Toate avertizarile date de noi jucatorilor de mai jos au o baza reala, statisticile noastre interne, si toti cei avertizati vor avea contul suspendat conform regulamentului daca continua sa joace incorect.
Brenda si robynson: au primit avertizari vineri direct de la unul din admini pe chat. Aceste avertizari sunt perfect valabile, la fel ca si cele scrise pe care le-au primit si ceilalti jucatori.
_iarina_: sigur ca poti juca monocolor, dar corect. Nu trebuie sa iti amintesc ca este imposibil, jucand corect, sa faci monocolor de 8 ori la rand, cum s-a intamplat in cazul tau. Un joc in care castigi cu monocolor in 4-5 minute este posibil doar daca "te serveste" cineva.
alinoasa: are avertisment pentru joc nesportiv la Rummy si Table.
Constat faptul ca va preocupa mai mult sanctiunile NEMOTIVATE, decat bunul mers al site-ului.
M-ati sanctionat pt "limbaj necorespunzator".
Puteti posta aici cateva "injurii (limbaj necorespunzator)" folosite de mine?
Pot sti carui jucator au fost adresate?
Daca aveti.....dovediti.
Incercati sa fiti impartiali si cat se poate de documentati (dar nu din barfe).
Daca vreti sa sanctionati, poate vedeti pe cei cu zeci de milioane de puncte la diverse jocuri.
Nu va da de gandit acest aspect?
M-ati dezamagit total, dar daca voi va simtiti bine facand "astfel de lucruri", comentariile sunt de prisos.
Initial , mi-am propus sa ignor "deciziile" voastre, dar sunt convinsa ca nu ati fi inteles sensul indiferentei mele.
Astfel, m-am decis sa va cer DOVEZI CLARE de "limbaj necorespunzator".
P.S. Daca doriti, anulati acest cont. Nu na mai intereseaza jocul pe acest site, unde mi-se dicteaza unde si cum sa joc, cate jocuri am voie sa castig, cate sa pierd...etc..., iar pe cei care merita sanctionati cu adevarat pt. (vanzare de puncte, furt de puncte, limbaj necorespunzator...), nu ii observati.
De ce oare?
Am mari dubii ca demersul meu va fi perceput in sensul in care l-am scris.
Domnilor administratori , acum o zi v-am semnalat faptul ca se joaca nesportiv. Am patit-o la o masa pe care jucam impreuna cu "spiridusul minunat " si cu "mendylina" .M-au facut de vre-o 400k pana sa-mi dau seama ca sunt pe mana si ca isi impart punctele in aceaasi partida . In aceasi seara am auzit si pe alti jucatori plangandu-se de acelasi lucru . DAR NU S-A LUAT NICI O MASURA , chiar aseara "spiridusul minunat " juca frumos fara sa il deranjeze nimeni . Aveam o parere foarte buna despre acest site dar incep sa mi-o schimb. Imi pare rau ca nu luati masuri impotriva unor astfel de elemente .:eek:
Constat faptul ca va preocupa mai mult sanctiunile NEMOTIVATE, decat bunul mers al site-ului.
M-ati sanctionat pt "limbaj necorespunzator".
Puteti posta aici cateva "injurii (limbaj necorespunzator)" folosite de mine?
Pot sti carui jucator au fost adresate?
Daca aveti.....dovediti.
Incercati sa fiti impartiali si cat se poate de documentati (dar nu din barfe).
Daca vreti sa sanctionati, poate vedeti pe cei cu zeci de milioane de puncte la diverse jocuri.
Nu va da de gandit acest aspect?
M-ati dezamagit total, dar daca voi va simtiti bine facand "astfel de lucruri", comentariile sunt de prisos.
Initial , mi-am propus sa ignor "deciziile" voastre, dar sunt convinsa ca nu ati fi inteles sensul indiferentei mele.
Astfel, m-am decis sa va cer DOVEZI CLARE de "limbaj necorespunzator".
