Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 4
123> 

Vezi primul necitit

14-03-2008,17:58
chimento Data inregistrarii: 11/01/2008 Mesaje: 0 Offline
va rog sa reveniti asupra deciziei luate fara dovezi

am un cont la dumneavoastra pe acest site care azi a fost anulat pe motiv de cumparare de pct.vreau sa va repet ca nu as cumpara niciodata pct ptr ca nu au valoare in primul rand si in al doilea rand ptr ca este un simplu joc....dar imi pare sincer rau ca a ti luat o decizie care nu este bazata pe nimic concret.va rog frumos sa reveniti asupra deciziei si sa imi inpoiati contul....eu cred in coontiunuare ca sunteti un site respectabil .va multumesc......rapandula este id contului anulat

16-03-2008,12:23
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Pentru decizia de a-ti anula contul avem dovezi, nu anulam conturi degeaba. Odata cu tine am anulat si contul celui care ti-a "transferat" punctele, gogoasa_infuriata. In nici unul din cazuri nu vom reveni asupra deciziei, si speram ca de acum inainte sa cumulezi puncte doar prin joc corect.

16-03-2008,20:01
_iarina_ Data inregistrarii: 04/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Avertisment?

REFERITOR LA RUMMY ROMANESC 2

Sunt _iarina_

Pt. ce avretisment?
Eu joc monocolor, conform regulamentului. Deranjeaza?
Daca nu vreau sa fiu mediocra, nu corespund "standardelor " dvs.?
Eu nu joc la masa privata. Poate intra oricine sa priveasca.
Trebuie sa va cer voie pt a fi prima?
Ce spuneti de acesti 2 jucatori?

[U]Brenda si Robynson[/U]

[IMG]D:dovezikkkk.bmp[/IMG]

Astept raspuns urgent si evident scuze

16-03-2008,20:45
Ottawa Data inregistrarii: 13/03/2008 Mesaje: 0 Offline
Dragi Admini

Cum este posibil ca acesti 2 jucatori, de rummy brenda si robynson sa faca atatea puncte jucand amandoi la masa privata,iar adminul nu observa asa ceva. luati masuri urgente cu ei. De ce nu sunt sanctionati.V-as ruga sa imi raspundeti.

16-03-2008,21:55
kalina Data inregistrarii: 29/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la _iarina_:

Sunt _iarina_

Pt. ce avretisment?

[U

Auzi draga in locu tau eu taceam pentru ca eu tiam zis ca team prins ca faceai mono.Oricare jucar bun din acest site care joaca nu cred ca face mono de 3 ori sa inchida una dupa alta si cu jolly.Iar sa intre numa o data cate o ora si sa faca atatea puncte.Uitate tu la tine si dupaia la alti.Chiar daca alti joaca la mese private joaca pentru ca au un motiv anume nu ca sa nui vada alti cum joaca.Si tu cum de faci asa multe puncte ca nici nu prea joci ?Daca poti sa-mi raspunzi.Si laso mai moale ca joci regulamentar ca doar nu esti asa buna incat sa castigi mereu si dupa cum am zis mai ales mono si cu jolly.

16-03-2008,22:08
kalina Data inregistrarii: 29/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la _iarina_:

Sunt _iarina_

Pt. ce avretisment?

[U

Si uitasem sati zic te legi de Brenda si de Robynson numa ca vrei sa fi prima cum ai si spus ca nu trebe sa ceri voie pentru a fi.Iar daca lor le va dezactiva contu ai cale libera asai.Vai draga dar esti buna in a face ceva rau nu la jocu rummy.Cand team intrebat daca joci cu mine sa vad daca tot numa tu castigi mono cu jolly una dupa alta nai acceptat ca stiai ca nu va fi asa.

16-03-2008,22:08
Brenda Data inregistrarii: 25/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Unde-i baiul vostru?

Asa, vad ca va roade grija cum facem punctele si de ce jucam la masa privata...pai sa va lamuresc ca sa incepeti o saptamana linistita! Jucam "normal" si anume pe tabla sau mozaic si nu monocolorul "regulamentar", iar despre masa privata, asta cred ca este optiunea noastra de a ne scuti sa il dam afara pe cel de-al treilea. Nu ma pricep foarte tare la chestiunile astea tehnice dar cred ca stafful de aici poate sa ne controleze cum anume jucam. Asta cu "privatul" cred ca nu poate deranja pe nimeni ca nu este vreun joc cu mari scheme sa astept si privitori sa poata lua notite. Am jucat si la masa de "spectacol" si anume deschisa si nu cred ca sunt o jucatoare slaba incat sa fie o asa minune cum fac punctele iar despre robynson spun acelasi lucru. Iarina, eu am terminat gradinita de ceva vreme si am scapat de acest obicei de a ma duce cu jalba in protap la cel in etate, asa ca tu daca aveai o nelamurire, o doleanta, o mica nelamurire, ma puteai intreba pe mine ce si cum si daca este te si invitam la un joc demonstrativ, asta ca sa-ti inlature temerile in ceea ce ma priveste.Despre cel de-al doilea care mi-a postat numele, scz nu am retinut nickname-ul, nu l-am remarcat, pesemne ca este vreun fan de-al meu:D
Cu acestea fiind zise, ma retrag de la scris si ma duc sa ma joc, Iarina, urmareste-ma, da?
O saptamana buna tuturor cititorilor!

16-03-2008,22:15
Georgyana Data inregistrarii: 24/10/2007 Mesaje: 0 Online

Mi se face rau! Nu va ajuta capul sa jucati corect, de recurgeti la monocolor, bicolor sau mai stiu eu ce inventie de-a face puncte rapid?! Se pare ca distinsul kostell a lasat urme adanci in "mintile" jucatorilor de rummy romanesc. Apropos, trisatul tot o forma de furt e !

16-03-2008,22:21
robynson Data inregistrarii: 15/11/2007 Mesaje: 0 Online

Iarina cred ca tot wekendu teai gandit cum sa ajungi pe primu loc dar nu uita ca nu ai so intreci niciodata pe Georgyana ca dupa cum sti punctele de la rummy romanesc se aduna cu punctele de la rummy romanesc v2.Precum vezi Iarina tiai pierdut timpu de pomana mai bine mergeai la plimbare.Jucam regulamentar iar pri
vatu ne scuteste de a inlatura un alt jucator.P.S.as avea si eu o rugaminte sa puneti un emoticoncu pupic ca vreau sa il trimit Brendei cand ma bate.O saptamana placuta si multa bafta incontinuare.

16-03-2008,22:50
robynson Data inregistrarii: 15/11/2007 Mesaje: 0 Online

Apropo in juma de ora eu nu stiu cum ai facut tu iarina 13000 si pe diamantu lai scazut la 650 deci asa rau joaca hai draga cas abureli.Oricum mersi ca ai pronuntat numele meu pe forum ca nam ajuns niciodata aici asa cel putin stiu cas vestit.

Pagina 1 din 4
123>