Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 4 din 6
<23456 

Vezi primul necitit

09-01-2015,13:29
666doLLars Data inregistrarii: 07/01/2015 Mesaje: 4 Offline
stergeti taiati sunteti duri hmmm.....

voi nu vedeti ca iar ati inputinat site cu atitea anulari?ma fratilor va rog eu ca un om simplu ce sint si amator de jocul asta poker virtual verificati inainte cu multa grija cind luati masuri de a anula un cont verificati de 10 ori si pe urma taiai odata voi faceti tocmai invers masurati odata si taiati de 10 ori, e mare pacat ca voi niste copii sa va bateti joc de acesti oameni poate unii au studii mult mai superioare ca voi , cindva dumnezeu va va pedepsi pentru batjocora pe care o faceti fata de acesti oameni nevinovati care din pacate vin de la munca si se delecteaza aici la acest joc.  Va rog cu mare respect sa va treziti la realitate,asta e un sfat de la un om inaintat in virsta , si sa stiti inca ceva drumurile se pot intinli vrodata va ... pupa tata

09-01-2015,13:40
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online
ADEVARUL?

"Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele si sa nu fie folosite pentru hartuire si injurii. Fiecare cont trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui".: ACEASTA ESTE DIN REGULAMEUTUL VOSTRU, POTI SA SPUI  DE CE AI INCHIS FAF_ELLA???? MOTIVUL?, HAI INCEARCA SA DAI RASPUNS, EU NU MA OPRESC ORICE S-AR INTAMPLA SI VOI MERGE INAINTE, CU FRUNTEA SUS CACI STIU CA NU AM GRESIT CU NIMIC, TU POTI AFIRMA ASTA??  eu aveam doar 2 conturi si le-ai inchis pe amandoua, de ce??Daca poti si vrei asa cum ai raspuns  pana acum spune admin daca ai jucat vreodata poker, daca unul cere 99k si il platesti inseamna ca e transfer?, sau daca ceri 99k si altul te plateste tot transfer este?, oare in ce poveste cel cu putine puncte ii da celui cu multe punte, asa ca sa faca un transfer, de dragul adminului... e ca o poveste pentru cei de la garadinita, chiar nu vrei sa te comporti ca un admin? daca noi gresim platim , daca voi gresiti nu aveti ce plati decat a va arata caracterul, si a demonstra ca sunteti corecti

09-01-2015,19:07
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online
ADMINI

DC MAI MULT DE 25 % DIN JUCATORII CARE FRECVENTEAZA ZILNIC  SI SA VZ CA SAU PERINDAT PE LA ACEA MASA SPUN CA RAF ELA ARE DREPTATE SI CHIAR ARE DC DUMNEZEU NE  INCAPATANAM SI NU NE INDREPTAM GRESEALA? ORGOLIU E MAI PRESUS DECAT DREPTATEA? MI SA TRANSMIS PRIN MSJ CA IN CAZUL CASANOVA  CA SA MAI FIU VIP SA CUMPAR UN PACHET. CE INCREDERE SA MAI AM EU IN VOI? DC NU II FACETI DREPTATE SI NU II DATI DRUMUL LUI RAF ELA NU VOI MAI CUMPARA IN VECI VA JUR PAI CUM DC AM INJURAT CU UN CONT DINTR UN MOTIV MI LE RETRAGETI PE TOATE 3, 15 SAU DE TOT? DC VAD RAF ELA PE MASA DE POKER EU IN 24 DE ORA CUMPAR UN PACHET DE 15 EURO

09-01-2015,19:36
CUSCRU_OREZEL Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 5 Online

10-01-2015,19:09
iar stergi postari la care nu poti raspunde?

de ce ai sters postarea lui Cryystal ....stiam ca asa vei face si de asta am copiato....dar poate o pui la loc si ii si raspunzi..., oare nu asa trebuie sa faca un admin?  

11-01-2015,18:04
Cryystal Data inregistrarii: 09/01/2015 Mesaje: 2 Online

Citat de la speaker:

de ce ai sters postarea lui Cryystal ....stiam ca asa vei face si de asta am copiato....dar poate o pui la loc si ii si raspunzi..., oare nu asa trebuie sa faca un admin?  

Este mult mai usor sa dai *stergere*, decat sa raspunzi. Ce doveste lucrul asta? Ca va simtiti jigniti cand cineva va spune adevarul, domnilor admini? Lasati postarea pe care am facuto si facetiva timp 5 min. sa raspundeti la ce v-am intrebat sau nu aveti raspunsuri? Trecerea asta cu vederea a voastra este lipsa de respect fata de noi jucatorii de pe acest site. Tineti in puf pe unii (lingusitori, cumparatori etc.), iar noi ceilati suntem de rahat in fata voastra. Un admin ar trebui sa aiba grija de site, nu sa il distruga. Un admin ar trebui sa aiba respect fata de vizitatorii site-ului. Voi nu sunteti admini, ca din cate vad incercati sa indepartati vizitatorii (jucatorii), prin tot felul de argumente aberante. Impuneti niste reguli, pe care nici voi nu le respecati, mai rau ca nici macar nu stiti ce impuneti. O dati atat cu regulamentul, dar daca va cer o explicatie din el habar nu aveti. Imi dati cu copy-paste la intrebare si gata. Oricum ce ati facut voi din site-ul asta e jalnic. Va intrebati de ce ne injuram noi intre noi? Va raspund eu: DIN CAUZA DUMNEAVOASTRA DOMNILOR ADMINI, CA PANA ACUM NU EXISTAU PUPIN....URISTI. Multumesc pentru raspusnsurile nedate!!!

11-01-2015,19:21
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online
ATENTIE PESTE 600 DE VIZUALIZARI NUMAI AICI

LUAND GROSO MODO SUNT PESTE 10 CARE AU SCRIS CE AU VZ IN ACEA SEARA PE TOATE MESAJELE CREATE PTR ACEST SUBIECT SUNT PESTE 1500 DE VIZUALIZARI PESTE 100 CARE II DAU DREPTATE SI MACAR NU ATI AVUT CURAJUL SA RECUNOASTETI CA VOI ATI GRESIT. OARE NE JUPOAIE CINEVA DC REPARAM O GRESEALA? SA GRESESTI E OMENESC SA RECUNOSTI E O VIRTUTE

11-01-2015,19:33
INAT_ Data inregistrarii: 09/01/2015 Mesaje: 8 Online

Citat de la Cryystal:

Este mult mai usor sa dai *stergere*, decat sa raspunzi. Ce doveste lucrul asta? Ca va simtiti jigniti cand cineva va spune adevarul, domnilor admini? Lasati postarea pe care am facuto si facetiva timp 5 min. sa raspundeti la ce v-am intrebat sau nu aveti raspunsuri? Trecerea asta cu vederea a voastra este lipsa de respect fata de noi jucatorii de pe acest site. Tineti in puf pe unii (lingusitori, cumparatori etc.), iar noi ceilati suntem de rahat in fata voastra. Un admin ar trebui sa aiba grija de site, nu sa il distruga. Un admin ar trebui sa aiba respect fata de vizitatorii site-ului. Voi nu sunteti admini, ca din cate vad incercati sa indepartati vizitatorii (jucatorii), prin tot felul de argumente aberante. Impuneti niste reguli, pe care nici voi nu le respecati, mai rau ca nici macar nu stiti ce impuneti. O dati atat cu regulamentul, dar daca va cer o explicatie din el habar nu aveti. Imi dati cu copy-paste la intrebare si gata. Oricum ce ati facut voi din site-ul asta e jalnic. Va intrebati de ce ne injuram noi intre noi? Va raspund eu: DIN CAUZA DUMNEAVOASTRA DOMNILOR ADMINI, CA PANA ACUM NU EXISTAU PUPIN....URISTI. Multumesc pentru raspusnsurile nedate!!!

ma fratilor este asa de greu sa ne dam seama cum asa zisii admini rad de noi? voi nu vdeti ce se intampla? niste pupincuristi precum NASUL i-ti rade in nas stiind ca el nu are decat avertisment pe acest site cu toate ca hartuieste,ameninta,injura,jigneste, pai ne mai minunam de ce are atata tupeu un terchea-berchea? ca la masa de joc sta doar cat ii da site carte, dupa disparem am facut numeroase rapoarte ca ma hartuia dupa care ma jignea acest individ si site ce face? ii da avertisment ca asa considera ei, pai de ce ma admine? altii pentru mai putin au fost anulati si daca ii aduni acestui individ raportarile si mai ales sa le verifici ca nu sunt false, trebuia demult anulat, uite de asat noi astia pe care tu ne arzi o sa te blestemam si injura cat timp vei fi tu admin iresponsabil pe acest site, alt  aspect ar fi cel cu cartile,, pai numai cei care nu cunosc pot spune ca sunt nebun poate, dar eu stiu ce spun, de la 1,mil si 200 jucand la masa de 22222k sa nu prinzi tu carte mai mare decat 1 pereche? pana ramai la zero? pai adica adminii astia ne ard pe noi cei care ne luam de ei si ii alimenteaza in timpul jocului pe protejatii lor, de asta pt mine esti un NIMIC ADMIN SOFOKLE SI CARE MAI SUNTETI PE AICI

