Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 4
123> 

Vezi primul necitit

27-06-2014,14:36
soso__ Data inregistrarii: 11/12/2013 Mesaje: 8 Online
cer raspuns

cum luati voi masurile astea stupide deexemlu,.eu acum sint acasa si joc cu soso la ora 17 sint la servici si joc de acolo tot cu soso dupa aceea merg la fiul meu si stau la el pina miine si joc si acolo de pe calc lui deci jod dupa 3 calculatoare intro zi de ce oare voua va vine ideea sa anulati contul ca vezi doamne am imprumutat contul sau in mintea voastra lam vindut dar in principiu tot eu sint vati intrebat asta vrodata ca omul are mai multe calculatoare?de ce daca se intimpla asa voi imediat ati tras concluzia ca se face smecherii deci?e de asta eu vam dat in judecata si vam zis ca nu ma las pina nu va inchid siteul pentru magariile care le faceti voi pentru ca pe tugurik mi lati anulat degeaba degeaba nu a fost nici un transfercautativa un pshiholog bun ca o sa aveti mare nevoie de el

27-06-2014,15:28
raspuns lui sofokle si lui kristine

vad ca o tii tot asa sofokle ca pe 22 a fost tansfer ceea ce nu este adevarat si ce este mai curios vad ca tiai luat si ajutoare pe kristine si inca unul care isi permite sa ma faca analfabet pai astia sint din aia care cumpara de la voi puncte cum sa nu tina cu voi ca si voi larindul vostru sariti peste greselile pe care le face ei ca de cumpara de la voi dar ce sa mai zic bun eu ramin un analfabet cum zice ei dar nu sint un prost ca ei sa cumpar de la voi

27-06-2014,15:47
valeria_s Data inregistrarii: 27/06/2014 Mesaje: 28 Online

Citat de la soso__:

vad ca o tii tot asa sofokle ca pe 22 a fost tansfer ceea ce nu este adevarat si ce este mai curios vad ca tiai luat si ajutoare pe kristine si inca unul care isi permite sa ma faca analfabet pai astia sint din aia care cumpara de la voi puncte cum sa nu tina cu voi ca si voi larindul vostru sariti peste greselile pe care le face ei ca de cumpara de la voi dar ce sa mai zic bun eu ramin un analfabet cum zice ei dar nu sint un prost ca ei sa cumpar de la voi

Nu te mai agita atat ca oricum in privinta acestui "profesor" nu se ia nicio masura. KRISTINE_RIADNA este unul si acelasi care are si contul PALATSCHINKEN. Dar pe el nu il mai vede nimeni cand joaca la aceeasi masa, pe mana si face transfer - intre soti. Deja v-ati intrecut rau cu anulatul asta.Vreau sa-mi spuneti cand am facut eu transfer (de pe contul valentina_s) cu IMPORTEXPORT. Aratati masa cand am jucat cu el sau ea si ca mi-a carat puncte, cand eu am stat numai la king. Deja exagerati rau. Sotul meu a avut giani_s si l-ati anulat din motiv de transfer cu mine...Ia mai uitati-va voi si sa-mi trimiteti si mie dovada ca am jucat cu el...Il evitam de cate ori era pe site numai ca sa nu se zica ca facem transfer. Acum chiar ca a-ti dat dovada de mare prostie si ca suferiti de sindromul "ANULAM AIUREA".ASTEPT SI EU UN RASPUNS SI DOVADA DE TRANSFER.Multumesc!

27-06-2014,15:56
PARERE

VALERIA scz ca ma bag si eu in seama ,eu cred si sigur este adevarat vau anulat pe voi ca nu ati cumparat de la ei puncte,KRISTINE este lingaul lor la admini de aia le pune parte ca sa nu ii anuleze pentru magariile pe care le fac ei transferind puncte , dar nu are cum sa-i anuleze pentru ca ei cumpara ca fraeri de la site ,le anuleaza pe ale noastre ca sa aiba puncte sa le vinda la fraeri cum este KRISTINE

27-06-2014,16:03

KRISTINE sau PALATSCHINKEN este intradevar cumparator de la site si ca sa nu fie anulat ii mai pupa cateodata. Apropo din cate am auzit cica te trezesti cu puncte pe cont si daca sifonezi. Deaia e asa mare lingau...sa primeasca fara numar, fara numar de la nasu. Nu se ia decat de gramatica omului, altceva nu stie. Sufera de limba romana. Asa cum sufera si de vacante in Italia si Austria. iti dai seama ce tare...a fost in Italia, cool...

