Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 6
1234>Ultima   

Vezi primul necitit

06-01-2015,12:50
checkersbox Data inregistrarii: 23/11/2014 Mesaje: 12 Online

aasa e deciziile va apartin dar daca ele sunt partinitoare pentru unii  incorecte atunci nu mai e okscrieti in regulament ca sunt acceptate doar 2-3 id-uri, eu stiu pe cineva care are 7.....ce sa inteleg prin asta?ca avem voie cu 7 id si nu stim noi?

06-01-2015,12:56
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online
DE CE STERGI POSTARI?

TRANSMITI UN MESAJ SI DACA STERGI POSTARI? MAI BINE DACA ESTI CORECT SI CINSTIT DA RASPUNSURI, EU NU AM FACUT TRANSFER SI ASTA O STII SI TU FOARTE BINE DACA VERIFICAI MASA SI JOCUL ACELUI JUCATOR, UNDE ESTE RESPECTUL PE CARE IL CERETI? DACA NU AI NIMIC DE ASCUNS DA RESPUNSURILE  PE SITE, EU NU MA ASCUND

06-01-2015,13:01
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la checkersbox:

aasa e deciziile va apartin dar daca ele sunt partinitoare pentru unii  incorecte atunci nu mai e okscrieti in regulament ca sunt acceptate doar 2-3 id-uri, eu stiu pe cineva care are 7.....ce sa inteleg prin asta?ca avem voie cu 7 id si nu stim noi?

Paraste-l te rog. Chiar daca sunt 1200 de useri (max) pe site, conturi active sunt mii. 
Exista aici o problema: unii au multe conturi "uitate", altii pur si simplu nu au mai intrat pe site dar nu avem motiv sa le anulam conturile. Altii, in schimb, abuzeaza de limitarile tehnice ale site-ului.Nu am limitat nr de conturi la unul de persoana/IP pentru ca exista oameni (cum ar fi membrii unei familii) si care au dreptul si ei sa joace. Chiar si tu ai trei conturi (de ce, doar pentru ca ti se permite, sau pentru ca ai nevoie de ele?), insa unii nu se limiteaza la atat, desi depunem eforturi pentru respectarea regulamentului.

06-01-2015,13:05

Citat de la TheAnnihilator:

Paraste-l te rog. Chiar daca sunt 1200 de useri (max) pe site, conturi active sunt mii. 
Exista aici o problema: unii au multe conturi "uitate", altii pur si simplu nu au mai intrat pe site dar nu avem motiv sa le anulam conturile. Altii, in schimb, abuzeaza de limitarile tehnice ale site-ului.Nu am limitat nr de conturi la unul de persoana/IP pentru ca exista oameni (cum ar fi membrii unei familii) si care au dreptul si ei sa joace. Chiar si tu ai trei conturi (de ce, doar pentru ca ti se permite, sau pentru ca ai nevoie de ele?), insa unii nu se limiteaza la atat, desi depunem eforturi pentru respectarea regulamentului.

MIE DE CE NU-MI RASPUNZI? eu aveam doar 2 conturi si le-ai inchis fara un motiv intemeiat, vreau sa postezi aici exact transferul sa vada toti si de ce l-ai inchis pe raf_ella???

06-01-2015,13:10

daca joc la masa cu unul care pariaza fara nimic in mana si eu castig asta e rtransfer? dupa cum judecati dumneavoastara e transfer, in acest caz ar trebui cand cineva imi xcere 99k eu sa nu dau sec caci in eventualitate ca eu castig e tranfer , nu?

