Tu admin din ce categorie faci parte?? Vorbesti de bun simt , cand mi-ai inchis ambele conturi fara sa verifici motivul la unul si la celalalt fara sa ai macar curajul sa spui motivul, in ce categorie crezi ca te regasesti?...Eu care am respectat regulamentul si nu am gresit cu nimic , pot spune ca nu simt nici o "apasare" cum spui tu, ( o exprimare de copil fara jucarie) , dar acest site va deveni o amintire pentru ca este condus de cineva care nu respecta si e incapabil sa faca ceea ce trebuie, ....Eu nu am pierdut nimic , doar timp, dar tu nu poti spune asta...sa gresesti e omeneste , dar sa repari greseala este o virtute, dar care tie iti lipseste.. si apropo, chiar si cei care vorbesc urat, triseaza sau ce mai fac ..., tu nu esti pus aici sa-i jignesti nici macar sa-i judeci, trebuie doar sa-ti faci datoria , dar te depaseste aceasta, tu esti cel care trebuia sa dai exemplu, dar tot tu esti cel care a incalcat REGULAMENTUL.... urmeaza sa inchizi si acest cont?... poate vei scrie macar acum un motiv real...
au trecut 10 zile si nu ai fost in stare sa dai un raspuns, dar nu ma mira , caci ce fel de raspunsuri dai pe acest forum intrece imaginatia unui om , intr-o lume virtuala nimic nu pare a fi normal...
Domnule rebellem, aka chekersbox, aka heavyweight, poate am vrut sa transmit un mesaj. Te rog sa-ti vezi de treburile tale, pana una-alta noi luam decizii pe acest site. Daca tot esti asa curios, veverita a fost anulata pentru aceasta postare, ceea ce nu va doresc si voua, dar este posibil sa se intample.
Ca administrator si patron de site,nu-ti da nimeni dreptul sa ameninti utilizatorii
Paraste-l te rog. Chiar daca sunt 1200 de useri (max) pe site, conturi active sunt mii.
Exista aici o problema: unii au multe conturi "uitate", altii pur si simplu nu au mai intrat pe site dar nu avem motiv sa le anulam conturile. Altii, in schimb, abuzeaza de limitarile tehnice ale site-ului.Nu am limitat nr de conturi la unul de persoana/IP pentru ca exista oameni (cum ar fi membrii unei familii) si care au dreptul si ei sa joace. Chiar si tu ai trei conturi (de ce, doar pentru ca ti se permite, sau pentru ca ai nevoie de ele?), insa unii nu se limiteaza la atat, desi depunem eforturi pentru respectarea regulamentului.
Aici te contrazici singur.Nu stau acum sa-ti mai dau explicatii caci nu se merita dar,au fost cazuri[ca si al meu] ,eu jk un joc sotia altu,si ai anulat toate acele conturi.3 de fiecare.
Eu sper ca acest site sa devina o amintire pentru cei care injura in ultimul hal (sau triseaza, sau, mai scurt, nu respecta regulamentul) si sa ramana doar jucatorii de bun simt. Deci, daca faceti parte din prima categorie, chiar va invit sa faceti pasi, nu voi simti nicio apasare. Daca faceti parte din a doua categorie sau simtiti/doriti ca vreti sa va integrati in aceasta, va stam la dispozitie cu multa placere.
Pe jucatorii cu bun simnt ai avut tu grija prin actiunile tale sa-i indepartezi
cam tirziu ati luat decizia de al suspenda 15 zile pe geronimo65 trebuia toate 3 si boghitza si puiu buzau si nu 15 zile si anulate toate ca oricum isi face altele si tot cumpara puncte si de pe cele noi dar trebuie sai dat o lectie de comportament daca sinteti intradevar corecti
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA
cam tirziu ati luat decizia de al suspenda 15 zile pe geronimo65 trebuia toate 3 si boghitza si puiu buzau si nu 15 zile si anulate toate ca oricum isi face altele si tot cumpara puncte si de pe cele noi dar trebuie sai dat o lectie de comportament daca sinteti intradevar corecti
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA