Degeaba ne ambalam, ca oricum face ce vrea DOMN PATRON. Exact cum am zis si in postarile anterioare.....nu se poate numi ADMIN, pentru ca a distrus site-ul si placerea noastra de a juca. Si-a facut gasca de fraieri platitori, ii lasa sa faca ce vrea, ca doar ii asigura iaurtul si cartofii pe zi.
Omule, si aici ma refer la admin, revinoti si administreaza cum trebuie site-ul asta. Nu te mai lauda ca esti admin, ca habar n-ai pe ce lume traiesti. Apropo dnul.admin....se pare ca esti prieten cu Casanova, ca din cate am vazut la un topic ti-a zis pe nume (Adi).
normal ca face doar ce vrea el, atitudine de tiran, dicatator, nicidecum de admin responsabil , mai spune sa nu injure lumea, pai cum e posibil sa nu injuri cand vezi atata nedreptate, fiindca din cate se vede face doar prostii si avantajeaza lipitori precum casanova,dogaru si care mai sunt,i-si bate joc de noi asta e clar, daca este admin probabil se crede cineva , dar se pare ca nu stie nimic , dar ce ma apuc eu acum sa-l aduc la adevar ca el stie una si buna. SA FACA GRESELI SI SA PERMITA FATALAILOR PRECUM nasu SA FACA CE VREA, IAR CEILALTI SA FIE CALCATI IN PICIOARE------------am scris aici pe forum admine cum nasu a platit la o masa cu 55 pe dogaru care fiind servit a cerut maxim de puncte iat casanova a platit, de ce nu verifici si sa aplici regulamentul, nu mint se poate verifica si o sa vezi ca am dreptate-----trebuie sa fie anulat pentru transfer puncte, nu mai taragana, aplica regulamentul
sa verificati daca chekersbox este si rebellem fiindca acum cateva minute facuse 2 mese identice de 30k, adica omu joaca in acelasi timp cu 2 conturi? si daca este adevarat luati masurile ce se impun in acest caz
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA