Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 6
123>Ultima   

Vezi primul necitit

05-01-2015,12:40
___XAM___ Data inregistrarii: 06/12/2014 Mesaje: 3 Online
nemultumire

cam tirziu ati luat decizia de al suspenda 15 zile pe geronimo65 trebuia toate 3 si boghitza si puiu buzau si nu 15 zile si anulate toate ca oricum isi face altele si tot cumpara puncte si de pe cele noi dar trebuie sai dat o lectie de comportament daca sinteti intradevar corecti 

05-01-2015,13:13
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online

BAI DAR PE MINE CINE M AR MAI SPONSORIZA DC PE BIETUL INGERAS DOGARU AR FI ANULAT?
LASA CA IL SUSPEND EU DE PICIOARELE DIN SPATE

05-01-2015,14:47
veverita33 Data inregistrarii: 10/07/2011 Mesaje: 33 Online

Citat de la ___XAM___:

cam tirziu ati luat decizia de al suspenda 15 zile pe geronimo65 trebuia toate 3 si boghitza si puiu buzau si nu 15 zile si anulate toate ca oricum isi face altele si tot cumpara puncte si de pe cele noi dar trebuie sai dat o lectie de comportament daca sinteti intradevar corecti 

niste mizerii bagamias pula in mortii lor de adminii tociti la cur luale-as mamele in pula si nevestele si copii cacamas diaree pe gurita lor si pe tatele nevestelor si a mamicilor lor de admini cacati in nas si pe rasa lui dogaru futeo-am p masa posta. futuva rasa in gura de admini spurcati voi credeti ca noi nu stim sa injuram ma luavas familie in vizita la mn la wc dupa ce ma cac zemos. ce mortii vostrii faceti ma ii dati 15 zile lui geronimo si lu boghita NIMIK bagamias pula toata familia voastra de cacati ciufuliti cand voi ati anulat un cont ca va facut ala SCLAVI\
 pai sclavi in mortii vostri sunteti futevas copii in gura si mamele in cur mai ales tie ANIHILATOR ca esti un mincinos si un prostituat date-n rasa mati

05-01-2015,16:56
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la veverita33:

niste mizerii bagamias pula in mortii lor de adminii tociti la cur luale-as mamele in pula si nevestele si copii cacamas diaree pe gurita lor si pe tatele nevestelor si a mamicilor lor de admini cacati in nas si pe rasa lui dogaru futeo-am p masa posta. futuva rasa in gura de admini spurcati voi credeti ca noi nu stim sa injuram ma luavas familie in vizita la mn la wc dupa ce ma cac zemos. ce mortii vostrii faceti ma ii dati 15 zile lui geronimo si lu boghita NIMIK bagamias pula toata familia voastra de cacati ciufuliti cand voi ati anulat un cont ca va facut ala SCLAVI\
 pai sclavi in mortii vostri sunteti futevas copii in gura si mamele in cur mai ales tie ANIHILATOR ca esti un mincinos si un prostituat date-n rasa mati

69, hai ca doua zile si jumatate trec repede. Nu mai fi rau!

05-01-2015,18:35
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

Citat de la TheAnnihilator:

69, hai ca doua zile si jumatate trec repede. Nu mai fi rau!

dar tu cum esti admin?, daca consideri ca am facut transfer cu acel rotarucosmin....toti cei care au jucat cu acest jucator daca sunt corecti pot spune ce fel juca, dar sa fac eu transfer cu el, nu inteleg?? eu am  2 conturi cu  cate 20 mil si iau de la el cateva zeci?, e aberant , si daca nu verifici masa si  discutia de la sfirsit inseamna ca nu esti corect, si daca esti posteaza te rog transferul meu cu acest individ TE ROG

06-01-2015,12:09
checkersbox Data inregistrarii: 23/11/2014 Mesaje: 12 Online

stimati jucatori cititi pe forum ce limbaj a folosit veverita33 (blue_jeans)  impotriva adminului ANIHILATOR, raspunsul adminului este halucinant

06-01-2015,12:20

Citat de la checkersbox:

stimati jucatori cititi pe forum ce limbaj a folosit veverita33 (blue_jeans)  impotriva adminului ANIHILATOR, raspunsul adminului este halucinant

EU AM CERUT RASPUNSURI LA CEEA CE A FACUT ACEST ADMIN SI CA RASPUNS A STERS POSTAREA, NU-I PLACE CAND CINEVA SCRIE FRUMOS SI ISI CERE DREPTURILE  CIVILIZAT, PE ACESTIA II STERGE SI-I LASA PE CEI CARE VORBESC URAT LA ADRESA LUI, " NU FI RAU" ASTA E RASPUNSUL, PENTRU  CAT DE URAT IA VORBIT ....

06-01-2015,12:20

Citat de la checkersbox:

EU AM CERUT RASPUNSURI LA CEEA CE A FACUT ACEST ADMIN SI CA RASPUNS A STERS POSTAREA, NU-I PLACE CAND CINEVA SCRIE FRUMOS SI ISI CERE DREPTURILE  CIVILIZAT, PE ACESTIA II STERGE SI-I LASA PE CEI CARE VORBESC URAT LA ADRESA LUI, " NU FI RAU" ASTA E RASPUNSUL, PENTRU  CAT DE URAT IA VORBIT ....

06-01-2015,12:23
checkersbox Data inregistrarii: 23/11/2014 Mesaje: 12 Online

cred caa ii place  sa fie injurat, e un fetish al adminului, el se excita cand cineva ii injura familia, 

06-01-2015,12:43
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Domnule rebellem, aka chekersbox, aka heavyweight, poate am vrut sa transmit un mesaj. Te rog sa-ti vezi de treburile tale, pana una-alta noi luam decizii pe acest site. Daca tot esti asa curios, veverita a fost anulata pentru aceasta postare, ceea ce nu va doresc si voua, dar este posibil sa se intample.

Pagina 1 din 6
123>Ultima