Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 3
123 

Vezi primul necitit

04-10-2008,18:44
tnuva_frappe Data inregistrarii: 12/08/2008 Mesaje: 0 Offline
Nemultumiri legate de jucatori

uni jukatori ma ameninta ca cunosc admini si imi va fi sters contu nu mi se pare drept asta deeoarece toti suntem egali pe acest site mai putin la puncte si nu trebuie sa ne ascundem dupa un anumit admin deci domnilor admini monitorizatima inainte sa imi stergeti contul.Sper ca asa o sa faceti!

04-10-2008,19:16
geokamw Data inregistrarii: 05/01/2008 Mesaje: 0 Online
Duteeee Baaaaaaaaaa

stai mah calm k nu crek iti sterge contul un admin k ii este ala prieten bun sau nush ce....
yo asha zic...
dak eram in locul tau nu imi faceam griji ;)

[COLOR="Red"]mesaj pt aia care se dau mari k cik cunosc ADMINI shi amenintza k ii sterge cont ul....
MULTA MULTA MULTA............ M**E[/COLOR]

05-10-2008,07:28
tnuva_frappe Data inregistrarii: 12/08/2008 Mesaje: 0 Offline
poate asa e

da tot se lauda uni ca cunosc admini si multe altele ce e asta chiar nu mai inteleg:confused:

05-10-2008,07:45
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Ii poti raporta pe cei care se lauda ca ii cunosc pe adminii Joci.ro si ca iti vor sterge contul. Noi nu luam nici o masura nejustificat sau pentru ca unii "ne cunosc".

21-10-2008,21:06
JustForFun Data inregistrarii: 16/10/2008 Mesaje: 0 Offline
Nui Corect ?! Putin Spus ...

Cum sa incep si cum sa termin ? Inca odata sistemul romanesc ma face sa-mi para rau ca m-am nascut roman.... direct o spun, asta ceva nu se poate , strigator la cer si inca alte 400 miliarde de expresii asemanatoare si deasemenea la fel de veridice. Am dat shpe raporturi pe jucatori si nici unul nu a fost suspendat si eu am primit 2 de cand joc si mi s-au blocat 2 conturi si cel ce m-a reclamat nu a luat ban pe nici un cont, acesta gresind si el in mod expres binenteles. Deci ce sa mai zic? Ia ziceti domnii admini, hai sa va aud !? Care e cauza?! Sa incep cu primul cont banat si anume FuLLhous3 , a fost transfer de puncte, asa e, m-a reclamat Bleacs care mai are inca shpe conturi printre care dany_boss, carabinieriy, alex_bila5, bmw_m3(nu ca ar ajuta la ceva, ca oricum nu va lua ban pe niciunu') , pentru asta am luat ban si eu si Rh3maxos, asa trecem la al doilea cont si anume JustForFun , pentru asta am luat ban tot pt transfer ceea ce iar a fost corect, doar ca nu am primit AVERTISMENT(il scriu si de 1000 de ori daca e nevoie) nici atunci si nici acum, oare de ce? Oare de ce cel care ne-a reclamat si anume bmw_m3 care e tot Bleacs a primit avertisment si noi nu? Oare de ce raporturile lui ajung asa de repede incat iau ban dupa 2 min si oare de ce nici un raport de-al meu nu a fost finalizat? Oare de ce? Asta e intrebarea care ma framanta si sunt foarte curios sa vad aud replica domnii admini !!!

22-10-2008,07:09
nascut_campion Data inregistrarii: 23/09/2008 Mesaje: 0 Offline

Stai linistit fratzica .. asta e sistemul .. nu ai ce sa faci ... cu toate ca ei spun ca toti jucatorii au drepturi egale...unii sunt favorizati .... acest site ma lasa fara cuvinte.... asa o sa ramaneti pe site doar cu cocosatii :)) ;) ca lumea va migra spre alt site ...in care adminii au mai mult bun simtz ... oare asa sa fie :rolleyes: cred ca da ;) cu parere de rau .. aveti o grafica de nota 10+ ... dar voi lasati de dorit .... :eek:
..si app .... ms pt k o sa imi blocati contul :)) asta se va intampla 100% :))

si mai banatzimi si ip`ul .. nu de alta .. dar nu ar fi pentru prima data :)) :D
hai pa
si just stai linistit ca tot cum vor ei o sa iasa ;)

22-10-2008,07:24

Nu sunt foarte lamurita in ceea ce priveste nemultumirea ta. Iti recunosti greselile, dar te simti neindreptatit. Atat in cazul tau, cat si in cazul altor useri s-au luat masurile corespunzatoare. Cel putin 3 din conturile enumerate de tine mai sus (dany_boss, carabinieriy, alex_bila5, bmw_m3) sunt sanctionate inca de ieri.

