Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

06-01-2015,18:12
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online
admin

Admin daca eu am facut transfer safety_first cu rotarucosmin asa cum ai afirmati te rog sa postezi acest transfer si sa scrii motivul inchiderii contului raf_ella caci nu apare la sanctionati si nu am primit mail de anulare cum este corect sa procedati, daca esti corect asa vei face demonstreaza tututror cat esti de corect, mie nu-mi este rusine sa ma uit in oglinda sunt mandra de ceea ce sunt si cum sunt, dar sa vedem daca tu esti. Atata timp cat stiu ca acel transfer e inventat  SAU NEVERIFICAT si nu dai raspunsuri inseamna ca ascunzi adevarul, ADMIN VREM ADEVARUL

06-01-2015,18:26
vrem adevarul

si cel care a jucat la masa pana cu cateva minute inainte sa zici ca a fost transfer a scris pe forum acel rebellem, de ce nu verifici, si ii rog pe toti acei care vor si sunt oameni care au jucat cu acel rotaricosmin sa spuna cum joaca, macar poti spune daca ai verificat masa de joc??

06-01-2015,23:13
STERGI POSTARI IN LOC SA DAI RASPUNS?

daca nu dai raspunsuri inseamna ca nu poti, deci ai anulat doua conturi fara un motiv real, voi continua sa cer sa se faca dreptate mereu, te deranjau cele doua conturi ale mele eu nu am sa cumpar niciodata, dar in cateva luni am facut 40 milioane si probabil asta a deranjat, am jucat corect si cinstit, eu imi asum responsabilitatea celor spuse dar voi admini de ce nu raspundeti asa cum o faceti cand stiti ca aveti putina dreptate, acum nu aveti argumente, ati gasit un motiv halucinant transfer  cu unul care era ciudat aici pe site adica eu cu 40 mil. sa imi dea ala inca cateva zeci de puncte ala care era disperat dupa puncte si avea VREO 3 mii, e comic, si celalalt cont  l-ati inchis fara sa  spuneti motiv DE CE OARE? JENANT!!!

06-01-2015,23:37
ACEST MESAJ CA SI MULTE ALTELE LE-AI STERS DE CE?

06-01-2015,18:25#1__NASULData inregistrarii: 07/10/2010Mesaje: 19OnlineDC SE STERG MESAJELE? OARE AVEM INTERES?   IN CAZUL CU ROTARU CARE SAU ANULAT CONTURI CU PUNCTAJE MARI DIN ACEA SEARA ROG SA VERIFICATI SI SA REVIZUITI DECIZIA ASUPRA CONURILOR RAF_AELLA SI SAFETY FIRST CA E O MARE NEDREPTATE DOARECE CUM VAM SCRIS SI IN MESAJUL STERS MISTERIOS E O PERS CARE II CUNOSC F BINE AMBELE EXTREME SI SA FIE BOMBOANA PUSA LANGA NICI NU ATI AFISAT CONTURILE EI  CA FIIND ANULATA. SI CULMEA ATI MAI BANAT UN CONT DE AL EI SI ATI REVENIT DIN SPUSELE EI.FAC APEL LA TOTI CARE SAU PERINDAT PE LA ACEA MASA SA FIE PUTIN SOLIDARI.EU AM BAGAT BANI CA SA AM CU CINE JUKA NU CU SAITUL GOL. ADMIN ANIHILATORUL DUPA CUM SE VEDE DIN NISTE RASPUNSURI DATE SI AICI A DECLARAT CA VIN VREMURI GRELE SI IL INTREB IN CE SENS? EU CE SCRIU MA BAZEZ PE CEVA PALPABIL . CRED CA NU SE VA MAI STERGE SI ACEST MESAJ SI VOM DA DOVADA DE CORECTITUDINE.  INCA ODT VA MULTUMESC!SE SEMNEAZA FIUL PLOII.

07-01-2015,00:15
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online
ATENTIE

MENTIONEZ CA MESAJUL MEU A FOST SALVAT DE PETENT SA NUI SPUN VICTIMA CA A BANIT CA SE VA STERGE SI ASTA

07-01-2015,00:36

Citat de la __SFINXUL__:

MENTIONEZ CA MESAJUL MEU A FOST SALVAT DE PETENT SA NUI SPUN VICTIMA CA A BANIT CA SE VA STERGE SI ASTA

Am avut dreptate ca va fi sters si asta, astia sunt adminii "corecti " ai acestui site....

