hello nu cred ca ai frecventat buticul pana acum probabil ca persoana respectiva a achizitionat unul din pachetele de puncte si daca cumperi un pachet de puncte de la vip primesti dublu adica el a cumparat 600.000 puncte a primit dublul pachetului 1.200.000 puncte dar daca va plac doar puncte moca e treaba voastra nu va mai exprimati gresit fata de admini si de site ca nu exista pile si alte chesti de genu controleaza-ti macar vocabularul si numai fi tare si mare mai intai intra la butic sa vezi cat costa un pachet de puncte + 1 gratis
Valabil si ptr tine raspunsul dat Kristinei. Iar faza cu punctele date ptr informatii ti-o spun din "casa". Nu mai comenta si nu mai pune palma prietenei tale. Si da imi plac punctele moca, ca spre deosebire de voi astia cu banet de cotizati eu stiu ce sa fac cu banii in viata reala. Ai donat vreodata, macar 5euro cat dai aici, la o fapta caritabila? Nu cred. Asa ca guritza mica.
Amuzant este ca eu voi petrece un timp jucand , iar voi veti petrece un timp pe forum , eu ma relaxez in timp ce voi imprastiati venin,sa aveti spor , nu va mai dau satisfactia sa va raspund, stati pe forum "'doamnelor"' , va doresc o vizita cat mai placuta pe acest site!Distractie placuta!!
Amuzant este ca tu "doamna" cheltui bani aiurea si vei ajunge la "performanta" de a avea gauri prin buzunare. Cand o sa mai cresti ai sa-ti dai seama. Amuzant este ca atunci cand vei realiza va fi cam tarziu, amuzant este ca tu cotizezi la ceva care nu-ti aduce nicio satisfactie materiala. Amuzant este ca in momentul in care nu vei mai cotiza vei fi si tu la randul tau anulata si ce performante ai facut? Performanta de a pierde bani. Laudate numai atunci cand joci pe un site gen (nu dau nume sa nu fac publicitate)...si ajungi la turnee adevarate unde vei castiga ceva. Pana atunci si eu iti urez "performanta" placuta in lumea ta virtuala.
ai perfecta dreptate, am amici si amice , care au inteles perfect regulile acestui site, si dupa anulare,s-au conformat, au cumparat puncte , fara comentarii si din dorinta de a juca si a se relaxa pe acest site , n-au mai facut scandal, au cumparat puncte si azi sunt bine ms, rad, glumesc, nu mai injura, nu au ranchiuna pe admini, sunt oameni cu scaun la cap.Cunosc un user care este femeie, ca si mine, care demonstreaza si azi ca este o jucatoare, s-a suparat, i-a trecut, a cumparat puncte si azi ne da lectii de poker , datorita faptului ca au cam disparut manarii de la poker.Cinste ei, cinste mie, ca stiu sa respect reguli, rusine voua care nu aveti caracter!
Stim acea persoana...Fosta Geo36 actuala Lady38. Cand bagi bani in ceva ce nu reuseti prin munca nu se numeste performanta sau ca dai lectii. Inseamna ca esti incapabil de a realiza acel lucru. Iar acea jucatoare Lady38 din cate stiu eu a fost "imprumutata" de tine cu 12mil intro seara. Asa ca nu va mai laudati ca sunteti jucatori si ca dati lectii. Si daca faceam atatea transferuri cate zici tu, iti dadeam lectii la puncte pana acum.
Sa-ti demonstrez tie ca pot face performanta? Ma faci sa rad...Eu nu sunt ahtiata dupa performanta. Si vrei dovezi ca i-ai dat puncte? ok...In data de 07.06.2014 ai facut transfer catre ea de 12mil. Vorbe spuse de Lady38 lui tranchilizez pe mess. Poate vor verifica si adminii (daca nu cumva te protejeaza) acea data sa vada, sa verifice mesele si sa verifice si jocurile voastre, ca unde intra ea esti si tu si jucati mereu pe mana.
Esti chiar ahtiata dupa prostii, daca ai fi o fata desteapta , mi-ai urmari userele, eu nu pierd , castig constant, cum sa ii dau eu cand eu cresc ? Uite fii f atenta , cauta in acest moment userele mele sa vezi cat am .....daca tu crezi ca au disparut 12 mil eu iti jur ca nu mai intru pe acest site! Mi-ar fi jena, in comparatie cu tine!
Sa te urmaresc eu? Nu sunt detectiv, doar am vrut sa stie lumea de "performantele" voastre la transfer. Si pana acum ziceai ca nu ai multe usere, acum ai? Si daca adminii ar fi corecti, pana acum ar fi trebuit sa va inchida. Altii care intradevar nu au facut nimic au fost inchisi din cauza rapoartelor facute de voi GRUPUL care va ajutati (tu, Lady, Kristine - tot tu, Teohackerul, vladcarabas etc.). Daca intradevar Sofokle vrea sa faca curat pe site, eu zic sa inceapa cu voi, ca nu sunteti asa corecti precum va dati.
Acum imi dau seama unde te duce mintea,,userul "'tranchilizez"' v-a sucit mintile , esti jalnica , ma repet inainte sa acuzi ar fi trebuit sa-mi urmaresti userul sa vezi daca dispare ceva asa spectaculos de ordinul milioanelor, dar tu esti mult mai preocupata sa mai ''fentezi"' un pic site-ul. Cum se face ca userul acela este anulat si nu avea 12 mil.... iar tu imi spui ca eu am dat 12, imi poti arata partida in care eu am "'dat"'aceste puncte?
Ti-am dat mai devreme data cand au fost transferate acele puncte. Daca as avea acces la informatiile site-ului ti-as demonstra. Si nu mi-a sucit nimeni mintile, ca nu sunt copil. Stiu ce vb si imi asum aceste cuvinte. Si daca ti-au disparut 12mil, le pui la loc dupa Kristine si invers. Asa ca nu va mai dati sfinti. Iar userul ala de care zic nu este anulat daca asta ai vrut sa zici (ca se pare ca si tu stai prost cu gramatica si ortografia - asta ca sa nu ii mai critici pe altii). Am zis ca i-ai dat lui Lady38, nu lui Geo36. Vorbe spuse pe mess de Lady38 Lui Tranchilizez. Chiar am sa-l intreb daca mai are in arhiva mess-ului acea discutie si am sa o postez aici, asta ca sa nu mai comentezi.
Sanctiune: anulare cont, 27.06.2014 Motiv: Transfer intre clone pe 26.06.2014 (giani_s, IMPORTEXPORT_SRL) imi explici aceasta sanctionare?
Daca ai verifica si tu ai vedea ca eu am stat numai la king, dar deh adminii trebuie sa traiasca dupa urma voastra nu a noastra cei care nu cotizam nu? Si pe cine sa anuleze...pe noi astia mai mici.