catre admini joci nikul duko_duko si alix_avienen a jucat pe mina mi-au lau pe o mana 700k facet ceva cu manari astia,dupa care isi imparteau punctele de la mine:(:(:eek::mad:
Jocul "pe o mana" cu alt jucator este de incorect. Din pacate insa, dat fiind faptul ca se poate comunica prin alte mijloace decat chat-ul pus la dispozitie de noi, nu putem demonstra acest lucru. Neexistand dovezi in statisticile noastre, nu putem lua masuri. Asadar, daca suspectati anumite persoane de astfel de practici, ocoliti-le.
domonik77 cu steaua1947 cel putin steaua este renumit in jok pe mes sasi zika cartile
Raspunsul il gasesti mai sus.
PS. Ai avertisment pentru afirmatii mincinoase la adresa Joci.ro: "nu va mai suparati.o gandire logica si un raspuns prompt.cel de pe primul lok(joaka mai mult ca sigur mai multi si fak parte din echipa joci.ro".
sunt pe master 2 miinari infecti celsea si copilul_fugar va rogf faceti ceva mi_au luat 1500k faceti ceva respectani naiba regulamentu
:mad:
Am sa iti dau si tie acelasi raspuns ca mai sus. Jocul "pe o mana" cu alt jucator este de incorect. Din pacate insa, dat fiind faptul ca se poate comunica prin alte mijloace decat chat-ul pus la dispozitie de noi, nu putem demonstra acest lucru. Neexistand dovezi in statisticile noastre, nu putem lua masuri. Asadar, daca suspectati anumite persoane de astfel de practici, ocoliti-le.