Dupa acel ip care v'a injurat a fost un vecin care din anumite motive de prietenie a jucat pe unul sau mai multe conturi alemele deoarece eu i-am dat parola cand nu mai avea puncte pe conturile sale sa se joace doar atat nustiu cum luati acum in calcul dar daca verificati cu atentie s'a jucat pe o scurta perioada de timp pe conturile mele asta nu inseaman ca eu sunt cu acel ip care v'a injurat si daca am jucat cu jucatori la masa care au clone asta nu e vina mea cat tin aceste cercetari ? eu imi cer sczue daca am deranjat... Si nu am injurat pt ca eu spre exp vecinului meu am cei 7 ani de acasa si nu asa rezolv eu problemele eu nu injur verificati si analizati corect atat va cer nu mai faceti greseli aiurea cand nu e cazul eu incodata va mai spun nu eu v'am injurat acel ip nu e ip meu acele conturi ale'mele care au fost accesate de catre acel ip au fost pe o scurta perioada de timp eu zic incodata va rog sa rezolvam lucrurile pe cale amiabila ca asa mi'se pare corect Stima ! ;)
ce explicatii , ma incurc in ele:)))
ti-a raspuns clar adminul .ma repet ...." timpul vindeca tot" de la capat!!! bafta la joc:)))
Alex_Spartanul a fost anulat si tu nu ai fost decat depunctat ? la fel si eu dar eu am cumparat puncte pe nikul Casa_Moara_Fetili si m'am ridicat corect la joc nu am primit puncte de la nimeni si am fost depunctat din cauza clonelor care mi'au fost inchise acum imi inchid contul pe ce dovezi ? oare cum nu se verifica ca acel ip era al vecinului meu care intradevar s'a jucat pe o perioada de timp ff scurta pe unul sau m'ai multe conturi ale mele asta nu inseama ca e acelasi ip conturile sunt facute pe ip meu cumva esti avantajat de catre administrator ? ma intreb si eu acum oare e corect ca am inchis contul si nu ma mai pot juca ? pe mine nu ma face 115 miliaone cate m'ai am pe acel cont dar eu pe dreptatea mea nu ma v'a judeca nimeni si am sa dovedesc asta ca nu e corect si nu e drept o'sa ajung foarte departe nu scriu eu corect gramatical nu am multa scoala dar nici prost nu sunt credema ;)
copil batut in cap ...sa se uite adminul cate incarcari am avut .
opreste -te deja esti penibil esti pacaliciul siteului chiar nu gandesti cand scrii ? gata afara ca s-a incalzit!!!
=))) Casa_moara
Uiti un singur lucru --< roata e rotunda si se intoarce pt fiecare om in parte. Asa ca numai plange pe forum. Tu zici in unu din posturile tale ca tu nu jignesti ai ce'i 7 ani de acasa. Daca era cum zici tu numai jigneai admnii vechi de familie , de copii , etc. Daca aveai ce'i 7 ani de acasa. Numai mai stateai zilnic pe chatu mare cu conturi de 10k si ne jigneai pe toti. Ne lu'ai familiile si copii in _)_. Dute tare. De mult imi doream sa te vad in situatia asta sa vad ce scz vei gasii. :) Nu esti decat un incult care la orice vb jignesti. Respect Sofokle. Respect noului staff ca insfarsit au curatat microbii dupa aici. In frunte cu tine :*
Ia sal verificati si pe acest user (dra1Kee) va spun eu 100% il cunosc bine are retea de conturi clona si a jucat cu clone la aceiasi masa verificatil cu atentie o'sa vedeti ca am dreptate ;) ia sa rad si eu acum de tn ma dra1Kee ca pe tn nu te-a verificat deloc :)))))))))))))