nu se vede cum aplici regulamentul pentru unii anulezi tot si la altii le mai lasi conturi sau le dai avertisment asta regulamentul tau dai cu zaru sa vezi cuii ii ei tot si cui mai lasi?raspunde la intrebarea asta daca zici ca sunt informatii eronate de ce lui NASUL_ si lui nicolasvlad10 care este dogaru_puiu de ce le-ai dat avertisment si la mine sau altii ai anulat tot poti da o explicatie?sau esti cu musca pe caciula deaia nu dai nici o explicatie cum se poate asa ceva?
va rog sa verificati contul cu numele geronimo65 deoarece ieri in data de 6 iunie a ajuns la regenerare si nu a mai jucat deloc,azi a intrat cu 1 milion 600...va multumesc frumos!
de,, geronimo65,,asa este e adevarat pt ca si eu am vazut chestia asta si are dreptate .FACETI DREPTATE DOMNII ADMINISTRATORI
Ai informatii complet eronate.
intradevar b8ndaru e no_name ia paltshiken e kristyna_riadna care transfera pct cu dedicatie
va-m dat un nr de tel pe contu genovezu care bineinteles la-ti inchis sunatima si va dau informatii concrete despre mai multi ca sa nu va mai luati dupa b8ndaru
de,, geronimo65,,asa este e adevarat pt ca si eu am vazut chestia asta si are dreptate .FACETI DREPTATE DOMNII ADMINISTRATORI
geromino65 a fost contul lui dogaru_puiu , protejat de admin caci din cand in cand mai cumpara si de la site cand nu cumpara conturi de la "peieteni" , contul hot_whispers la inchis "corect" (jucat cu acest cont la mai multe ip....mai mare rasul, d-le admin)...care a fost cumparat de dogaru_puiu apoi contul gally2k1, care a fost cumparat tot de dogaru_puiu de la acelasi jucator ( doar pentru o perioada apoi la luat inapoi...) si se stie ca ambii au multe conturi dar .. ASA E CORECT D-LE MARE ADMIN..asa scrie in regulamentul tau....SI AICI SUNT MULTE DE ZIS... DAR......SOFOKLE E "CORECT"....
geromino65 a fost contul lui dogaru_puiu , protejat de admin caci din cand in cand mai cumpara si de la site cand nu cumpara conturi de la "peieteni" , contul hot_whispers la inchis "corect" (jucat cu acest cont la mai multe ip....mai mare rasul, d-le admin)...care a fost cumparat de dogaru_puiu apoi contul gally2k1, care a fost cumparat tot de dogaru_puiu de la acelasi jucator ( doar pentru o perioada apoi la luat inapoi...) si se stie ca ambii au multe conturi dar .. ASA E CORECT D-LE MARE ADMIN..asa scrie in regulamentul tau....SI AICI SUNT MULTE DE ZIS... DAR......SOFOKLE E "CORECT"....
sa fie corect daca e cumparator de site deaia nu il anuleaza .......ii anuleaza doar pe astia care au muncit pentru puncte si ca nu cumpara puncte de la site doar astia jucatori au ramas cumparatorii deaia nu ii anuleaza ii tin de clienti sa marce banu cum este geromino65 ....dogaru_puiu.....NASUL_ si la inceput a fost si nicolasvlad10 dar astia sunt sponsorii siteul si mai sunt cum sa-i anuleze?......pai cine mai cumpara daca ii anuleaza? mai bine ne anuleaza pe noi care nu am cumparat sa o luam de la 0 ....ce zice sai anulam sa cumpere si eisi sunt multi care se vede pe fata dar nu are timp de anulare
sa fie corect daca e cumparator de site deaia nu il anuleaza .......ii anuleaza doar pe astia care au muncit pentru puncte si ca nu cumpara puncte de la site doar astia jucatori au ramas cumparatorii deaia nu ii anuleaza ii tin de clienti sa marce banu cum este geromino65 ....dogaru_puiu.....NASUL_ si la inceput a fost si nicolasvlad10 dar astia sunt sponsorii siteul si mai sunt cum sa-i anuleze?......pai cine mai cumpara daca ii anuleaza? mai bine ne anuleaza pe noi care nu am cumparat sa o luam de la 0 ....ce zice sai anulam sa cumpere si eisi sunt multi care se vede pe fata dar nu are timp de anulare
De ce as cumpara puncte? Daca punctele se transformau in bani (gen alte site-uri de poker), daca se faceau turnee etc. atunci da se merita. Dar asa de ce sa investesc in ceva care nu aduce nimik si pe langa asta sa mai ma si matrasesca protejatii site-ului care joaca pe mana? Bag milioane de lei in ce? Doar de dragul de a juca pe acest site? NICIODATA!!! Acum ani de zile nu se mai cumpara nimik si eram o gramada care jucam, ne chinuiam sa facem puncte, dar era distractie. Acum majoritatea sunt numai sifonari si lingai, disperati dupa niste puncte care poate intro zi se transforma in cartofi si fasole.
Oricum nu mai conteaza ce zic eu sau ce au zis multi altii, ca oricum ce vrei aia faci. Dar macar te-ai uitat in urma pe traficul site-ului sa vezi cati erau acum ceva timp? Si atunci erau admini si existau conturi "clona" o multime si era totul bine. Dar acum de cand cu buticul nu va mai convine nu? De ce nu faci altceva: 3 conturi gratis (cele admise) si ce este peste sa plateasca. Nu crezi ca e mult mai corect asa? Ceea ce faci acum nu este corect fata de noi astia de ani de zile pe site.
ai dreptate...si mie mi-a anulat contul xDmGa si aveam 27 de milioane si este de cel putin 2 ani acel cont!!!
nu se vede cum aplici regulamentul pentru unii anulezi tot si la altii le mai lasi conturi sau le dai avertisment asta regulamentul tau dai cu zaru sa vezi cuii ii ei tot si cui mai lasi?raspunde la intrebarea asta daca zici ca sunt informatii eronate de ce lui NASUL_ si lui nicolasvlad10 care este dogaru_puiu de ce le-ai dat avertisment si la mine sau altii ai anulat tot poti da o explicatie?sau esti cu musca pe caciula deaia nu dai nici o explicatie cum se poate asa ceva?
pe baza caror informatii garantezi ca acele conturi sunt unul si acelasi? Speculatiile le verific si acolo unde sunt adevarate, le iau in calcul. In rest nu.
Ce draku verifici? Verifici numai pe aia care nu platesc. Atata te dai mare admin. Mi-ai anulat la conturi de zici ca le iei dupa tine...Dar pe jegosii care au clone multe de ce nu ii anulezi? Pentru ca va pupa toata ziua in cur, va trimit mailuri aiurea, sifoneaza parca ar castiga milioane de euro. Ba ati facut din site-ul asta un pres, o carpa, mi-e scarba sa mai intru cand vad ca suferiti de voi si cand vad ca numai leprele raman. Mai bine inchideti tot site-ul ma ca si asa ati ajuns cu curu in balta. Si nu inteleg...am voie 3 conturi dupa regulament...de ce mi le anulezi? De ce altii au voie si eu nu? M-ai vazut cu ciunga in par? Sau vrei sa ajung pe la piata Unirii ca sa imi explici si mie mai bine regulamentul asta ca sunt cam grea de cap.....