Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

09-01-2015,13:30
INAT_ Data inregistrarii: 09/01/2015 Mesaje: 8 Online
verificati admini

sa verificati daca chekersbox este si rebellem fiindca acum cateva minute facuse 2 mese identice de 30k, adica omu joaca in acelasi timp cu 2 conturi? si daca este adevarat luati masurile ce se impun in acest caz

10-01-2015,15:59
checkersbox Data inregistrarii: 23/11/2014 Mesaje: 12 Online

joc la 2 mese separate gaino,,,,,,,,,puneti mintea sa gandeasca disperatule

10-01-2015,16:51
obraznic

Citat de la checkersbox:

joc la 2 mese separate gaino,,,,,,,,,puneti mintea sa gandeasca disperatule

de ce acceptati admin ca acest user sa poata jigni cand si pe cine vrea el?  luati masuri 

14-01-2015,21:02
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la INAT_:

de ce acceptati admin ca acest user sa poata jigni cand si pe cine vrea el?  luati masuri 

Cand zice ceva despre tine este jigmire, cand e vorba despre mine are dreptate! Suporta!

14-01-2015,21:03
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la TheAnnihilator:

Cand zice ceva despre tine este jigmire, cand e vorba despre mine are dreptate! Suporta!

Si nici macar nu te-a jignit, a zis ca ai creierul mic, la fel ca o gaina!

15-01-2015,12:00

ce motivatie ai admin ma faci sa rad

15-01-2015,17:39
Kryystall Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 9 Online

" joc la 2 mese separate gaino,,,,,,,,,puneti mintea sa gandeasca disperatule." Cum joaca la 2 mese separate??? Cum de are voie asa ceva?"Si nici macar nu te-a jignit, a zis ca ai creierul mic, la fel ca o gaina!"

Asta nu e jignire nu? Daca tie iti zicea asa era anulat instantaneu nu? Ce scrie in regulament domnule admin: un jucator daca aduce injurii unui alt jucator este anulat nu? Pe mine m-ai anulat aiurea, doar ca ti-am pus niste intrebari, dar pe asta nu-l vezi.Stii ce zic eu: ca esti un copil frustrat, care se ascunde in spatele unui monitor, care nu socializeaza (nici in viata reala, nici in cea virtuala), care printro minune a ajuns admin, ca viata reala nu te-a facut patron de firma, si ce ai zis....sunt admin tai si spanzur.Cu riscul unei anulari, dar sincer am dreptate. Ai adus site-ul la ultima speta posibila, l-ai terminat. Si ca sa mai ai bani de iaurt, ti-ai gasit cativa papagali care platesc si care te pupa in c...r, si e normal pe aia ii lasi sa faca ce vrea, iar pe noi astia neplatitori ne anulezi.In viata ta sa nu te mai numesti admin ca habar n-ai ce inseamna ADMIN sau ADMINISTRATOR DE SITE. In primul rand ca nu ai adus nicio imbunatatire site-ului, ba chiar merge mai rau cand era traficul maxim, iar de jucatori nu mai spun....te-ai p...at pe noi cum ti-a convenit tie. Daca erai baiat destept si te comportai altfel, poate 70% din cati eram acum cativa ani deveneam cumparatori si ajungeai patron. Dar deh....creierul de gaina ce sa-i faci.

15-01-2015,17:39

" joc la 2 mese separate gaino,,,,,,,,,puneti mintea sa gandeasca disperatule." Cum joaca la 2 mese separate??? Cum de are voie asa ceva?"Si nici macar nu te-a jignit, a zis ca ai creierul mic, la fel ca o gaina!"

Asta nu e jignire nu? Daca tie iti zicea asa era anulat instantaneu nu? Ce scrie in regulament domnule admin: un jucator daca aduce injurii unui alt jucator este anulat nu? Pe mine m-ai anulat aiurea, doar ca ti-am pus niste intrebari, dar pe asta nu-l vezi.Stii ce zic eu: ca esti un copil frustrat, care se ascunde in spatele unui monitor, care nu socializeaza (nici in viata reala, nici in cea virtuala), care printro minune a ajuns admin, ca viata reala nu te-a facut patron de firma, si ce ai zis....sunt admin tai si spanzur.Cu riscul unei anulari, dar sincer am dreptate. Ai adus site-ul la ultima speta posibila, l-ai terminat. Si ca sa mai ai bani de iaurt, ti-ai gasit cativa papagali care platesc si care te pupa in c...r, si e normal pe aia ii lasi sa faca ce vrea, iar pe noi astia neplatitori ne anulezi.In viata ta sa nu te mai numesti admin ca habar n-ai ce inseamna ADMIN sau ADMINISTRATOR DE SITE. In primul rand ca nu ai adus nicio imbunatatire site-ului, ba chiar merge mai rau cand era traficul maxim, iar de jucatori nu mai spun....te-ai p...at pe noi cum ti-a convenit tie. Daca erai baiat destept si te comportai altfel, poate 70% din cati eram acum cativa ani deveneam cumparatori si ajungeai patron. Dar deh....creierul de gaina ce sa-i faci.

15-01-2015,18:34
_XOXO Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 9 Online

Citat de la Kryystall:

spuneti ma si voi, spune Kryystal ce fel comenteaza acest admin cele spuse de checkersbox spuneti voi daca este in regula, ceea ce face acest admin nu sunt decat polite de platit, dar pentru ce? fiindca ne cerem drepturile si nu vrem sa fim calcati in picioare, cand spunem ca unii sunt favorizati iar altii distrusi/ cand raportam pe unii precum DOGARU dar de fapt tot noi suntem anulati. cand raportam pe CASANOVA ca hartuieste,cand altii doar pentru un emoticon au fost anulati iar altii nu? ce mai este de spus in acest caz? cred ca acest admin deaja a spus tot despre noi

15-01-2015,20:17

Degeaba ne ambalam, ca oricum face ce vrea DOMN PATRON. Exact cum am zis si in postarile anterioare.....nu se poate numi ADMIN, pentru ca a distrus site-ul si placerea noastra de a juca. Si-a facut gasca de fraieri platitori, ii lasa sa faca ce vrea, ca doar ii asigura iaurtul si cartofii pe zi.
Omule, si aici ma refer la admin, revinoti si administreaza cum trebuie site-ul asta. Nu te mai lauda ca esti admin, ca habar n-ai pe ce lume traiesti. Apropo dnul.admin....se pare ca esti prieten cu Casanova, ca din cate am vazut la un topic ti-a zis pe nume (Adi).

Pagina 1 din 2
12