11-01-2015,19:41

Citat de la Cryystal:

acesta este postarea care acest admin a sterso, STIAM CA ASA VA FACE, 

10-01-2015,10:46 #1 Cryystal Data inregistrarii: 09/01/2015Mesaje: 1OnlineLAMURIRI   Dragi admini, as dori si eu anumite explicatii (asta daca cumva aveti timp, ca vad ca nu prea raspundeti): 1. De ce anumiti jucatori sunt favorizati, gen Malasor, Teohackerul etc. Primul, injura si spurca ca la usa cortului si culmea primeste numai avertismente. Sunt foarte multi jucatori care provoaca si sincera sa fiu cand incep sa ma injure de familie si de morti e normal sa reactionez nu? Si in secunda 2 ma anulati pe mine pe motiv de injurii, iar ala care provoaca primeste doar avertisment. E ok asa? Nu cred. 2. De ce anumiti jucatori au voie mai multe conturi, iar altii nu? 3. In regulament (cel facut de voi) scrie negru pe alb, ca un jucator are voie 2-3 conturi. Culmea eu am avut 3, si mi le-ati inchis pe motiv de clone, cica. Deci eram conform cu regulamentul sau trebuia sa-mi fac 2,5 conturi (asta ca sa nu ajung la limita de 3)? 4. In momentul in care anulati un cont sau mai multe, din spusele voastre vazute aici pe forum, va bazati pe niste dovezi, nu? De ce acele dovezi nu le faceti publice, atunci cand vi se cer? Anulati pe baza de injurii, fa si dovada ca acel user a injurat. Asa e corect si normal. Sau voi va bazati pe cele spuse de anumiti pup-in...isti, care fac rapoarte false? Astea nu sunt dovezi. Voi ne cereti noua dovezi, dar noi nu avem voie sa vedem dovezile pe baza carora ne anulati? 5. Ce inseamna joc nesportiv? Asta nu este un sport (din cate stiu eu), este un joc de noroc, la care nu se fac faulturi sau lovituri sub centura. Aici se practica panda sau cacea, care se accepta la jocurile poker sau altele din aceeasi categorie. Daca nu sunteti de acord cu mine, va spun ca nu prea sunteti informati asupra poker-ului. 6. Multumesc ptr raspunsurile pe care (poate) o sa le primesc!!! P.S: Vedeti ca mi-ati anulat un cont, din cauza altui user care v-a injurat, si nu am nicio legatura cu el, doar potrivire de nik-uri. Veverita33 nu e pe IP-ul meu, asta dovedeste ca voi nici nu verificati. Va las pe voi sa va dati seama de care nik este vorba.

11-01-2015,21:39
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online

Citat de la INAT_:

ma fratilor este asa de greu sa ne dam seama cum asa zisii admini rad de noi? voi nu vdeti ce se intampla? niste pupincuristi precum NASUL i-ti rade in nas stiind ca el nu are decat avertisment pe acest site cu toate ca hartuieste,ameninta,injura,jigneste, pai ne mai minunam de ce are atata tupeu un terchea-berchea? ca la masa de joc sta doar cat ii da site carte, dupa disparem am facut numeroase rapoarte ca ma hartuia dupa care ma jignea acest individ si site ce face? ii da avertisment ca asa considera ei, pai de ce ma admine? altii pentru mai putin au fost anulati si daca ii aduni acestui individ raportarile si mai ales sa le verifici ca nu sunt false, trebuia demult anulat, uite de asat noi astia pe care tu ne arzi o sa te blestemam si injura cat timp vei fi tu admin iresponsabil pe acest site, alt  aspect ar fi cel cu cartile,, pai numai cei care nu cunosc pot spune ca sunt nebun poate, dar eu stiu ce spun, de la 1,mil si 200 jucand la masa de 22222k sa nu prinzi tu carte mai mare decat 1 pereche? pana ramai la zero? pai adica adminii astia ne ard pe noi cei care ne luam de ei si ii alimenteaza in timpul jocului pe protejatii lor, de asta pt mine esti un NIMIC ADMIN SOFOKLE SI CARE MAI SUNTETI PE AICI

muceaceos aici se discuta o problema iar dc tu ai pierdut tot nu nasu joaca in locul tau dobitocule si când nasu isi face o masa schimba canalul ca dc vi la masa lui te lasa lefter sorecare

Pagina 4 din 6
<23456