Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 6
1234>Ultima   

Vezi primul necitit

06-02-2008,13:48
.baiat.finutz. Data inregistrarii: 09/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Re

Pentru noi punctele reprezinta activitatea unui jucator pe site si capacitatea lui de a castiga/pierde la jocuri. In mod normal ratigul (punctajul) unui user reprezinta valoarea si vechimea lui pe site daca acesta joaca corect.

Lara daka ar reprezenta acelasi lucru si pt. marea parte a jucatorilor (adika o simpla activitate sau una de distractie pur si simplu) ar exista numai site-uri perfecte ...fara tentative de furturi ...vanzari..sau cumparari ... :))

Face romanu banii din orice .... :D

06-02-2008,14:24
booby Data inregistrarii: 08/01/2008 Mesaje: 0 Offline

Intrebare pentru _teo_, poate raspunzi:

de ce unii au mercedes si altii au doar logan ?

de ce te intereseaza pe tine ca unii au 2000000 de puncte la ora 15 si 3000000 la ora 21?

De ce unii fura si altii sunt furati?

de ce marea neagra e albastra?

Sa fim seriosi, pe mine nu ma deranjeaza ca ,Kosstell , ala, are 17.000.000 de puncte

sau ca eu am 3200,

daca intru sa joc remi, joc pt ca imi place sa joc, nu neaparat pt puncte

joc juma' de ora si ma duc sa ma culc

pe tine te deranjeaza ca are kostel nu stiu cate puncte, pe mine ma deranjeaza ca are Tiriac avion, ce sa facem acum???

hai ca...delirez...

P.S.

lasa-i daca au timp de pierdut
pa

06-02-2008,21:02
_teo_ Data inregistrarii: 24/10/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la booby:

Intrebare pentru _teo_, poate raspunzi:

de ce unii au mercedes si altii au doar logan ?

de ce te intereseaza pe tine ca unii au 2000000 de puncte la ora 15 si 3000000 la ora 21?

De ce unii fura si altii sunt furati?

de ce marea neagra e albastra?

Sa fim seriosi, pe mine nu ma deranjeaza ca ,Kosstell , ala, are 17.000.000 de puncte

sau ca eu am 3200,

daca intru sa joc remi, joc pt ca imi place sa joc, nu neaparat pt puncte

joc juma' de ora si ma duc sa ma culc

pe tine te deranjeaza ca are kostel nu stiu cate puncte, pe mine ma deranjeaza ca are Tiriac avion, ce sa facem acum???

hai ca...delirez...

P.S.

lasa-i daca au timp de pierdut
pa

Dear Booby,

Imi pare rau ca nu ai "prins" esenta acestui topic...la fel ca cei care au Logan in loc de Mercedes, etc....
In concluzie, daca toti ar intelege "nemultumirile" mele, expuse in acest topic,ar exista numai Mercedes....in loc de Logan:rolleyes:

07-02-2008,07:00
dorel Data inregistrarii: 19/10/2007 Mesaje: 0 Online

Draga _teo_,

Am citit ce ai scris si cred ca si tu poti lua un calculator si un laptop si poti face puncte.Ce vrei tu sa faci e sa inveti lumea sa fie corecta,asa'i?Booby, saracul(o avea logan :)) si vrea si el mercedes) , are dreptate.Daca omul (kossttel, ca vad ca de el te doare)vrea sa faca asta, sa faca.Nici eu nu inteleg problema ta, de ce te doare ca face puncte multe.Il poti exclude dintre jucatorii cu care joci tu si problema e rezolvata.
p.s. sa ma uit cate puncte ai, poate esti complexata ca ai pcte putine
inca un p.s. vorba lui booby...LASA-IIIIIIIIIIIII DACA AU TIMP
uof, inca un p.s.....care e esentza acestui topic?????, multumesc

07-02-2008,16:15
mofory Data inregistrarii: 15/12/2007 Mesaje: 0 Offline
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

