Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 4 din 4
<234 

Vezi primul necitit

28-06-2014,00:13
valeria_s Data inregistrarii: 27/06/2014 Mesaje: 28 Online

Citat de la Lady_38:

si cine nu te lasa fata sa cumperi?

Ma bucur ca ma lasati sa cumpar....Poate ajung si eu la "performantele" voastre alea facute cu mare truda si multa munca. Ma bucur ca am fost lasata de catre admini sa-mi spun parerea, poate sa-mi anuleze contul daca vor si ma bucur ca am avut ocazia sa va vad reactia dupa aceste "aberatii" ale mele. Daca erati nevinovate ati fi tratat aceste "aberatii" cu indiferenta. Dar cum am spus...cine se scuza se acuza. O "performanta" placuta si spor la cheltuit bani si transferuri.

28-06-2014,08:45
valeria_s Data inregistrarii: 27/06/2014 Mesaje: 28 Online

Citat de la KRISTINE_RlADNA:

Tu nici nu o sa cumperi puncte, nici nu o sa faci vreo performanta,o sa stai pe mess si forum , atat poti, mai mult n-ai cum.

Esti penibila rau cu performantele astea . Hai sa o lasam asa ca ceea ce am avut de spus am spus. Decat sa ajung ca voi, mai bine la king.

29-06-2014,02:29
geronimo65 Data inregistrarii: 04/02/2013 Mesaje: 35 Online

Citat de la valeria_s:

Nu te mai agita atat ca oricum in privinta acestui "profesor" nu se ia nicio masura. KRISTINE_RIADNA este unul si acelasi care are si contul PALATSCHINKEN. Dar pe el nu il mai vede nimeni cand joaca la aceeasi masa, pe mana si face transfer - intre soti. Deja v-ati intrecut rau cu anulatul asta.Vreau sa-mi spuneti cand am facut eu transfer (de pe contul valentina_s) cu IMPORTEXPORT. Aratati masa cand am jucat cu el sau ea si ca mi-a carat puncte, cand eu am stat numai la king. Deja exagerati rau. Sotul meu a avut giani_s si l-ati anulat din motiv de transfer cu mine...Ia mai uitati-va voi si sa-mi trimiteti si mie dovada ca am jucat cu el...Il evitam de cate ori era pe site numai ca sa nu se zica ca facem transfer. Acum chiar ca a-ti dat dovada de mare prostie si ca suferiti de sindromul "ANULAM AIUREA".ASTEPT SI EU UN RASPUNS SI DOVADA DE TRANSFER.Multumesc!

A-TI FACUT TRANSFER SUTA SUTA CE MAI NUMAI PE DOGARU PUIU SUNT SUTE DE TRANDFERURI JUR SE POATE VERIFICA

Pagina 4 din 4
<234