Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 4 din 4
<234 

Vezi primul necitit

21-03-2008,12:20
mafioata Data inregistrarii: 20/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Honey,

Te agiti degeaba, crede-ma. Din pacate pt tine si din fericire pt mine, nu ai facut decat sa confirmi cele spuse de mine in postul anterior. Succes! :D

21-03-2008,12:26
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

_iarina_, nu stim ce standarde ai tu, dar limbajul folosit de tine nu intra in vocabularul nostru zilnic:

"_iarina_:nu joc cu TRAVESTITII [...]
_iarina_:la STANA cu VOI [...]
_iarina_: pun pariu ca esti un travestit infect"

Pentru aceste cuvinte "cumintele" ai primit cea mai mica si mai "cumintica" din sanctiuni: o avertizare scrisa. Aceasta sanctiune pe care ai primit-o nu este negociabila si nici nu va fi schimbata.

PS. _iarina_, mafioata, nu transformati acest topic intr-unul cu caracter personal.

21-03-2008,12:44
Lara,

Imi cer scuze, nu asta a fost intentia mea. :o Un amic mi-a dat link-ul catre postul iarinei.
Intru destul de putin pe acest site, din lipsa de timp, dar nu am putut sa raman indiferenta la spusele ei. Am vrut doar sa (va) fac cunoscut faptul ca aceasta persoana este cunoscuta ca un cal breaz pe alte site-uri, din pricina limbajului si a placerii bolnave de a jigni gratuit jucatorii-lucru de altfel confirmat de catre ea in raspunsul pt mine :D
Deci draga Lara, imi cer inca o data scuze si...nu-ti consuma nervii si timpul cu un astfel de personaj ;)...Let it go! :p

21-03-2008,12:58
Dear,

Citat de la _iarina_:

"MAFIOATA" draga,

Nick-ul tau spune totul in ceea ce te priveste.
Tu nu meriti deranjul meu de a-ti raspunde, dar m-am gandit ca o PENITENTA meriti din partea mea.
Aceasta este: (atentie marita si sa executi pas cu pas)
1. mergi in fata oglinzii si repeti cuvantul "mafioata " de 100 de ori pt. a intelege semnificatia lui;
2. daca nu ai reusit, consulti dictionarul;
3. daca nici asa nu ai inteles, ma apelezi si iti explic eu , mai mult de atat, iti ofer un bonus (iti concep un nick care sa te reprezinte "in toata splendoarea ta").
In rest.....te-ai descris singur/a.

Dear,
Nu e vorba de "deranjul" de a-mi raspunde, ca oricum alta ocupatie probabil ca nu ai. E vorba ca nu meriti sa mi te adresezi:D

Cat despre "mafioata", cuvantul are o arie destul de larga de semnificatii, pe care probabil tu nu le cunosti. Ai auzit de "sens propriu" si "sens figurat" ?

Iar in ceea ce priveste "executatul", nu am cum sa-ti fac aceasta placere. Nu ne inscriem in aceeasi categorie; nu rasfrange asupra mea propria-ti personalitate: tu EXECUTI, eu ii pun pe cei ca tine sa EXECUTE! intelegi diferenta?! intelegi de unde vine "mafioata"? :D

21-03-2008,16:46
_iarina_ Data inregistrarii: 04/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Admin Lara,

Daca "limbajul meu" nu il intelegi, poate intelegi jignirile si injuraturile acestor indivizi.
Nu observi ca "mafioata" este un nick/paravan al celor care nu imi dau pace?
De ce oare nu sesizezi evidentele?
Cred ca nici voua nu ma voi mai adresa.
Sunt complet dezamagita.
Voi nu realizati ca acest individ ("blandul Ben"), are ceva cu mine si ma provoaca?
Pacat....!!!

21-03-2008,17:22
sahara Data inregistrarii: 09/11/2007 Mesaje: 0 Offline
raspuns dat

Citat de la _iarina_:

REFERITOR LA RUMMY ROMANESC 2

Sunt _iarina_

Pt. ce avretisment?
Eu joc monocolor, conform regulamentului. Deranjeaza?
Daca nu vreau sa fiu mediocra, nu corespund "standardelor " dvs.?
Eu nu joc la masa privata. Poate intra oricine sa priveasca.
Trebuie sa va cer voie pt a fi prima?
Ce spuneti de acesti 2 jucatori?