07-01-2015,11:28
ADMINI ARATATI CA VA FACETI DATORIA

Dupa atata timp cred ca ati avut bunavointa sa verificati masa de joc si jocul acelui disperat de rotaricosmin, daca nu aveti numic de ascuns postati va rog motivul inchiderii contului safety_first asa cum reiese din "verificarea" domniilor voaste, si desigur si motivul inchiderii contului raf_ella ca nu apare nicaieri nici  la sanctionati nici pe mail (cum se considera a fi corect). Toti cei care au jucat cu acel individ la mese pot spune cum juca, ii rog pe aceasta cale pe acestia sa spuna.

07-01-2015,14:10

Citat de la speaker:

Dupa atata timp cred ca ati avut bunavointa sa verificati masa de joc si jocul acelui disperat de rotaricosmin, daca nu aveti numic de ascuns postati va rog motivul inchiderii contului safety_first asa cum reiese din "verificarea" domniilor voaste, si desigur si motivul inchiderii contului raf_ella ca nu apare nicaieri nici  la sanctionati nici pe mail (cum se considera a fi corect). Toti cei care au jucat cu acel individ la mese pot spune cum juca, ii rog pe aceasta cale pe acestia sa spuna.

daca nu raspundeti inseamna ca nu va asumati raspunderea pentru ceea ce faceti pe acest site, daca eu am gresit cu ceva aratati, dar vad ca nu vreti sa dati nici un raspuns, nici aici nici pe mail, oare de ce?? nu sunteti competenti in a va justifica masurile luate" respectand" regulamentul acestui site? sunt doar 2 intrebari simple 1. motivul  inchiderii contului raf_ella si 2. daca eu safety_first am facut transfer cu acel rotarucosmin aratati in ce a constat acest transfer, DACA ESTI CORECT ADMIN RASPUNZI (SAU STERGI POSTARILE CUM  FACI MAI NOU SAU AI SA-MI ANULEZI SI ACEST CONT) imi voi face altul... VREAU DOAR ADEVARUL, ATAT

07-01-2015,14:37
rebellem Data inregistrarii: 22/07/2014 Mesaje: 4 Online
ADMINI VOI DISTRUGETI SITE ASTA

IN ACEA NOAPTE AM FOST SI EU LA MASA CU ROTARUCOSMIN , CAM 10 -15 MIN AM JUCAT SI IN 3 CU SAFETY_FIRST , REBELLEM SI ROTARU .  POT SPUNE CA ACEST  INDIVID ERA DISPERAT, VOIA SA CASTIGE ORICE MANA NUMAI EL SI PARIA AIUREA, I-AM DAT SEC SI CU 99 , QQ ,  SI AM CASTIGAT,,,,,,,,,,ASA JOACA INDIVIDUL,,,,,,,,,,FACETI UN ABUZ INCHIZAND CONTUL LUI SAFETY_FIRST,  SI UN ABUZ  ORDINAR SA  II INCHIDETI SI ALT CONT CARE NU A FOST PREZENT LA MASA,,,,,,,,,,,SA VA FIE RUSINE.  INCHIDETI-MI SI MINE TOATE 3 CONTURILE , PE CARE LE-ATI FACUT PUBLICE ASA DIN EXCES DE ZEL

07-01-2015,15:03
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online

hai sa judecam drept sai facem dreptate cred ca e in firescul normalului e un jok dar romanii nt vin sa isi faca timpul mai placut ca de monte carlo nu sunt bani dc sa ii luam jukariile la o persoana castigate cinstit? STIU CA SUFERA DIN ACEST MOTIV SI NU VREAU DECAT SAI FACETI DREPTATE.SOFOKLE TE IMPLOR IN NUMELE EI NU AM NIMIC DE CASTIGAT DAR NU POT FI INDIFERENT VIS A VIS DE ACEASTA PERSOANA NUMAI TARAGANATI. MULTUMESC

Pagina 1 din 2
12