P.S. Daca doriti, anulati acest cont. Nu na mai intereseaza jocul pe acest site, unde mi-se dicteaza unde si cum sa joc, cate jocuri am voie sa castig, cate sa pierd...etc..., iar pe cei care merita sanctionati cu adevarat pt. (vanzare de puncte, furt de puncte, limbaj necorespunzator...), nu ii observati.
De ce oare?
Am mari dubii ca demersul meu va fi perceput in sensul in care l-am scris.
Absolut toate sanctiunile acordate de noi sunt insotite de dovezi. Aceste dovezi fac parte din statisticile interne ale Joci.ro si nu sunt publice. Vis-a-vis de avertismentul primit de tine iti pot spune doar ca, in data de 17 martie, odata cu tine, au primit acelasi avertisment inca 2 jucatori. Unii jucatori au fost deranjati de voi, probabil din acest motiv ati fost raportati. Vezi pagina de Jucatori sanctionati.
Cat despre cei care triseaza la diverse jocuri, ei sunt pedepsiti cu anularea contului daca avem dovezi. Pana acum am anulat, pe baza dovezilor, conturi de top la Poker, Table, Rummy. Si nu, nu facem acest lucru "din placere", ci pur si simplu ne dorim ca jucatorii de pe acest site sa se re respecte intre ei, si sa respecte orele de joc investite de unii pentru a ajunge in top.
Ne pare rau ca nu mai esti interesata sa joci aici. Suntem convinsi ca vei gasi totusi site-uri de jocuri unde libertatea de exprimare si de joc este mult mai mare ca la noi.
Domnilor administratori , acum o zi v-am semnalat faptul ca se joaca nesportiv. Am patit-o la o masa pe care jucam impreuna cu "spiridusul minunat " si cu "mendylina" .M-au facut de vre-o 400k pana sa-mi dau seama ca sunt pe mana si ca isi impart punctele in aceaasi partida . In aceasi seara am auzit si pe alti jucatori plangandu-se de acelasi lucru . DAR NU S-A LUAT NICI O MASURA , chiar aseara "spiridusul minunat " juca frumos fara sa il deranjeze nimeni . Aveam o parere foarte buna despre acest site dar incep sa mi-o schimb. Imi pare rau ca nu luati masuri impotriva unor astfel de elemente .:eek:
Nu contestam ceea ce spui tu, si este la fel de adevarat ca s-au mai plans cativa jucatori. Dar, presupunand ca acesti 2 useri au calculatoarele unul langa altul si vorbesc intre ei, cum putem noi face rost de dovezi sa ii sanctionam?
Unii jucatori (vezi cazul _iarina_ mai sus) sunt deranjati ca suntem prea drastici, tu, ca nu luam masuri. Adevarul este ca l[U]uam de fiecare data masuri[/U], dar [U]doar daca avem dovezi[/U] (statistici interne, raportari facute de voi etc.)
Chiar daca pe moment nu putem face nimic, sa stii ca acest gen de utilizatori vor avea partidele mult mai atent monitorizate de catre noi.
PS. Daca doresti sa vezi zilnic ce masuri luam, intra pe pagina noastra de Jucatori Sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html
va zic eu sincer k nu anulati conturi cu dovzi sau cum spuneti ... reamintesc contu meu mult_verde a fost anulat aiurea eu am dovezi k ati anulat contu aiurea...si k nu a fost transfer de puncte am si martori care pot comfirma k am dreptate. razbunatoru a recunoscut k a vb cu voi sa anuleze contu si si-a ceut scuze k a facut asta de fapt el era nervos pe mine k l-am lasat 0 si k am ras.. nu stiu ce e rau in asta.. oricum nu va mai laudati k voi faceti totu k la carte ..eu acum ma chinui aiurea pana mai fac eu 7800k mai e de munca cateva luni.. pt ce pt un viitor cont anulat k mai il las pe unu 0..:))..atat va zic nu va mai laudati si cu gogoasa e alta afacere..:)) o sa o zic si pe aia.. stiti voi mai bine si nu numai voi;) ati anulat doar 1000k nu 17000k cat are:))) sa fim oameni macar un pik.. astept si eu un raspuns de ce ati anulat contu pana la urma
[QUOTE=Lara;1669]Pentru decizia de a-ti anula contul avem dovezi, nu anulam conturi degeaba. Odata cu tine am anulat si contul celui care ti-a "transferat" punctele, gogoasa_infuriata.
