mare dreptate ai scufita sade pina la ziua acest casanova si muta punctele dupa un cont pe altu si ca sa nu ii anuleze mai cumpara de 3 euro ca sa zica lumea ca e smecherdar in fond e un neica numeni toata ziua se baga in seama pe forum ca nu are ce face,mereu m-am intrebat oare acest avocat al sitelui are si el vreun servicica minte nici atit nu are
mare dreptate ai scufita sade pina la ziua acest casanova si muta punctele dupa un cont pe altu si ca sa nu ii anuleze mai cumpara de 3 euro ca sa zica lumea ca e smecherdar in fond e un neica numeni toata ziua se baga in seama pe forum ca nu are ce face,mereu m-am intrebat oare acest avocat al sitelui are si el vreun servicica minte nici atit nu are
ORICE SAIT DE SOCIALIZARE CUMETRE CA IL POT NUMI SI ASA SE POATE INFORMA DE ORICINE DE AICI DC SE IMPUNE DAR LA TINE E SIMPLU CA DAI PE TINE
Stimati admini,sunt posesoarea contului petale_de_trandafiri cum nu am primit nici un raspuns pe mail va scriu si aci in speranta ca imi veti rapunde mai repede.In legatura cu sanctiunea de transfer cu cele doua nicuri pe care le-ati pecizat la sancionati as dori sa-mi verificati activitatea la joc din data de 03 respectiv 04 februarie 2015. Ati afirmat ca am primit puncte de la acele conturi Cand am jucat la masa cu ard_pe _oricine eu aveam 93 mil iar el din cate imi aduc aminte avea 16 mil ,cand am iesit de la masa aveam acelasi nr de puncte,apoi deoarece ard_pe_ oricine juca foarte incet am facut o alta masa cu un timp mai mic,la aceea masa a intrat _debusolatuL care avea aproximativ 1,8 mil,am jucat doar cateva jocuri cu acesta iar la final aveam acelasi numar de puncte.Cum ati ajuns dumneavoastra la concluzia ca s-a produs transfer cand eu la finalul partidelor de joc cu acestia am avut acelasi numar de puncte? Rog un raspuns concludent.Va multumesc!
bagamias pula in morti tai admin de sclav pe melony si ivoire care e una si aceasi persoana dc nu il mai anulezi pentru conturi clona si pentru transferurile din trecut sa ma pis pe morti tai de nu faci regulile cum ti se scoala tie pula mancatear canceru si pe tn si pe toata familia da de infect
bagamias pula in morti tai admin de sclav pe melony si ivoire care e una si aceasi persoana dc nu il mai anulezi pentru conturi clona si pentru transferurile din trecut sa ma pis pe morti tai de nu faci regulile cum ti se scoala tie pula mancatear canceru si pe tn si pe toata familia da de infect
ALO KM 13 INSULA BRAILEI FERMA 7 PORCINE PAI E FRUMOS SA INJURI CA LA TINE IN CASA? PUTIN RESPECT PTR BUCILE STRAMOSILOR