Nu stiu de ce atata discutie pe punctele celui din top. ma refer la _teo_ cred ca este o persoana care la viata ei nu a facut altceva decat sa dea cu ciocul in loc sa-si vada de jocul ei. Se uita numai in curtea vecinului si partea si mai rea este ca Admin musca la momeala.Chestia ca a jucat cu doua calculatoare e total fals. _teo_ cred ca s-a gandit sa joace dar nu o duce capul. Ce-i rau in asta daca un jucator joaca la mai multe camere de joc cu timpi diferiti de joc sau ca joaca in camere private atata timp cat site-ul iti da voie sa joci cu camera privata sau sa joci la mai multe camere. E ceva normal si nimic contra regulamentului;daca nu iti dadea voie nu puteai sa joci asa ca eu cred ca anularea punctelor lui kosstell si inchiderea contului e o mare greseala a celor care au facut-o!Mie daca nu imi place o persoana la masa mea o scot afara si am scapat de ea si joc cu cine imi face placere. Daca un jucator face multe puncte intr-un interval de timp nu inteleg de ce trebuie anulate din moment ce site-ul permite acest lucru. Parerea mea este ca nu s-a procedat corect cu contul lui kosstel.

07-02-2008,16:30
Marcolinho Data inregistrarii: 30/12/2007 Mesaje: 0 Online
pentru _teo_

Am o propunere pt _teo_ sa se uite la norapentrumama 2 s-au la OTV la ELODIA ca remmy nu e pentru ea.:):)

11-02-2008,13:12
cristi300000 Data inregistrarii: 06/01/2008 Mesaje: 0 Offline

Vad ca acest topic a produs destul de multe reactii controversate. Pe acel Kostel nu l-am prins dar pe mine m-a uimit ieri un jucator si anume Rasfatatu sau cam asa ceva, ala dupa cateva orea si-a acumulat vreo 100.000 de puncte.
Eu nu inteleg cum a reusit, juca la masa privata cu anir_iri, sigur facea monocolor. Acum suporterii acestor metode vor fi deranjati dar nu mi se corect si fair play fata de ceilalti jucatori cu atat mai mult ca am vazut ca a fost si avertizat [avertizare] Rasfa7a7u 28 January 2008, avertizare Motiv: Comportament joc nesportiv. La urmatoarea abatere contul va fi suspendat. el tot a continuat sa sfideze bunul simt. Ca si jucator al acestui site doresc sa fie verificat acest jucator iar daca s-a abatut de la regula, sa fie sanctionat la fel ca de acum si celebrul KOSTEL. Va multumesc si am sa urmaresc topicul! O saptamana fructuoasa tuturor!

11-02-2008,14:29
anir_iri Data inregistrarii: 22/10/2007 Mesaje: 0 Offline

buna ziua. cristi am si eu o intrebare pt tine? kre este problema ta? eu cu rasfatatul am jukt ieri...10.02.2008 aproape 14 ore de remi . nu cred k este problema cuiva cum a jukt el sau cum joc eu. era masa privata si din kte am vazut pt propriire reguli de remi trebuie sa se fak masa privata,ceea ce s a si facut !!! cred k trebuia sa spun eu ceva,dk aveam ceva de spus,nu tu!!! sunt unii kre se baga mai rau k supozitorul!!!! vedeti va fratilor de treburile voastre!!! sunteti pusi pe post de radare aici? cred k va manank rau de tot invidia,k sunt altii in top si voi nu . e valabil si pt tine teo,acelasi lucru,mai bn ti ai vedea de jocu tau si i ai lasa p altii in pace.nu sunt p serverul asta k sa ma cert cu lumea,dar nici cum se pune problema nu imi place . adminilor,voi ar trebui sa verifikti singuri unele lucruri ,nu sa " plecati urechea " la ce spun unii. si dupa cum vedeti,fiekre si-a fc grupul lui de prieteni si joak cu ei cum vor. cred k ar trebui sa va ganditi mai bine inainte sa luati anumi decizii !!! cred k sunt multi ,printre care si eu,kreia ar trebui sa i fie anulat contul,pt simplul fapt k s a jukt masa privata in 2 sau 3 dupa propriile reguli !!! o zi buna tuturor

