Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

26-06-2014,15:18
mitras Data inregistrarii: 12/06/2008 Mesaje: 7 Online
:)

valentina_s tu ce vrei sa demonstrezi cand postezi din spatele unui nick inregistrat acum cateva zile? cumva faci parte din categoria alora care ti place sa zici ceva doar din anonimat? personal ii apreciez pe cei care au ceva de zis si nu se ascund ca tine.deci.....cine-i ipocritul ca nu mai inteleg nimic? cu palatscinken m-am certat efectiv "la cutite" dar asta nu ma impiedica sa spun ca e mare si la propriu si la figurat ptr ca mie mi a lasat impresia asta si as fi fals sa nu spun ce cred.cu bunavoinata voastra o sa ma retrag de la a comenta aici presupunand ca deja ne abatem si folosim forumul ptr cu totul si cu totul altceva.Bafta la joc!

26-06-2014,15:29
valentina_s Data inregistrarii: 18/06/2014 Mesaje: 4 Online

Citat de la mitras:

valentina_s tu ce vrei sa demonstrezi cand postezi din spatele unui nick inregistrat acum cateva zile? cumva faci parte din categoria alora care ti place sa zici ceva doar din anonimat? personal ii apreciez pe cei care au ceva de zis si nu se ascund ca tine.deci.....cine-i ipocritul ca nu mai inteleg nimic? cu palatscinken m-am certat efectiv "la cutite" dar asta nu ma impiedica sa spun ca e mare si la propriu si la figurat ptr ca mie mi a lasat impresia asta si as fi fals sa nu spun ce cred.cu bunavoinata voastra o sa ma retrag de la a comenta aici presupunand ca deja ne abatem si folosim forumul ptr cu totul si cu totul altceva.Bafta la joc!

Stai putin ca nu am inteles faza cu anonimatul si ascunsul...daca ma uit mai bine si tu si Palatscinken scrieti din spatele unui nik?Voi nu va ascundeti?...Deci... Vrei sa facem cunostinta si sa vezi cu cine stai de vb iti dau in privat si nume si adresa si numar de telefon sa vezi ca nu ma ascund. Daca vrei iti dau si nik-urile mele anulate ca poate te ajuta cu ceva.Si cu faza ca e mare....lasa-ne. Un om mare la propriu si la figurat nu-si pierde vremea pe un site (gen) suferind de el cu vacantele in Italia si cine stie mai pe unde. Hai sa fim seriosi. 

Pagina 2 din 2
12