astia care aveti grija de ce vrea sa fie asta ca numai site unde sa joci ceva de placere nu e,aveti probleme cu capu`? nu stiti sa cititi ? sau nu va intereseaza ce zic niste fraieri sau ce suntem noi ? cum e posibil sa stau sa astept atat ? "Mai ai 517 minute pana la urmatoarea regenerare de puncte!"
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Afla mai multe informatii la pagina de Ajutor sau trimite un email la adresa [email]info@joci.ro[/email]. :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Mai ai 63 minute pana la urmatoarea regenerare de puncte!
Afla mai multe informatii la pagina de Ajutor sau trimite un email la adresa [email]info@joci.ro[/email].
oare asta INSEAMNA 10 minute ? :-/ poate dupa CEASU' vostru care e setat sa mearga dupa ora care e la JILAVA,ca asta a ajuns site-ul asta o PUSCARIE unde mai mult iti faci nervi decat sa te joci ......
sa distrati sa chinuiti acesti oameni
ei cauta sa se distreze in timpul liber
si nu cred k ai nevoie k niste admini de doi bani sa isi bata
joc de ei :mad:daca nu am mai fi fost noi voi luati **** in mana
asa k miscativa sa rezolvati aceasta problema :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Motiv Transfer Puncte ? Nu Mai Mintzii Lumea!!! Spunele Adevaratul Motiv!!! Pot Sa Fac Puncte Cate Vreau Cand Vreau Pentru Ca Voi Nu Suntetzi In Stare Sa Securizatzi Site-u Tantalailor!!! Sunt Nu Mai 2 Bug-uri Care Le Stiu Eu Prin Care Se Pot Face Puncte Si Cine Stie Cate Altele Care O Sa Le Descopar Pe Parcurs Ca Voi Nu Suntetzi In Stare!!! Pe Ce Motiv Atzi Anulat Contul _razbunator_ ?? Handicapatzilor ? De Abea Il Facusem Nici Nu Ma Logasem Cu El Si Apara Cont Anulat!!! Nu Mai Retardatzi Lucreaa Pe Site-u Asta!!! Eu Cica Sunt Anulat Acum Da Pot Sa Scriu Pe Fourm... Cum Vine Asta ? Vai De Mama Voastra Cu Cine Va Angajat...Ruptzilor De Foame... Anulatzi Akolo... K Eu Fac Altele...! :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Mai ai 63 minute pana la urmatoarea regenerare de puncte!
Afla mai multe informatii la pagina de Ajutor sau trimite un email la adresa [email
Vorba lu asta .. Mai Rau Ca La Puscarie E La Voi....Pe Astia De Stau Si Va Aduc Bani K Nu Avetzi Ce Baga In Gura Nu Ii Ascultatzi Ce Zic Facetzi Ce Vi Se Scoala Voua Saracilor, Auzi Regenerare Peste 1500-2000-5000 de secunde... Vai De Mama Voastra Bah....NCine Va Angajat Ma Pe Voi Akolo ? Pe Baza De Ce ? Avetzi Macar 8 Clase ? Sau Suntetzi Din Aia In Bastoane Si Cu Bazmaua Pe Cap ? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: