Se va lua masuri pe fapte si dovezi clare daca sunt vinovat sa ma anuleze dar nu asa ca vrea toti astia la misto asa ca ma cred sifonar pe mine ca am turnat si ca am facut eu o sa trimit maine chiar eu un mail adminilor si am sa le spun tot ce stiu din 2008 si pana in ziua de astazi si asa nu mai am sufera nimeni dar macar sa va spun pe toti sa va curete pe toti astia care cumparati care vindeti si care aveti clone asa ca degeaba incerci tu asociatule alui KRISTINE_RlADNA sa tot aduceti acuzati nefondate aici se verifica la dreptate admini osa verifice daca e adevarat sau nu ce aberezi tu aici si asa nu mai am unde juca imi da toti x sa vedem ce va face toti cand ii voi spune toate clonele si toate transferurile din 2008 pana astazi tot ce s'a vandut pana acum eu am spus si repet am fost doar un simpl jucator pe acest site nu am cumparat niciodata puncte de la alti decat de la site se poate verifica ca am cumparat de peste 500 euro de cand joc infine nu mai conteaza totul pe acest site se verifica cu atentie si se analizeaza corect nimeni nu scapa poate doar cei corecti care cu adevarat nu au clone si nu fac transfer si nu cumpara puncte decat de la site va multumesc pt intelegere si incodata imi cer scuze pentru disconfortul creat
sau pus si dovezi vad dar nu se ia nici o masura omul face pe c e mai cinstit dar a uitat cind injura si bestelea toata lumea
domnule sofokle vedeti la ce nik ati dat drumul?
e ceva normal asa ceva?
imi vreau si eu nikul geo_36 inapoi ca lui fetili sa putut da inapoi
nu vreau alt nik inapoi de cit pe geo_36 pentru ca se face nedreptate dupa cum vad pentru unu e muma si alti e ciuma daca fetili e deal vostru inseamna ca noi suntem niste prosti nu asta dati de inteles domnule sofokle
de ce se fac magari pe fata as vrea sa stiu dc i sa dat drumul nikului Ca_sa_moara_fetili e vreun favorit cumva si noi suntem plevele?
ati zis ca facem transfer cu clone cea ce nu e adevarat dar astea ce vind nikuri nui vedeti?
daca cumparam si noi puncte de la sait cu a facut sa_moar_moara_fetili atunci inseamna ca nici nikurile noastre nu erau anulate sa ni le primeram inapoi dupa ce am fost anulati cum sa facutr cu fetili bv domni admini tinete-o tot asta vreti de fapt sa cumparam sa ne facem vip ca sa nu ni se anuleze nikurile