11-02-2008,14:31
isterie Data inregistrarii: 23/01/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la cristi300000:

Vad ca acest topic a produs destul de multe reactii controversate. Pe acel Kostel nu l-am prins dar pe mine m-a uimit ieri un jucator si anume Rasfatatu sau cam asa ceva, ala dupa cateva orea si-a acumulat vreo 100.000 de puncte.
Eu nu inteleg cum a reusit, juca la masa privata cu anir_iri, sigur facea monocolor. Acum suporterii acestor metode vor fi deranjati dar nu mi se corect si fair play fata de ceilalti jucatori cu atat mai mult ca am vazut ca a fost si avertizat [avertizare

incateva ore adik in jur de 13 14 ore de la ora 12pm pana la ora 1am si cva aproximativ si dak vrei sa stii nu au fost 100.000 ci doar in jur de 50.000 si in atatea ore dak joci numai pe tabla si mozaic si normal iti zic eu k ai sa faci dar dak u nu sti ti ma zis eu k sa sti si u

11-02-2008,17:22
_teo_ Data inregistrarii: 24/10/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la anir_iri:

buna ziua. cristi am si eu o intrebare pt tine? kre este problema ta? eu cu rasfatatul am jukt ieri...10.02.2008 aproape 14 ore de remi . nu cred k este problema cuiva cum a jukt el sau cum joc eu. era masa privata si din kte am vazut pt propriire reguli de remi trebuie sa se fak masa privata,ceea ce s a si facut !!! cred k trebuia sa spun eu ceva,dk aveam ceva de spus,nu tu!!! sunt unii kre se baga mai rau k supozitorul!!!! vedeti va fratilor de treburile voastre!!! sunteti pusi pe post de radare aici? cred k va manank rau de tot invidia,k sunt altii in top si voi nu . e valabil si pt tine teo,acelasi lucru,mai bn ti ai vedea de jocu tau si i ai lasa p altii in pace.nu sunt p serverul asta k sa ma cert cu lumea,dar nici cum se pune problema nu imi place . adminilor,voi ar trebui sa verifikti singuri unele lucruri ,nu sa " plecati urechea " la ce spun unii. si dupa cum vedeti,fiekre si-a fc grupul lui de prieteni si joak cu ei cum vor. cred k ar trebui sa va ganditi mai bine inainte sa luati anumi decizii !!! cred k sunt multi ,printre care si eu,kreia ar trebui sa i fie anulat contul,pt simplul fapt k s a jukt masa privata in 2 sau 3 dupa propriile reguli !!! o zi buna tuturor

dragutza,
desi nu meriti un raspuns ptr. jalnica ta alocutiune, afla ca as putea sa "mor de ciuda" eventual, daca ai avea vreo valoare si ai fi in top...
dar pentru ca am jucat cu tine si esti jenant de slaba la rummy romanesc, ar trebui macar sa-ti tii gura, ca e foarte clar cum ti-ai facut punctele.
pentru cultura ta generala, pe mine nu ma intereseaza sa fiu in top la rummy, am alte ambitii, spre deosebire de tine, si de altii, care aveti timp sa pierdeti 14 ore pe zi, si sa faceti punctele necinstit ...la mese private.
eu joc rummy de placere, si doar pentru relaxare, dar mi-e sila cand intalnesc persoane ca tine...fie ele in top sau nu:eek:.
daca ai avea vreo valoare, n-ar trebui sa-ti plangi de mila pe forum, sa cersesti clementa administratorilor pentru ca ai profitat de "neatentia" lor, interpretand dupa bunul tau plac asa zisele "reguli neoficiale", ci sa dai exemplu de jocuri care sa le castigi pe merit, cu jucatori care chiar au valoare, cum e georgyana...de exemplu, si inca multi altii care stiu sa joace rummy foarte frumos, desi nu au "notorietatea" ta (adica nu-s nici in top, si nici nu "joaca nesportiv")
o zi buna, in continuare....

Pagina 2 din 6
1234>Ultima