Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 3
123 

Vezi primul necitit

07-06-2014,15:27
xXx_xXx_ Data inregistrarii: 01/06/2014 Mesaje: 4 Online
sa se verifice

va rog sa verificati contul cu numele geronimo65 deoarece ieri in data de 6 iunie a ajuns la regenerare si nu a mai jucat deloc,azi a intrat cu 1 milion 600...va multumesc frumos! 

07-06-2014,16:02
raf_elle Data inregistrarii: 27/04/2014 Mesaje: 14 Online

Probabil de data asta a cumparat de la" butic" nu ca alte dati de la jucatori.....dar pe dogaru il tine in brate pana si adminul...pe el nu-l verifica ... inca mai cumpara si.....

07-06-2014,17:35
xXx_xXx_ Data inregistrarii: 01/06/2014 Mesaje: 4 Online

Citat de la raf_elle:

Probabil de data asta a cumparat de la" butic" nu ca alte dati de la jucatori.....dar pe dogaru il tine in brate pana si adminul...pe el nu-l verifica ... inca mai cumpara si.....

nu cred sa fi cumparat de la butic...din cate am inteles ii teapa,multi mi-au spus ca au trimis euro si le-a dat codul si cand a dat sa le dea punctele scria cod invalid!!!

10-06-2014,09:05
7_K_Tn Data inregistrarii: 24/05/2014 Mesaje: 1 Offline

Citat de la xXx_xXx_:

nu cred sa fi cumparat de la butic...din cate am inteles ii teapa,multi mi-au spus ca au trimis euro si le-a dat codul si cand a dat sa le dea punctele scria cod invalid!!!

sunt cumparatoare de pct de la site, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, asta in cazul in care nu au bagat codul corect, sunt nedreptati in anulari , sunt de acord, dar in ceea ce priveste buticul, au fost corecti.........

11-06-2014,10:27
ariston Data inregistrarii: 30/01/2012 Mesaje: 4 Online

Citat de la favor1ta:

sunt cumparatoare de pct de la site, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, asta in cazul in care nu au bagat codul corect, sunt nedreptati in anulari , sunt de acord, dar in ceea ce priveste buticul, au fost corecti.........

nu este teapa ..   tu vrb ca nu poti face asta!!! incearca sa  cumperi sa vezi daca iti dau teapa

11-06-2014,10:28
ariston Data inregistrarii: 30/01/2012 Mesaje: 4 Online

Citat de la xXx_xXx_:

cumpara  saracie ... incearca sa vezi daca e teapa ... 

11-06-2014,13:34
Kyyllee Data inregistrarii: 11/06/2014 Mesaje: 7 Online

Citat de la ariston:

cumpara  saracie ... incearca sa vezi daca e teapa ... 

Cum lingusesc unii...cat ii mai pupa pe admini.
Domnisoara Sofokle (din cate am inteles ca esti fata) de ce la unii inchizi toate conturile si la unii nu? Ex: PALATSCHINEK mai are si contul PLASTILINA, pe ea de ce nu o inchizi? BONDAR este fostul NO_NAME etc. La ei de ce nu se iau masuri? Mie mi le-ai inchis pe toate. Sper ca macar pe asta sa mi-l lasi.

11-06-2014,14:40
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la Kyyllee:

Cum lingusesc unii...cat ii mai pupa pe admini.
Domnisoara Sofokle (din cate am inteles ca esti fata) de ce la unii inchizi toate conturile si la unii nu? Ex: PALATSCHINEK mai are si contul PLASTILINA, pe ea de ce nu o inchizi? BONDAR este fostul NO_NAME etc. La ei de ce nu se iau masuri? Mie mi le-ai inchis pe toate. Sper ca macar pe asta sa mi-l lasi.

Ai informatii complet eronate.

11-06-2014,15:58

In legatura cu ce? Daca zici despre conturi chiar nu sunt eronate.

11-06-2014,16:04

Citat de la Sofokle:

Ai informatii complet eronate.

Oricum nu mai conteaza ce zic eu sau ce au zis multi altii, ca oricum ce vrei aia faci. Dar macar te-ai uitat in urma pe traficul site-ului sa vezi cati erau acum ceva timp? Si atunci erau admini si existau conturi "clona" o multime si era totul bine. Dar acum de cand cu buticul nu va mai convine nu? De ce nu faci altceva: 3 conturi gratis (cele admise) si ce este peste sa plateasca. Nu crezi ca e mult mai corect asa? Ceea ce faci acum nu este corect fata de noi astia de ani de zile pe site. 

Pagina 1 din 3
123