Probabil de data asta a cumparat de la" butic" nu ca alte dati de la jucatori.....dar pe dogaru il tine in brate pana si adminul...pe el nu-l verifica ... inca mai cumpara si.....
nu cred sa fi cumparat de la butic...din cate am inteles ii teapa,multi mi-au spus ca au trimis euro si le-a dat codul si cand a dat sa le dea punctele scria cod invalid!!!
nu cred sa fi cumparat de la butic...din cate am inteles ii teapa,multi mi-au spus ca au trimis euro si le-a dat codul si cand a dat sa le dea punctele scria cod invalid!!!
sunt cumparatoare de pct de la site, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, asta in cazul in care nu au bagat codul corect, sunt nedreptati in anulari , sunt de acord, dar in ceea ce priveste buticul, au fost corecti.........
sunt cumparatoare de pct de la site, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, asta in cazul in care nu au bagat codul corect, sunt nedreptati in anulari , sunt de acord, dar in ceea ce priveste buticul, au fost corecti.........
nu este teapa .. tu vrb ca nu poti face asta!!! incearca sa cumperi sa vezi daca iti dau teapa
cumpara saracie ... incearca sa vezi daca e teapa ...
Cum lingusesc unii...cat ii mai pupa pe admini.
Domnisoara Sofokle (din cate am inteles ca esti fata) de ce la unii inchizi toate conturile si la unii nu? Ex: PALATSCHINEK mai are si contul PLASTILINA, pe ea de ce nu o inchizi? BONDAR este fostul NO_NAME etc. La ei de ce nu se iau masuri? Mie mi le-ai inchis pe toate. Sper ca macar pe asta sa mi-l lasi.
Cum lingusesc unii...cat ii mai pupa pe admini.
Domnisoara Sofokle (din cate am inteles ca esti fata) de ce la unii inchizi toate conturile si la unii nu? Ex: PALATSCHINEK mai are si contul PLASTILINA, pe ea de ce nu o inchizi? BONDAR este fostul NO_NAME etc. La ei de ce nu se iau masuri? Mie mi le-ai inchis pe toate. Sper ca macar pe asta sa mi-l lasi.
Ai informatii complet eronate.
Ai informatii complet eronate.
Oricum nu mai conteaza ce zic eu sau ce au zis multi altii, ca oricum ce vrei aia faci. Dar macar te-ai uitat in urma pe traficul site-ului sa vezi cati erau acum ceva timp? Si atunci erau admini si existau conturi "clona" o multime si era totul bine. Dar acum de cand cu buticul nu va mai convine nu? De ce nu faci altceva: 3 conturi gratis (cele admise) si ce este peste sa plateasca. Nu crezi ca e mult mai corect asa? Ceea ce faci acum nu este corect fata de noi astia de ani de zile pe site.