DACA NU AI NIMIC DE ASCUNS ADMIN SPUNE CA AI VERIFICAT SI ARATA CA ITI FACI DATORIA, DA UN RASPUNS CELOR DOUA INTREBARI, ACESTA ESTE UN SITE VIRTUAL DE JOCURI DAR CU OAMENI REALI SI NU SUNTEM NOI IN MASURA SA-I JUDECAM PE UNII SAU PE ALTII, DAR VOI ADMINII TREBUIE SA VA FACETI DATORIA , A GRESI ESTE OMENESC, DAR A FI IRESPONSABIL TINE DE CARACTER, DACA NU ESTI IN MASURA SA POTI DA UN RASPUNS UNOR INTREBARI GENERATE DE ACTIUNILE TALE INSEAMNA CA NU POTI SA OCUPI ACEASTA FUNCTIE, DA DOVADA DE COMPATIBILITATE....
Client Service Joci.roCătreeuAstăzi la 4:00 PMNu are rost sa scrii atatea mail-uri. Ti-am mai raspuns odata: De pe clona safety_first ai trisat:Transfer la poker v2 cu rotarucosmin pe data de 4 ianuarie 2014 la ora 03 dimineata Am incheiat discutiile..
ACESTA ESTE RASPUNSUL ADMINULUI DUPA DOUA ZILE ;ADMIN oricum toti jucatorii normali de pe v2 nu pot crede ceea ce ai afirmat ca eu "am trisat" cum spui tu facand transfer cu unul ca rotarucosmin, eu joc cu aceste conturi in fiecare zi aproape si am stat multe ore pe zi pe acest site, la poker v2 si stiu tot ce este aproape pe acolo, e greu sa fii singura si fata si sa castigi, dar tu nu stii multe, probabil nu te intereseaza decat anumite probleme, dar cum vezi tu transfer nu intaleg si nimeni normal la cap nu poate intelege, de ce sa iau cateva zeci de puncte de la un amarat cand eu am asa multe??, sau aveam ca tu mi-ai inchis ambele conturi, si care e motivul inchiderii celuilalt cont?? raf_ella?, Voi scrie pe forum pana voi primi raspunsurile detaliate acolo...eu sunt fara pata si nu-mi este rusine daca si tu esti atunci da raspunsurile pe forum sau macar mie, SI APROPO CRED CA ACEL ROTARU SI-A FACUT SI EL ALTE CONTURI , VOI LE PUTETI VEDEA, SI ALEA CARE LE AVEA DE CE NU AU LEGATURA CU MINE DE CAND LE AVEA?? OARE DE CE /...sau poate erau doar de 3 zile a aparut deodata cu puncte mai multe... chiar nu va duce capul sa controlati, VERIFICATI.
Client Service Joci.roCătreeuIan 7 la 4:00 PMNu are rost sa scrii atatea mail-uri.
Ti-am mai raspuns odata: De pe clona safety_first ai trisat:
Transfer la poker v2 cu rotarucosmin pe data de 4 ianuarie 2014 la ora 03 dimineata
Am incheiat discutiile.
Daca eu am facut transfer cu acel ciudat de rotaru inseamna ca toti cei care au jucat cu acesta au facut transfer? Spune ca ai verificat masa unde am jucat cu acesta ,CAND AM INTRAT EU LA MASA?, CINE A MAI JUCAT?, CAT AM JUCAT? CE AM VORBIT LA MASA? SI IN CE A CONSTAT TRANSFERUL?,si ai verificat si stilul de joc al acestuia, nu aveai mult de verificat ca avea puncte de putin timo, sa vezi cum juca, si toti cei care am jucat cu el deja stiam stilul, el cerea mereu99k fara numic si era platit , spune aici clar cum ai vazut tu admin ca a fost transfer asa cum dai argumente, si esti ironic, trebuie sa fii si corect, spune in ce a constat transferul, si inca la cea de a doua intrebare , de ce ai inchis raf_ella nu ai raspuns, nu am primit mail de inchidere si nici nu apare la sanctionati. Unul care te injura urat si pe tine si familia si site-ul tu ii raspunzi frumos, chiar intradevar halucinant " nu mai fi rau", dar cand trebuie sa dai un raspuns pertinent, tu ce faci?, nu raspunzi , stergi postarile, TU STII CA M-AI INCHIS ABUZIV, SI NU VREI SA ITI ASUMI RESPONSABILITATEA, DACA NU AM EU DREPTATE ,ATUNCI ARATA CUM AM FACUT EU TRANSFER SI SPUNE DE CE ESTE INCHIS SI RAF_ELLA???
hai sa judecam drept sai facem dreptate cred ca e in firescul normalului e un jok dar romanii nt vin sa isi faca timpul mai placut ca de monte carlo nu sunt bani dc sa ii luam jukariile la o persoana castigate cinstit? STIU CA SUFERA DIN ACEST MOTIV SI NU VREAU DECAT SAI FACETI DREPTATE.SOFOKLE TE IMPLOR IN NUMELE EI NU AM NIMIC DE CASTIGAT DAR NU POT FI INDIFERENT VIS A VIS DE ACEASTA PERSOANA NUMAI TARAGANATI. MULTUMESC
IA UITE FRAIERUL PUPATOR IN CUR CUM SE ADRESEAZA" TE IMPLOR"CE FATALAU CE LESINAT BAMIAS PULA IN MORTII TAI NASULE