA DE ASTAZI NU SE STIE SI NICI PE PAGINA DE ANULATI NU MA-TI PUS  CE GARANTIE AM EU  CA ACEST CONT NU  VA FI ANULAT  DE CATRE DUMNEAVOASTRA CU MIATI ANULAT SI CELALALT CONT FARA NICI-UN MOTIV? IMI PUTETI DA GARANTIE K NU O SA SE MAI INTMPLE ACEASI PROSTIE  CUM SA INTMPLAT  SI CU CELALALT CONT? CUNOSC REGULAMENTUL DESTUL DE BINE JOK PE ACEST SITE DE 8 ANI  CAND SUNT VINOVAT SI GRESESC  IMI ASUM  RESPONSABILITATEA DAR CAND MA ANULATI PE  NEDREPT  NU  IMI COMVINE SINCER IMI IE FRICA SA MAI CUMPAR PUNCTE   DIN MOTIVUL K MA ANULATI  PE NEDREPT STIU K NU O SA VA DERANJATI SA IMI RASPUNDETI   MAS MULTUMI MACAR DE ATI CITI MESAJUL MEU  CATRE DUMNEAVOASTRA   VA MULTUMESC!!!!!

23-04-2015,15:16
ScufitaAlbaa Data inregistrarii: 11/04/2015 Mesaje: 10 Offline

Citat de la _Ar1ana_:

DOMNILOR ADMINI  VREAU SA CUMPAR PE ACESC CONT MAI MULTE PACHETE DE PUNCTE  CUM AM CUMPARAT SI PE UN ALT CONT  SI CAND AM FACUT 130 DE MILIOANE VOI MIATI ANULAT CONTUL MOTIV PENTRU CARE  NICI IN ZIUA DE ASTAZI NU SE STIE SI NICI PE PAGINA DE ANULATI NU MA-TI PUS  CE GARANTIE AM EU  CA ACEST CONT NU  VA FI ANULAT  DE CATRE DUMNEAVOASTRA CU MIATI ANULAT SI CELALALT CONT FARA NICI-UN MOTIV? IMI PUTETI DA GARANTIE K NU O SA SE MAI INTMPLE ACEASI PROSTIE  CUM SA INTMPLAT  SI CU CELALALT CONT? CUNOSC REGULAMENTUL DESTUL DE BINE JOK PE ACEST SITE DE 8 ANI  CAND SUNT VINOVAT SI GRESESC  IMI ASUM  RESPONSABILITATEA DAR CAND MA ANULATI PE  NEDREPT  NU  IMI COMVINE SINCER IMI IE FRICA SA MAI CUMPAR PUNCTE   DIN MOTIVUL K MA ANULATI  PE NEDREPT STIU K NU O SA VA DERANJATI SA IMI RASPUNDETI   MAS MULTUMI MACAR DE ATI CITI MESAJUL MEU  CATRE DUMNEAVOASTRA   VA MULTUMESC!!!!!

Oare de ce nu incercati voi sa faceti punctele de la zero, sa nu mai dati bani ca vad ca va plangeti intruna ca v-au anulat.

23-04-2015,18:04
Gigel84 Data inregistrarii: 16/04/2015 Mesaje: 3 Offline

Incearca tu prima...

23-04-2015,19:49
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online

IAR SA BAGAT SARACA ASTA CA O ROADE INVIDIA CA CINEVA ARE CTIVA EUROI SA BAGE SA ISI CONSUME TIMPUL INTR UN FEL. ASA AI FOST ASA VEI RAMANE SI SUNT SIGUR DE REPLICA TA COMUNALA

23-04-2015,19:51

Citat de la _CASAN0VA_:

IAR SA BAGAT SARACA ASTA CA O ROADE INVIDIA CA CINEVA ARE CTIVA EUROI SA BAGE SA ISI CONSUME TIMPUL INTR UN FEL. ASA AI FOST ASA VEI RAMANE SI SUNT SIGUR DE REPLICA TA COMUNALA

o mananca in gura  pe scufita asta  tranvestitu naibi vb si el cnd ar trb sa taca 

27-04-2015,16:18

Citat de la _CASAN0VA_:

da ma ai dreptate ma roade invidia pe aia 5 euroi ai tai, care i-ai facut cersind. Vrei sa te imprumut eu cu mai mult? Nu te mai lauda gogule cu banii care ii bagi aici in puncte. Laudate cand spargi mii sau sute de mii in cazinouri adevarate, saracie ce esti.

27-04-2015,16:21

Citat de la _Ar1ana_:

o mananca in gura  pe scufita asta  tranvestitu naibi vb si el cnd ar trb sa taca 

Bzzzzz, Bzzzzzz. Vezi ca acum te pliciui. Eu nu am vb cu tine, dar daca vrei ne bagam in seama si nu cred ca e bine ptr tine. Vb frumos ca eu nu te-am jignit. Vezi ca s-ar puteai sa bei friptura cu paiul. Asa ca veziti de cartile tale si da-mi cu ignore ca e mai bine. 

27-04-2015,16:28

Citat de la _Ar1ana_:

Eu doar am citat mesajul tau, care era ptr toti cumparatorii de pe site, nu doar la adresa ta ma refeream. Bagati bani in ceva neproductiv si dupa va plangeti pe aici ca v-au anulat. Mi se pare fairplay sa anuleze pe toata lumea si cumparatori si necumparatori, in cazul in care fac ceva. Asa ca hai sa ne ignoram daca vb urat, daca vrei sa fim prieteni hai sa ne respectam....Si apropo...sunt fata. Din cate stiu tu esti un pic cam travestit pe aici, ca ai nick-uri numai cu nume de fete.

27-04-2015,23:56

Citat de la ScufitaAlbaa:

Bzzzzz, Bzzzzzz. Vezi ca acum te pliciui. Eu nu am vb cu tine, dar daca vrei ne bagam in seama si nu cred ca e bine ptr tine. Vb frumos ca eu nu te-am jignit. Vezi ca s-ar puteai sa bei friptura cu paiul. Asa ca veziti de cartile tale si da-mi cu ignore ca e mai bine. 

ba domnule scufita alba nu am auzit de fuga ta si nici nu imi place sa ma cert k tn pe forum daca ai fi fata in fata k mn  ai face pe tn de frica nu ai mai fi asa tare in gura  eu am lasat un mesaj adminilor nu tie   si tot  de la admini astept un raspuns nu de la tn cn esti u un neca nimeni care  se baga  in seama k  foarta  ca chiloti in fund  vb ma ce e de vb nu mai vb aiurea asa neintrebat sunt comvins k ti-ai luat  multa bataie pe gura ta  proasta care o ai  ;)

Pagina 1 din 2
12