Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

09-05-2014,21:59
emilian44 Data inregistrarii: 28/01/2011 Mesaje: 5 Online
mdaa

de ce se fac magari pe fata as vrea sa stiu dc i sa dat drumul nikului Ca_sa_moara_fetili e vreun favorit cumva si noi suntem plevele?
ati zis ca facem transfer cu clone cea ce nu e adevarat dar astea ce vind nikuri nui vedeti?
daca cumparam si noi puncte de la sait cu a facut  sa_moar_moara_fetili atunci inseamna ca nici nikurile noastre nu erau anulate  sa ni le primeram inapoi dupa ce am fost anulati cum sa facutr cu fetili bv domni admini tinete-o tot asta vreti de fapt sa cumparam sa ne facem vip ca sa nu ni se anuleze nikurile

09-05-2014,22:20
Casa_Moara_Fetili Data inregistrarii: 22/07/2013 Mesaje: 30 Online
Aberezi si nu stie ce vorbesti !

Nustiu de ce oare aveti invidie pe mine !? ca sunt un jucator corect si care spune doar adevarul ma clonatilor vedetiva de treaba voastra pe mine ma anulase dintr-o simpla eroare... daca nu stiai eram anulat pt motivul hartuire admin ceeia ce nu era adevarat sau facut verificarile necesare si uite asa am dovedit ca nu eu hartuiesm adminul ci defapt vecinul meu prin care s-a facut clona doar dandui acestuia un nik din conturile mele sa se joace pe ele pe vremea cand si eu desigur aveam clone eu akm nu mai am clone am decat acest nik si nu vreau decat sa se faca curatenie pe acest site si sa ma pot juca linistit !

10-05-2014,10:31
masackru Data inregistrarii: 28/12/2009 Mesaje: 16 Online

eu cred ca nu abereza! pt asta am dovezi foarte clare.
sa vedem cum comenteza DOMUL SOFOCLE ... te-a anulat?

tommy_ionel: Stiu am vb cu ei
tommy_ionel: mau anulat
tommy_ionel: pe ce motiv ?
tommy_ionel: Casa_Moara_Fetili Sanctiune: anulare cont, 08.05.2014
Motiv: Hartuire admin.
tommy_ionel: asta casa nu se prinda ca devin admn
tommy_ionel: eu
tommy_ionel: sub alt nume
tommy_ionel: vezi sa nu mai spui nimanui
tommy_ionel: nu avea motiv sa ma anuleze si au zis hartuire sti..
tommy_ionel: sa vedem cam intr-o luna asa pot deveni administrator s alucrez pt site nustiu la ce rubrica dar
tommy_ionel: momentat e ok
tommy_ionel: oricum am renuntat la cont ca nu maia veam cu cine juca i-au anulat pe toti...
tommy_ionel: si mi-au dat mesaj pe mail daca vrei admin renunta la joc
tommy_ionel: si asa ma anulara
DACA ESTE DREPTATE SA FIE PT TOATA LUMEA!

10-05-2014,10:37

Citat de la emilian44:

de ce se fac magari pe fata as vrea sa stiu dc i sa dat drumul nikului Ca_sa_moara_fetili e vreun favorit cumva si noi suntem plevele?
ati zis ca facem transfer cu clone cea ce nu e adevarat dar astea ce vind nikuri nui vedeti?
daca cumparam si noi puncte de la sait cu a facut  sa_moar_moara_fetili atunci inseamna ca nici nikurile noastre nu erau anulate  sa ni le primeram inapoi dupa ce am fost anulati cum sa facutr cu fetili bv domni admini tinete-o tot asta vreti de fapt sa cumparam sa ne facem vip ca sa nu ni se anuleze nikurile

te-a anulat?

tommy_ionel: sa vedem cam intr-o luna asa pot deveni administrator s alucrez pt site nustiu la ce rubrica dar
tommy_ionel: oricum am renuntat la cont ca nu maia veam cu cine juca i-au anulat pe toti...
tommy_ionel:

10-05-2014,10:55

Citat de la Casa_Moara_Fetili:

Nustiu de ce oare aveti invidie pe mine !? ca sunt un jucator corect si care spune doar adevarul ma clonatilor vedetiva de treaba voastra pe mine ma anulase dintr-o simpla eroare... daca nu stiai eram anulat pt motivul hartuire admin ceeia ce nu era adevarat sau facut verificarile necesare si uite asa am dovedit ca nu eu hartuiesm adminul ci defapt vecinul meu prin care s-a facut clona doar dandui acestuia un nik din conturile mele sa se joace pe ele pe vremea cand si eu desigur aveam clone eu akm nu mai am clone am decat acest nik si nu vreau decat sa se faca curatenie pe acest site si sa ma pot juca linistit !

HOTUL STRIGA HOTII!

10-05-2014,18:07
Ce dovezi falsificate oricine poate face chiestia asta astea sunt dovezi ?

Citat de la masackru:

te-a anulat?

tommy_ionel:

Nu ti se pare ca aberezi si nu ai dovezi eu cand am ceva de spus pai am frate fapte nu vorbe astea sunt dovezi ?  niste scrisuri modificate vai imi este mila de voi astia dusmani mei am nevoie de niste dusmani noi astia vechi chiar nu isi mai tin pasu cu mine :)))  

10-05-2014,18:11
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la masackru:

eu cred ca nu abereza! pt asta am dovezi foarte clare.
sa vedem cum comenteza DOMUL SOFOCLE ... te-a anulat?

DACA ESTE DREPTATE SA FIE PT TOATA LUMEA!

De unde ai scos discutia asta? De pe mess?

10-05-2014,18:59
Pe buna dreptate daca se dovedeste ca e adevarat ca e scriusl meu si id meu rog sa luati masuri !

Citat de la Sofokle:

De unde ai scos discutia asta? De pe mess?

Ceeia ce nu este adevarat oricine isi poate face un id de mess si sa scrie anuminte chiesti sa dea rau in fata celorlantii  si culmea sa mai puna si pe forum !

10-05-2014,20:03
Casa_Moara_Fetili

sti bn ca ieri ai dat tu adresa de mess sa dai probe pt  KRISTINE_RIADNA  ca are alte clone...si apoi mi-ai zis de intentiile tale de a deveni admin.. :) am si dovezile date de tine salvate ca foto...deci vb cu date clare .NU TE MAI DA TU ASA SFANT CA NU AM STAT EU SA MODIFIC CE AI SCRIS TU .... SI DE CE OARE AI LASAT MESAJ CA TE-A ANULAT...:)) si dupa aceea de intentia ta de a fii ADMIN! :))
VAD CA IN CONTINUARE DOMNUL SOFOCLE  ITI TINE PARTEA...DECI SE VEDE CA SUNT ALTFEL DE RELATII INTRE VOI. EU UN SINGUR CONT AVEAM CU PUNCTE SI  ACELA MI-A FOST ANULAT :(

10-05-2014,20:47
TuEuEl Data inregistrarii: 09/05/2014 Mesaje: 1 Online

Citat de la emilian44:

stai calm , eu am cumparat puncte pe  s3d1nta pe data de 24. 04.2014 si nici macar vip nu m-au facut, nu-ti mai bate capul , tot cum vor ei va fi , asta-i site-ul, noi suntem prostii, de ramas nu va ramane asa, mi-au anulat bani, nu puncte si pe time_is_money , au anulat la snop, nu le pasa.......... bafta.....

Pagina 1 din 2
12