Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

05-02-2015,17:50
_Flory Data inregistrarii: 28/07/2013 Mesaje: 7 Online
Rog un raspuns din partea adminilor

Stimati admini,sunt posesoarea  contului petale_de_trandafiri cum nu am primit nici un raspuns pe mail va scriu si aci in speranta ca imi veti rapunde mai repede.In legatura cu sanctiunea de transfer cu cele doua nicuri pe care le-ati pecizat la sancionati  as dori sa-mi verificati activitatea la joc din data de 03 respectiv 04 februarie 2015. Ati afirmat ca am primit puncte de la acele conturi Cand am jucat la masa cu ard_pe _oricine eu aveam 93 mil iar el din cate imi aduc aminte avea 16 mil ,cand am iesit de la masa aveam acelasi nr de puncte,apoi deoarece ard_pe_ oricine juca foarte incet am facut o alta masa cu un timp mai mic,la aceea masa a intrat _debusolatuL care avea aproximativ 1,8 mil,am jucat  doar cateva jocuri cu acesta iar la final aveam acelasi numar de puncte.Cum ati ajuns dumneavoastra la concluzia ca s-a produs transfer cand eu la finalul partidelor de joc cu acestia am avut acelasi numar de puncte? Rog un raspuns concludent.Va multumesc!

05-02-2015,19:58
_Diriginta_ Data inregistrarii: 04/02/2015 Mesaje: 10 Online

Citat de la _Flory:

Stimati admini,sunt posesoarea  contului petale_de_trandafiri cum nu am primit nici un raspuns pe mail va scriu si aci in speranta ca imi ve-ti rapunde mai repede.In legatura cu sanctiunea de transfer cu cele doua nicuri pe care le-ati pecizat la sancionati  as dori sa-mi verificati activitatea la joc din data de 03 respectiv 04 februarie 2015. A-ti afirmat ca am primit puncte de la acele conturi Cand am jucat la masa cu ard_pe _oricine eu aveam 93 mil iar el din cate imi aduc aminte avea 16 mil ,cand am iesit de la masa aveam acelasi nr de puncte,apoi deoarece ard_pe_ oricine juca foarte incet am facut o alta masa cu un timp mai mic,la aceea masa a intrat _debusolatuL care avea aproximativ 1,8 mil,am jucat  doar cateva jocuri cu acesta iar la final aveam acelasi numar de puncte.Cum a-ti ajuns dumneavoastra la concluzia ca s-a produs transfer cand eu la finalul partidelor de joc cu acestia am avut acelasi numar de puncte? Rog un raspuns concludent.Va multumesc!

flory sunt _Carlito eu am cumparat de la site 40 de milioane de puncte  ultimele 3 zile nu am mai intrat pe site a patra zi cand am intrat ce sa vezi cont anulat de ce nici in ziua de azi nu stiu pentru k adminu asta isi bate jok de noi jucatori in primul rand si in al doilea rand de acest site pe hardi lau anulat la fel avea 100 de mil ia spus adminu te-am anulat pentru transferurile din 2009 nus ce legatura avea tranferurile din 2009 cu contul care il avea akm facut in 2015 cel mai bn ar fi sa ii lasam pe ei singuri pe site  dar nu inteleg un lucru  dc nu ii anuleaza pe toti care au facut transferuri in 2009 si ne anuleaza doar pe noi nici macar nu se  deranjaza sa ne raspunda nesimtiti de admini

05-02-2015,20:51

Din punctul meu de vedere este ilogic sa fiu acuzata ca cineva cu puncte mult mai putine ca mine mi-ar fii dat mie puncte,dar ma repet eu am iesit cu acelasi numar de puncte de la masa ,adica cu 93mil,asta e nelamurirea mea cum au ajuns adminii la concluzia ca s-a produs transfer? Daca cineva face un raport eu consider ca adminii trebuie sa verifice inainte de a anula un cont,iar acel ce a facut raportul fals ar trebui sanctionat ca atare.Sper totusi ca adminii sa-si faca meseria cu seriozitate si sa-mi verifice activitatea mea la joc si mai  sper ca dupa verificare sa-mi dea drumul la cont.

05-02-2015,21:44
Pokerasu Data inregistrarii: 29/12/2014 Mesaje: 6 Online

Flory nu vei primi niciodata raspuns. Acest admin stie doar sa inchida topicurile fara raspunda. Si eu i-am spus sa-mi verifice contul B_Alexandru ca la anulat aiurea, dar nimic. Ei nici macar nu verifica rapoartele, majoritatea fiind false. Vede ca mai multe persoane ti-au facut rapot si gata il inchide.