[U

Raspunsul a fost dat de catre Admin Lara ,iar acesta este :"_iarina_: sigur ca poti juca monocolor, dar corect. Nu trebuie sa iti amintesc ca este imposibil, jucand corect, sa faci monocolor de 8 ori la rand, cum s-a intamplat in cazul tau. Un joc in care castigi cu monocolor in 4-5 minute este posibil doar daca "te serveste" cineva."

Cred ca ne-am lamurit cu totii in privinta corectitudinii jocului tau.

Asteptam si noi cei care suntem "mediocrii" ,"raspuns urgent si evident scuze".

21-03-2008,17:54
sahara Data inregistrarii: 09/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Pt Iarina

"Dragi admini,
Sunt _iarina_ si vreau sa elucidez "enigma" referitoare la postarile celor 2 indivizi referitoare la mine.
Ei asa isi manifesta frustrarile. La masa mea nu permit sa se foloseasca cuvinte triviale si nici sa se minta. Eu sunt onesta si pretind ca si ceilalti sa fie de bun simt.
Considerati ca este "o motivatie " pt a "suspenda utilizatorul" _iarina_ ?
Cred ca nu.
Daca sunteti de alta parere.....actionati....
Eu raman aceeasi persoana exigenta si se pare "extrem de controversata".
Nu ma deranjeaza.
Cine sunt cei care ma judeca?
"..............."
Sper ca dvs. puteti discerne unde este adevarul.
Am postat pt. faptul ca am constat promtitudinea cu care raspundeti.
Si eu astept raspuns.
Ms. anticipat!"

"Eu cunosc regulile jocului, dar ele nu ma pot obliga sa ma abat de la principii.
Nu am probleme personale cu nimeni.
Mi-se pare firesc sa joc cu cine doresc, fara sa dau explicatii nimanui.

Oricum, ms pt. raspuns

p.s.
Atentie la multe alte nereguli care se fac."

Tocmai principiile de care vorbeai le-ai incalcat.

Avertisment pt joc nesportiv (cum a zis si georgyana trisatul= furt)

Si intradevar se fac nereguli, ADMINUL a demonstrat acest lucru, ai primit avertisment pt joc nesportiv.

21-03-2008,18:13
Dear,

Citat de la _iarina_:

Daca "limbajul meu" nu il intelegi, poate intelegi jignirile si injuraturile acestor indivizi.
Nu observi ca "mafioata" este un nick/paravan al celor care nu imi dau pace?
De ce oare nu sesizezi evidentele?
Cred ca nici voua nu ma voi mai adresa.
Sunt complet dezamagita.
Voi nu realizati ca acest individ ("blandul Ben"), are ceva cu mine si ma provoaca?
Pacat....!!!

Nu stiu despre ce "nick/paravan" vorbesti tu acolo. Eu am facut doar niste observatii pertinente in ceea ce priveste persoana ta si cum te manifesti in realitatea virtuala. Evident ca a fost alegerea ta cum sa-mi raspunzi. Ti-am si zis sa te gandesti bine inainte de a o face, dar din pacate nu ai facut-o si ai raspuns asa cum ai facut-o ;). Asadar, ti-am raspuns si eu mai departe EXACT asa cum meriti! :D

Cat despre "cei ce nu-ti dau pace", nu ma include in categoria asta, pentru ca eu cu tine la masa n-am mai jucat demult (pe site-ul asta nici n-am facut-o) si nici n-o voi mai face vreodata, pentru ca prefer un joc linistit si cu jucatori cinstiti si corecti. Lara ti-a dat raspunsurile pe care ti le-a dat pe buna dreptate. NU A GRESIT CU NIMIC! :)

21-03-2008,18:37
Budda Data inregistrarii: 14/03/2008 Mesaje: 0 Offline
Dragi Admini

Nu Inteleg De Ce Atunci Cand Va Casuna Pe Un Jucator,voi Ascultati Parerile Unora Care Sunt Niste Ratati,iar Cei Care Au Dreptate Nu Conteaza Ce Spun Ei. Voi Cei Care Sunteti Admini,ar Trebui Sa Urmariti Unii Jucatori Care Vin Peste Tine Iti Vorbesc Urat,iar Cand Tu Raspunzi,ei Te Parasc La Admini Pentru Injurii,sunteti Nedrepti.de Ce A-ti Mai Facut Acest Site ? Nu Pentru Noi Jucatorii ? SANCTIONATI UNII JUCATORI DUPA BUNUL VOSTRU PLAC. DE CE ?

Pagina 4 din 4
<234