Vad ca ai un grad destul de mare pe acest site ,dar esti un pic obraznic.Nu cred ca opinia mea trebuia catalogata asa ,a fost o parere sincera.De erai in fata mea se putea intampla sa taci tu pe vecie.Ar trebui sa ai putin respect ptr aproapele tau,mai ales ca nu sti cu cine ai de aface.
Cand spun "pacat" ma refer la acest site care a fost conceput foarte greu de catre toti care au lucrat la el , si spun asta pentru ca si eu am 680.000 pcte la remy romanesc dar m-am oprit la punctajul respectiv si nu am mai jucat de vreo 4 luni pe acest user pentru ca acel kostell inca de atunci a facut ceea ce spunea teo acolo si nu avea nici un rost sa lupt pentru locul 1 in top cu un jucator care sfideaza restul jucatorilor corecti. Pacat de site pentru ca atunci nu s-au luat masuri desi am spus administratorilor despre acel lucru in acel moment. Multa bafta tuturor!
Cu respect, mai bine taceai.
Acest forum nu isi propune sa tina lectii de gramatica, desi ne-am dori ca toata lumea sa scrie "ca la carte". Important este ca mesajul sa fie clar si inteles de toti. Haideti sa combatem ideea, si sa nu deschidem polemici personale pe baza unor greseli gramaticale pe care, din neatentie, le putem face toti.
Cand spun "pacat" ma refer la acest site care a fost conceput foarte greu de catre toti care au lucrat la el , si spun asta pentru ca si eu am 680.000 pcte la remy romanesc dar m-am oprit la punctajul respectiv si nu am mai jucat de vreo 4 luni pe acest user pentru ca acel kostell inca de atunci a facut ceea ce spunea teo acolo si nu avea nici un rost sa lupt pentru locul 1 in top cu un jucator care sfideaza restul jucatorilor corecti. Pacat de site pentru ca atunci nu s-au luat masuri desi am spus administratorilor despre acel lucru in acel moment. Multa bafta tuturor!
Anda, pentru a aduce o schimbare majora in regulament, respectiv sa ii sanctionam pe cei care nu isi apara corect sansele, a fost nevoie de mai multe sesizari si de ceva discutii interne. Majoritatea site-urilor de profil nu pedepsesc acest tip de joc, jocul nesportiv, din teama, poate, de a nu-si perde jucatorii. As putea chiar sa spun ca [U]nu stiu nici macar un site de jocuri care sa faca asa ceva[/U]. Astfel ca, desi am schimbat regulamentul tarziu, consideram ca am facut un lucru corect si indraznet. Speram sa revii in topul jucatorilor de Rummy la noi pe site, mai ales ca, odata cu lansarea versiunii a 2-a, am eliminat si bug-urile.
Avand in vedere "inflatia" de puncte la rummy romanesc v2, avertismentele pt joc nesportiv fiind date deja, propun verificarea partidelor tuturor jucatorilor din top, evident, in limita timpului disponibil. Un exemplu de "fat-frumos" este _iarina_,care in 20 minute a facut 10000 de puncte fara probleme, probabil facand monocolor, dar lista poate continua. In alta ordine de idei, nu inteleg de ce nu luati masuri asa cum ati tot afirmat si asteptati mereu "reclamatii" pe forum. Nu-mi face placere sa fiu eu cea care arata cu degetul, insa chiar ma simt " o fraiera" care joaca corect si incearca sa lupte cu morile de vant. Consider ca ar fi mult mai corect si s-ar juca mai sportiv, daca s-ar si afisa partidele jucate, dar, probabil, o sa se intample si asta intr-un viitor apropiat. Totusi, cate avertismente pentru joc nesportiv se pot colectiona pentru ca, intr-adevar, sa anulati contul, tinand cont ca regulile jocului nesportiv sunt reguli de baza pentru jucatorii de top?!
Jucatorii de top ii verificam periodic, chiar daca unii "scapa" intr-o saptamana e foarte posibil sa fie prinsi ulterior. Vom mai verifica corectitudinea jocurilor.
De regula pentru joc nesportiv este dat un singur avertisment, daca persoana avertizata din acest motiv nu se indreapta, atunci la urmatoarea abatare anulam contul. Insa cand "nesimtirea " e prea mare contul este anulat fara avertisment.