06-01-2015,13:13

un sfat ............lasati jucatorii sa joace,,,,,,,voi vreti asa ii faceti sa cumpere puncte ....pai daca imi inchideti conturile din ora in ora ,,tot nu cumpar,,,,,,,politica dumneavoastra de determinare a noastra sa cumparam e falimentara, nu vedeti ca la ore de mkaxima audienta 20- 23 mai sunt cate 7-8 jucatori pe site.............gresiti fratilor......cine vrea sa cumpere puncte e liber sa o faca dar nu ne inchideti conturile degeaba sdoar , doar cumparam,,,,,,,,,,pana acum mi-ati inchis 700 milioane in 2 etape, tot nu am cumparat nici un punc , si nici nu voi cumpara in veci. Daca tot mi-ai facut publice c ele 3 conturi ale mele asa ca sa arati tu ce TARE esti, te rog sa publici o lista cu 3 conturi a tuturor utilizatorilor, asa cum le-ai dezvaluit pe ele mele sa faci cu toti 

06-01-2015,13:21

Citat de la checkersbox:

daca joc la masa cu unul care pariaza fara nimic in mana si eu castig asta e rtransfer? dupa cum judecati dumneavoastara e transfer, in acest caz ar trebui cand cineva imi xcere 99k eu sa nu dau sec caci in eventualitate ca eu castig e tranfer , nu?

Am inteles ca esti rebellem, ai jucat la masa cu mine safety_first  si cu acel rotarucosmin pana cu cateva minute sa spuna adminul ca am facut transfer, ai vazut stilul de joc al acelui jucator si ceilalti jucatori care au jucat cu el l-au vazut, majoritatea ii spuneau "disperat" daca verificau masa de joc si jocul acelui jucator vedeau adevarul, dar nu se vrea sa se afle acesta, mai mult adminul sterge postarile mele, il deranjeaza ca nu are raspunsuri

06-01-2015,13:22
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la checkersbox:

un sfat ............lasati jucatorii sa joace,,,,,,,voi vreti asa ii faceti sa cumpere puncte ....pai daca imi inchideti conturile din ora in ora ,,tot nu cumpar,,,,,,,politica dumneavoastra de determinare a noastra sa cumparam e falimentara, nu vedeti ca la ore de mkaxima audienta 20- 23 mai sunt cate 7-8 jucatori pe site.............gresiti fratilor......cine vrea sa cumpere puncte e liber sa o faca dar nu ne inchideti conturile degeaba sdoar , doar cumparam,,,,,,,,,,pana acum mi-ati inchis 700 milioane in 2 etape, tot nu am cumparat nici un punc , si nici nu voi cumpara in veci

Treaba ta. Noi dorim sa se joace civilizat, sa nu se injure si sa nu se faca transfer de puncte. Daca s-ar intampla acest lucru, cel mai probabil am fi si noi - si voi - multumiti. Cei care vor dori sa cumpere vor cumpara, cei care nu - nu, dar sigur nu ar mai fi haosul de acum, cand se injura ca la usa cortului.

06-01-2015,13:25

Citat de la TheAnnihilator:

Treaba ta. Noi dorim sa se joace civilizat, sa nu se injure si sa nu se faca transfer de puncte. Daca s-ar intampla acest lucru, cel mai probabil am fi si noi - si voi - multumiti. Cei care vor dori sa cumpere vor cumpara, cei care nu - nu, dar sigur nu ar mai fi haosul de acum, cand se injura ca la usa cortului.

ATUNCI UNDE VEZI TU TRANSFER INTRE SAFETY_FIRST SI ROTARUCOSMIN? DACA ESTE ASA CEVA POSTEAZAL SA VADA TOTI, SI RAF_ELLA DE CE L-AI INCHIS? CARE E MOTIVUL. RASPUNDE DACA ESTE CORECT SI MIE

06-01-2015,13:27

si eu am jucT LA MASA IN ACEA NOSPTE PE LA 3 CU REBELLEM, RAF_ELLA SI ROTARUCPSMIN, NU E NICI UN TRANSFER , ATI INCHIS RAF_ELLA  SI CULMEA ATI INCHIS SI ALT CONT AL LUI_SAFETY_FIRST, MOTIVUL NU E TRANSFERUL (CARE STITI CA E INEXISTENT) DSR OMUL AVEA 40 MILIOANE , VA STGATEAU IN GAT PUNCTELE LUI, VOIATUI SA CUMPERE

Pagina 2 din 6
1234>Ultima