Si in versiune veche de site timpul intre regenerari era tot de 10 min. Nu am promis nicaieri ca acest lucru se va schimba. Odata cu lansarea noului site au fost cateva zile in care s-a omis acel timp, dar acum totul a revenit la normal. Vezi detalii in pagina Ajutor: "Atentie: punctele obtinute dupa regenerare sunt mai putine decat punctele primite initial la jocuri, asa ca fiti atenti cum le jucati. In plus, trebuie sa treaca cel putin 10 min. intre regenerari."
"Mai ai 1343 minute pana la urmatoarea regenerare de puncte!
Afla mai multe informatii la pagina de Ajutor sau trimite un email la adresa [email]info@joci.ro[/email]."
atat poate astepta un om sa joace si el o partida de poker????:mad::mad::mad::mad::eek::eek::eek:
as vrea sa stiu si eu de ce trebuie sa asteptam atat sa jucam un amarat de joc de poker????:confused::confused::eek::confused::eek::mad::mad:
ADMINE a fost 5 min regenerarea dar cred ca tu pe vremea aia dormeai (cum fac majoritatea acum in timp ce asteapta 1 k la reg) iar cu anulatu` conturilor,inteleg a fost un bug si ati anulat conturi dar pe ale astora care au ramas de ce nu le-ati anulat ca si ei au profitat de pe urma bug-ului? si cu noul timp de regenerare care credetzi ca sunt sansele unui jucator acum sa faca cel putin 10 k sa joace pe masters si sa faca pct ca de prins din urma pe careva care are 280 de mil nu mai vb...