Repetam ceea ce am mai spus in nenumarate randuri: un prim avertisment primesc DOAR cei care transfera 2-3 sute de mii de puncte, cei care transfera mai mult primesc direct anularea contului si nu vom face exceptie de la aceasta regula pentru tine. Ca sa nu mai fie nici o confuzie vom aduce eceasta precizare si in regulament.

De asemenea repetam faptul ca TOATE reportarile voastre sunt verificate si aplicam sanctiuni daca este cazul. Se intampla insa ca unii useri sa raporteze pe cineva, iar in descrierea abuzului sa acuze pe altcineva. Sau se intampla ca cineva sa iasa de la masa de joc, apoi sa reintre si abia dupa acest lucru sa raporteze. Toate situatiile descrise mai sus duc la un raport gresit, fara dovezi, asadar consulati pagina Ajutor pentru a vedea modalitatea corecta de a raporta pe cineva daca doriti sa se ia masuri.

Inchei in aceeasi nota ca a ta precizand ca si mie imi pare rau cateodata ca sunt roman. Pentru ca noi, romanii, avem prostul obicei sa ne uitam in ograda altuia in loc sa ne vedem de patratica noastra. Cu alte cuvinte in loc sa fii corect, sa iti accepti greselile si sanctiunea (in conformitate cu Regulamentul), tu te cramponezi de faptul ca un user a luat o pedeapsa mai "mica" ca a ta.

22-10-2008,08:54
catalin_cc Data inregistrarii: 22/10/2008 Mesaje: 0 Offline

Ai dreptate lara in ceea ce ai zis dar ,dc un anumit jucator care toate conturile astea carabinery , alex_bila5 , bmw_m3 sunt ale lui primeste mereu avertizment si supendare 3 zile ...? Greseala de el este aceiasi Transfer puncte , in regulament nu zice nimic ca daca treansferi 300k de puncte primeste avertizment si daca transferi 400k in cazul meu rhemaxos si justforfun primeste anulare cont . Trebuia si noi sa primim avertizment , chiar nu este corect ... M-am chinuit sa fac 11 milioane si acuma ma trezesc cu contul blocat din cauza ca am facut o greseala care ar trebui sanctionata cu avertizment.....ptr ca regula care ai zis-o tu cu 300k ai scos-o nush de unde ...ce e mare diferenta 100k ? Este mare diferenta de pcte eu am 11 mil si bmw_m3 au 3 mil si normal el primeste doar avertizment iar eu anulare cont ...chiar vreau sa stiu dc nu am primit si eu niciodata un avertizment si mi sa blocat contul direct? Asa ceva nu se poate frate decat in Romania..Chiar vreau sa ma lamuresti cu regula ta si cu avertizmentul .!!!. Si as mai vrea sa te intreb ceva , exista vreo sansa sa imi primesc contul la loc daca el a fost anulat ? Poate verificati iar si o sa vedeti ca meritam si noi avertizment...

Asta e regula din regulament :
Vanzarea si transferul de puncte

Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat.

eu chiar nu aveam de unde sa stiu ca daca transfer 400k nu voi primi avertizment , vazusem la sanctionati ca sunt cativa care au primit avertizment pentru greseala facuta Transfer puncte deci asa credeam si eu ca primesc si asa ar fi normal !!!

22-10-2008,11:20

Asa cum am precizat mai sus, avertisment primesc cei care transfera 2-3 sute de mii, acesta este si cazul conturilor alex_bila5, alex_alex2 si carabinieriy. In cazul tau au fost vorba de 850.000 p transferate intre cele 2 conturi mentionate de tine, deci nu e doar o diferenta de 100.000 p.

Greseala noastra este poate faptul ca nu am detaliat acest aspect decat pe forum, desi aici am facut-o in NENUMARATE randuri. Sanctiunile se iau in acest fel dintotdeauna. Vom aduce aceste precizari scrise si in Regulament. Un cont suspendat nu se poate reactiva.

In ceea ce priveste sanctiunea "suspendare 3 zile", ea este doar o sanctiune care sa da automat in cazul a 3 avertismente in decurs de o luna.

22-10-2008,14:36
nascut_campion Data inregistrarii: 23/09/2008 Mesaje: 0 Offline

:)) rhemaxos .. imi pare rau sa mor .. :( :(( ai primit si tu un cadou :)) asa cum dadeai tu la altii :))) deci .... cand ai puncte .. numai suferi tata de tine ca uite cum ajungi mic ;) asa k LARA tine-o tot asa si e bine ;) fa-i sa sufere .. ca si asa prea sufereau de ei cand aveau pucte:o

Pagina 1 din 3
123