Domnule admin am si eu o rugaminte la dumneavoastra,puteti sa imi explicati de ce mi-ati anulati contul vlad_vlad_vlad-motiv injurii de pe conturi clona.Va rog frumos sa aratati dovada pe baza careia mi-ati anulat contul,pt ca injurii eu nu am adus nimanui de pe nici un cont. Aici m-i se pare o nedreptate foarte mare, acel cont vlad_vlad_vlad nu era un cont clona,era primul cont care l-am faacut pe acest site vechi din 2008-2009 ,dar in special eu nu am adus injurii la nimeni nici de pe acest cont in cauza nici de pe alte conturi clona.Toate aceste masuti luate de dumneavoastra m-i se par ca o JERTFA,SACRIFICIU. P.S tineti-o tot asa cu anulatul clonelor si o sa se inmulteasca jucatorii de pe site
bv SOFOKLE bn ai facut, arde-i ca merita "smecherasii" astia falsi ca nu fac altceva decat sa provoace ca sa faca rapoarte , sa injure, sa jigneasca si ce stiu ei cel mai bn ....SA PLANGA....bn le-ai facut sa vada cum este . cand eu postam aici ca mi sa inchis cont degeaba ei spuneau ca nu are cum ca am facut eu ceva.....ee soarta baietii, v-ati luat-o EXCELENT bv SOFOKLE
bv SOFOKLE bn ai facut, arde-i ca merita "smecherasii" astia falsi ca nu fac altceva decat sa provoace ca sa faca rapoarte , sa injure, sa jigneasca si ce stiu ei cel mai bn ....SA PLANGA....bn le-ai facut sa vada cum este . cand eu postam aici ca mi sa inchis cont degeaba ei spuneau ca nu are cum ca am facut eu ceva.....ee soarta baietii, v-ati luat-o EXCELENT bv SOFOKLE
TU VORBESTI CARE JOCI MEREU CU 2 CONTURI LA MASA, SI MEREU FACI TRANSFER
DE PUNCTE, AICI ESTE VORBA DE ALTCEVA, DAT PE TINE TE DEPASESTE
PROBLEMA
TU VORBESTI CARE JOCI MEREU CU 2 CONTURI LA MASA, SI MEREU FACI TRANSFER
DE PUNCTE, AICI ESTE VORBA DE ALTCEVA, DAT PE TINE TE DEPASESTE
PROBLEMA
afara cu MIZERIILE, afara cu voi care furati , aveti zeci de conturi cu care transferati noaptea si cu care injurati si provocati si tot voi tipati HOTIIIIIIII. BN VA FACUT....BV SOFOKLE, un ADMIN care face ce trebuie, bv tata bv cinste tie, triaza mizeriile, curata siteul
afara cu MIZERIILE, afara cu voi care furati , aveti zeci de conturi cu care transferati noaptea si cu care injurati si provocati si tot voi tipati HOTIIIIIIII. BN VA FACUT....BV SOFOKLE, un ADMIN care face ce trebuie, bv tata bv cinste tie, triaza mizeriile, curata siteul
Ce i-ti mai place sa-i pupi la spate veverita.adiadilo, si pentru o simpla avertizare primesti notificare pe mail.Revenind la veverita:din cauza pupincuristilor ca tine a ajuns situ asta de kk.Si inca ceva:am impresia ca acest admin Sofokle este nou si vrea sa se afirme.
Ce i-ti mai place sa-i pupi la spate veverita.adiadilo, si pentru o simpla avertizare primesti notificare pe mail.Revenind la veverita:din cauza pupincuristilor ca tine a ajuns situ asta de kk.Si inca ceva:am impresia ca acest admin Sofokle este nou si vrea sa se afirme.
Multumesc Falk, Acest admin mi-a inchis multe conturi , fara motiv, dar 2 conturi le-a inchis si nu apar la sanctionati si nici notificare pe maill nu am primit, astept inca raspuns dar....dar raspunsul lui a fost sa ne jigneasca, Nu am avut niciodata nici macar o avertizare si poti citi ce a scris.
Multumesc Falk, Acest admin mi-a inchis multe conturi , fara motiv, dar 2 conturi le-a inchis si nu apar la sanctionati si nici notificare pe maill nu am primit, astept inca raspuns dar....dar raspunsul lui a fost sa ne jigneasca, Nu am avut niciodata nici macar o avertizare si poti citi ce a scris.
Tocmai acum ti-am inchis alte conturi pentru joc nesportiv la poker. Nu te mai victimiza ca ti le inchid fara motiv.
Chiar daca as lua in calcul varianta explicata de tine cum ca sunteti 7 persoane in casa si toti va jucati pe joci.ro, tot depasiti / depasesti maxima de 3 conturi per user.