27-06-2014,16:43
_angel_of_dream_ Data inregistrarii: 27/06/2014 Mesaje: 2 Online

Citat de la valeria_s:

KRISTINE sau PALATSCHINKEN este intradevar cumparator de la site si ca sa nu fie anulat ii mai pupa cateodata. Apropo din cate am auzit cica te trezesti cu puncte pe cont si daca sifonezi. Deaia e asa mare lingau...sa primeasca fara numar, fara numar de la nasu. Nu se ia decat de gramatica omului, altceva nu stie. Sufera de limba romana. Asa cum sufera si de vacante in Italia si Austria. iti dai seama ce tare...a fost in Italia, cool...

eu nu vreau sa par ca tin cu PALATSCHINKEN dar admini nu ofera puncte celor ce raporteaza ca nu se ofera puncte pentru raportarea unui transfer sau a unui  limbaj vulgar expresi jignitoare sau alte xenofobe de gen..... dar mai ii dau odata dreptate lui PALATSCHINKEN mai bine cumperi de cativa euro acolo puncte numai faci transferuri joci corect si nu o sa va mai anuleze nimeni sau cel putin joaca corect si castiga corect acele puncte si numai face transfer si iarasi nu vei mai fi anulat .

27-06-2014,16:47

Nici eu nu am vrut sa par ca tin cu cineva, doar mi-am exprimat parerea. iar faza cu punctele pentru rapoarte si pentru informatii clone este adevarata pentru ca stiu pe cineva care a facut rapoarte pentru renegatul si i-a dat toate clonele si in cateva secunde de la 600.000 avea 1200000 fara sa joace. Asa ca?

27-06-2014,17:54
raspuns lui angel of dream

angel esti un alt lingau de al adminilor? si tu cumperi de la ei? ca altfel nu te bagai in seama copile eu joc de la inceput aici si defiecare data cind am strins puncte pe un cont dar jucate nu cumparate ca tine sau ca altii dragii de admini au considerat ca este transfer, au anulat nu unu si en conturi de ale mele si culmea fara nici un motiv au gasit ei motiv ca erau cu puncte si leau anulat ca sa poata vinde la unii ca voi care ii pupati in fund

27-06-2014,18:40
_angel_of_dream_ Data inregistrarii: 27/06/2014 Mesaje: 2 Online

Citat de la valeria_s:

Nici eu nu am vrut sa par ca tin cu cineva, doar mi-am exprimat parerea. iar faza cu punctele pentru rapoarte si pentru informatii clone este adevarata pentru ca stiu pe cineva care a facut rapoarte pentru renegatul si i-a dat toate clonele si in cateva secunde de la 600.000 avea 1200000 fara sa joace. Asa ca?

hello nu cred ca ai frecventat buticul pana acum probabil ca persoana respectiva a achizitionat unul din pachetele de puncte si daca cumperi un pachet de puncte de la vip primesti dublu adica el a cumparat 600.000 puncte a primit dublul pachetului 1.200.000 puncte dar daca va plac doar puncte moca e treaba voastra nu va mai exprimati gresit fata de admini si de site ca nu exista pile si alte chesti de genu controleaza-ti macar vocabularul si numai fi tare si mare mai intai intra la butic sa vezi cat costa un pachet de puncte + 1 gratis

27-06-2014,19:41

Citat de la KRISTINE_RlADNA:

domnisoara valeria , d-na valentina , sau cum ai vrea sa te rasfat, acest user KRISTINE_RlADNA , a fost incarcat de la site de cel putin 7 ori cu cate 14 milioane de puncte, tu te poti lauda cu o asemenea performanta?

In primul rand, daca cumperi puncte si nu te alegi cu nimic, nu inseamna ca esti destept. In al doilea rand a cumpara puncte de 5euro nu inseamna ca ai facut o mare performanta. Te lauzi ca ai bani sau ce? Cumpara fetitza tot site-ul mai bine, dar nu te mai lauda pe lucruri care sunt zero. Daca esti asa in bani, laudate cu donatii catre case de copii sau de batrani. In al treilea rand nu vreau sa ma rasfeti tu ca are cine stai linistita. Si din comentariile tale la multe postari te-ai erijat in avocatul acestui site.

Pagina 1 din 4
123>