Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

25-06-2014,17:05
soso__ Data inregistrarii: 11/12/2013 Mesaje: 8 Online
PARERE DESPRE VOI ADMINILOR MAI PRECIS PENTRU SOFOKLE

NU STIM CE HRAM PORTI DAR CEEA CE FACI TU NU DUCE DECIT LA DISTRUGEREA SITELUI AI ANULAT TOATE CONTURILE CU MILIOANE PE ELE SPERIND CA O SA CUMPARAM DE LA VOI ASTA VOM DEMOSTRA IN JUSTITIE SA DEMOSTREZI TU SOFOKLE CUM AI ANULAT TOATE CONTURILE CU PUNCTE FARA NICI UN MOTIV ESTE CEVA STRIGATOR LA CER CEEA CE FACETI VOI JOC AICI DIN 2007 DAR ACUM VATI DUS DE RIPA FACETI ASTA NUMAI CA SA NE FORTATI SA CUMPARAM DE LA VOI NUMAI PROSTI CUMPARA O SA VEDEM NOI CARE PE CARE CA NICI NOI NU O SA LASAM TREABA ASTA ASA SINTEM 350 DE JUCATORI CARE NEAM UNIT CA SA STRINGEM SEMNATURI SI VOM FII TOTI PREZENTI LA TRIBUNAL CA DEJA AM DESCHIS PROCES CU VOI SI SPER CA PINA LA PRIMA INFATISARE SA SE MAI ADUNE INCA 400 DE JUCATORI SA DEMOSTRAM CA NU MAI AVETI DE CE SA DETINETI ACEST SITE CEEA CE FACETI VOI ESTE FRAUDA ATENTATI LA NERVII NOSTRI CEI CARE NE PLACEA ACEST JOC VIRTUAL DACA ERA PE BANI MAI ZICEAM SA FACETI CEEA CE FACETI DAR SINT NISTE PUNCTE VIRTUALE RAMINE DE VAZUT CARE PE CARE  ASA DRAGILOR ADMINI MAI ALES SOFOKLE NE VEDEM LA JUDECATA

25-06-2014,17:48
mitras Data inregistrarii: 12/06/2008 Mesaje: 7 Online
:)

asa soso__fa-te rau. si ca sa ma mai distrez putin iti recomand un avocat bun:Pavel Abraham.asta i smecher tare.iti dai seama ce bun e daca l a bagat pe frac'su lu base la puscarie? cred ca deja l visezi pe sofokle cu catuse la maini reveniti-va ba baieti si obisnuiti-va cu ideea...s-au dus vremurile alea.

25-06-2014,18:51
raf_ella Data inregistrarii: 23/06/2014 Mesaje: 10 Online

Citat de la mitras:

asa soso__fa-te rau. si ca sa ma mai distrez putin iti recomand un avocat bun:Pavel Abraham.asta i smecher tare.iti dai seama ce bun e daca l a bagat pe frac'su lu base la puscarie? cred ca deja l visezi pe sofokle cu catuse la maini reveniti-va ba baieti si obisnuiti-va cu ideea...s-au dus vremurile alea.

NU TREBUIE SA MAI SPUI NIMIC ...E SUFICIENT CE NE ARATI IN "FOTO" ...MAI BINE DUTE SI TE "DISTREAZA " DACA POTI SI STII CUM....E PLINA GRADINA DE MARACINI...

25-06-2014,22:28
mitras Data inregistrarii: 12/06/2008 Mesaje: 7 Online
upsss...

si tu faci parte din categoria "napastuitilor anulati pe nedrept" raf_ella? ma intreb ce e mai greu ptr voi? sa recunoasteti ca ati facut puncte trisind sau sa va luati la revedere de la niste cifre?

26-06-2014,01:04
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Te las pe tine sa spui aici cate conturi ai in total si apoi sa citesti singur regulamentul. Nici nu mai precizez alte aspecte. Iar conturile inchise au suficiente nereguli pe care le pot demonstra. Cat despre clona ta Tugurik, citeste motivatia din sanctiune - Transfer de puncte la poker - primite de la _star_magic_ pe 22.06.2014 .  Prezint-o la tribunal.

26-06-2014,01:55

Citat de la mitras:

si tu faci parte din categoria "napastuitilor anulati pe nedrept" raf_ella? ma intreb ce e mai greu ptr voi? sa recunoasteti ca ati facut puncte trisind sau sa va luati la revedere de la niste cifre?

Esti jalnic..eu am jucat din placere... nu am facut puncte trisand ca tine probabil sau ca majoritatea de aici, am facut puncte jucand, dar pentru unii ca tine e greu de inteles, si daca am gresit cu ceva eu am recunoscut, dar cei care gresesc cu adevarat inca joaca si fac reguli pe aici....esti prea mic si neinsemnat sa poti vorbi in numele altora...am o viata reala de care subt mandra si sincer imi este mila de cei ca tine...

26-06-2014,02:06

Citat de la PALATSCHlNKEN:

Culmea  este  ca userul  "'mitras''este  printre putinii jucatori  care nu pun pret pe puncte.Faptul ca ne spui ca ai o viata  reala ,afla ca si noi toti avem o viata reala ,eu personal sunt convinsa ca am o viata reala mult mai frumoasa ca a ta, daca  ti-as spune ca azi m-am intors din vacanta si am vizitat Italia si Austria , cu singuranta nu m-ai  crede , in timp ce tu  ai ''ai o viata reala cu care te mandresti"" dar defapt  zilnic , singura ta preocupare este sa mai postezi ceva  la forum ............esti jalnic\a....

Mare e gradina....

26-06-2014,11:02

Gradina este mare...atata vreme cat tu ne spui ca tu ai o viata reala ,de parca noi am avea una doar virtuala..am plecat  in vacanta si am constatat  ca viata ta  "'cu care te  mandresti "" e tot aici  si la aceasta ora din noapte.A jigni gratuit  face parte  din viata  ta" reala de care esti mandra''?

Daca te simti "jignit" este problema ta, dar poate esti inca obosit dupa "vacanta" si iti mai trebuie una...

26-06-2014,12:08
valentina_s Data inregistrarii: 18/06/2014 Mesaje: 4 Online

De ce suferi atat de tine? Crezi ca numai tu stii unde e Italia si Austria? Sau acum au fost descoperite de tine? Si daca viata ta reala e asa de superba de ce esti toata ziua aici pe site? Italia si Austria sunt fumate de mult...daca ziceai alte tari calde mai ramaneam cu gura cascata, dar asa...vezi ca s-a descoperit si Germania, Spania, Elvetia etc. sau astea nu stii unde sunt?
Romanul tot roman ramane...vede Italia si sufera de el...

26-06-2014,14:49
valentina_s Data inregistrarii: 18/06/2014 Mesaje: 4 Online

Romanul " sufera"de  analfabetism,de grija altuia, e plin de venin, a uitat sa rada , sa glumeasca sa socializeze decent , injura , scuipa , arata cu degetul....sunt si romani care zambesc se bucura de viata , respecta  societatea , sunt prietenosi, omenosi ....tu din care categorie faci parte?

Am o vorba (nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar care se simte asta e)...Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. Ma enerveaza ipocrizia si suferinta asta tampita a unora. Si nu mai vb de prietenie si de respect ca sincer tu nu ai asa ceva. Am vazut cum te manifesti in unele situatii, mai ales cand pierzi. Incerci sa pari ceea ce nu esti...Iar in legatura cu categoria din care fac parte...te las pe tine sa alegi pentru mine.

Pagina 1 din 2
12