06-02-2015,00:25
COEUR__DE__GLACE Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 2 Online

Citat de la _Flory:

Stimati admini,sunt posesoarea  contului petale_de_trandafiri cum nu am primit nici un raspuns pe mail va scriu si aci in speranta ca imi ve-ti rapunde mai repede.In legatura cu sanctiunea de transfer cu cele doua nicuri pe care le-ati pecizat la sancionati  as dori sa-mi verificati activitatea la joc din data de 03 respectiv 04 februarie 2015. A-ti afirmat ca am primit puncte de la acele conturi Cand am jucat la masa cu ard_pe _oricine eu aveam 93 mil iar el din cate imi aduc aminte avea 16 mil ,cand am iesit de la masa aveam acelasi nr de puncte,apoi deoarece ard_pe_ oricine juca foarte incet am facut o alta masa cu un timp mai mic,la aceea masa a intrat _debusolatuL care avea aproximativ 1,8 mil,am jucat  doar cateva jocuri cu acesta iar la final aveam acelasi numar de puncte.Cum a-ti ajuns dumneavoastra la concluzia ca s-a produs transfer cand eu la finalul partidelor de joc cu acestia am avut acelasi numar de puncte? Rog un raspuns concludent.Va multumesc!

Poker vad ca ai invatat, dar limba romana, graiul painii? Ce faci cu verbele acelea despartite cu cratima, in ce limba sunt, in mandarina?

06-02-2015,00:42

Citat de la COEUR__DE__GLACE:

Poker vad ca ai invatat, dar limba romana, graiul painii? Ce faci cu verbele acelea despartite cu cratima, in ce limba sunt, in mandarina?

Ceea ce conteaza aici mai mult este modul in care dumneavoastra va adresati. Doriti sa pareti cult nu? Dar spuneti va rog frumos ce anume este cult la niste jigniri juvenile. Da. Eu am facut o greseala mica dar dumneavoastra una mult mai mare. O seara buna!

06-02-2015,23:35
_Diriginta_ Data inregistrarii: 04/02/2015 Mesaje: 10 Online

Citat de la _Flory:

Ceea ce conteaza aici mai mult este modul in care dumneavoastra va adresati. Doriti sa pareti cult nu? Dar spuneti va rog frumos ce anume este cult la niste jigniri juvenile. Da. Eu am facut o greseala mica dar dumneavoastra una mult mai mare. O seara buna!

acest admin e un mare nesimtit nu teine contul k bagi niste bani intr-un cont  am cumparat de 70 de euro la durut in.... mi-a anulat contul fara nici-un motiv  nu ii pasa k  uni platesc pentru acest nenorocit de jok  jucam pe acest site pentru distractie nu sa castigam cv si voi admini nesimtiti ne anulati pe nedrept nu va pasa k  uni din noi platim pentru aceasta distractie  sunt comvins domnule admin k o sa duci site-ul asta la desfintare pentru k pur si simplu nu esti capabil de administrarea lui du-te ma si te joaka sotron k habar nu ai k ce sa mananca pokeru

07-02-2015,13:57
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online

Citat de la COEUR__DE__GLACE:

dc iti supn ca esti praf e pronuntat corect?

07-02-2015,15:07
ScufitaAlba Data inregistrarii: 06/02/2015 Mesaje: 10 Online

Citat de la _Diriginta_:

acest admin e un mare nesimtit nu teine contul k bagi niste bani intr-un cont  am cumparat de 70 de euro la durut in.... mi-a anulat contul fara nici-un motiv  nu ii pasa k  uni platesc pentru acest nenorocit de jok  jucam pe acest site pentru distractie nu sa castigam cv si voi admini nesimtiti ne anulati pe nedrept nu va pasa k  uni din noi platim pentru aceasta distractie  sunt comvins domnule admin k o sa duci site-ul asta la desfintare pentru k pur si simplu nu esti capabil de administrarea lui du-te ma si te joaka sotron k habar nu ai k ce sa mananca pokeru

Eu nu va inteleg de ce cumparati daca asta e o distractie? Distractie e atunci cand o iei de la zero si treci prin toate etapele. Cand cumperi inseamna ca vrei sa fii in top si sa te dai mare pe la cazino. Din cauza voastra s-a stricat site-ul.

07-02-2015,15:16
ScufitaAlba Data inregistrarii: 06/02/2015 Mesaje: 10 Online

Citat de la __NASUL:

dc iti supn ca esti praf e pronuntat corect?

Iar pe tine domnule avocat, ar cam trebui adminii sa te verifice putin la punctele care le-ai ''pierdut'' de pe Casanova. A...pardon, pe care le-ai transferat pe _Sfinxul_.

Pagina 1 din 2
12