va zic eu sincer k nu anulati conturi cu dovzi sau cum spuneti ... reamintesc contu meu mult_verde a fost anulat aiurea eu am dovezi k ati anulat contu aiurea...si k nu a fost transfer de puncte am si martori care pot comfirma k am dreptate. razbunatoru a recunoscut k a vb cu voi sa anuleze contu si si-a ceut scuze k a facut asta de fapt el era nervos pe mine k l-am lasat 0 si k am ras.. nu stiu ce e rau in asta.. oricum nu va mai laudati k voi faceti totu k la carte ..eu acum ma chinui aiurea pana mai fac eu 7800k mai e de munca cateva luni.. pt ce pt un viitor cont anulat k mai il las pe unu 0..:))..atat va zic nu va mai laudati si cu gogoasa e alta afacere..:)) o sa o zic si pe aia.. stiti voi mai bine si nu numai voi;) ati anulat doar 1000k nu 17000k cat are:))) sa fim oameni macar un pik.. astept si eu un raspuns de ce ati anulat contu pana la urma
Absolut toate sanctiunile acordate de noi sunt insotite de dovezi. Aceste dovezi fac parte din statisticile interne ale Joci.ro si nu sunt publice. Vis-a-vis de avertismentul primit de tine iti pot spune doar ca, in data de 17 martie, odata cu tine, au primit acelasi avertisment inca 2 jucatori. Unii jucatori au fost deranjati de voi, probabil din acest motiv ati fost raportati. Vezi pagina de Jucatori sanctionati.
Cat despre cei care triseaza la diverse jocuri, ei sunt pedepsiti cu anularea contului daca avem dovezi. Pana acum am anulat, pe baza dovezilor, conturi de top la Poker, Table, Rummy. Si nu, nu facem acest lucru "din placere", ci pur si simplu ne dorim ca jucatorii de pe acest site sa se re respecte intre ei, si sa respecte orele de joc investite de unii pentru a ajunge in top.
Ne pare rau ca nu mai esti interesata sa joci aici. Suntem convinsi ca vei gasi totusi site-uri de jocuri unde libertatea de exprimare si de joc este mult mai mare ca la noi.
ADMIN LARA.
Raspunsul tau era si este pt mine pe cat de previzibil, pe atat de ambiguu.
Tu sustii ca "ABSOLUT toate sanctiunile voastre sunt insotite de dovezi".
Apoi tot tu spui ca "PROBABIL din acest motiv....".
Este clar ca si tu ai dubii.
De ce te ascunzi dupa "regulament"?
Am cerut exemple de "limbaj necorespunzator" folosite de mine (dar nu inventate de altii).
Eu am demnitatea de a recunoaste "lumbajul necorespunzator", daca tu imi postezi dovezile reale.
Te rog sa ai si tu demnitatea de a-ti justifica sanctiunea pt mine.
Eu joc totdeauna la masa mea, nu permit sa se vorbeasca urat (multi jucatori stiu asta).
Cum iti poti imagina ca eu puteam folosi un "limbaj necorespunzator "?
ABSURD, nu?
In orice "instanta" se prezinta dovezi. Din pacate si voi sunteti "o instanta" (pastrand proportiile).
Daca intamplarea face sa aveti acest "statut", incercati sa fiti drepti si bine documentati.
Eu astept DOVEZILE.
P.S.
Incercati sa fiti "GAZDE PRIMITOARE", nu "CALAI FARA ARGUMENTE".
ok?