intr-adevar este greu de dovedit ca unii fac manevre....pt ca se fac reciprocitati....nu poti dovedi ca-s intentionate sau nu. de exemplu jucatorul adeliansima joaca numai cu anumiti oameni. am intrat odata la masa lui si m-a dat afara fara nici un motiv; nu mai vorbisem sau jucasem cu el pana atunci, nici nu avusesem vr-un conflict. de ce oare???:confused: (sa nu mai punem la socoteala ca mi se pare incorect sa dai pe cineva afara de la masa fara motiv; tb sanctionat si asta intr-un fel cu avertisment urmat de penalizare):cool: mi s-a intamplat chiar sa am masa facuta si sa intre cate unu si sa intrebe: facem monocolor cu randu?:D (nu mai tin minte nickul ca n-am timp pt asa ceva)
o chestie de bun simt mi s-ar parea ca toti cei care au facut monocolor..de multe ori...sa fie penalizati. imi dau cuv de onoare ca n-am facut in viata mea monocolor intr-un joc serios, desi joc mult rummy, si amical si pe bani.:)
intr-adevar,te-am dat afara de la masa mea,dar ce ai uitat sa zici este injuriile pe care mi le-ai adresat pe chat privat in urma cu cca 1 luna,tu credeai ca am uitat si ai intrat la masa la mine ca si cind nu s-ar fi intimplat nk,eu nu pirasc pe cei ce injura,ii notez si ii"pedepsesc"singur,cit despre faptul ca joc cu anumiti jucatori,da este adevarat joc cu cei care consider ca au caracter,cred ca am dreptul sa imi aleg partenerul,pt ca joc doar in 2 ,daca ai "dubii"poti sa soliciti administratiei situatia jocurilor mele si ai sa vezi ca joc cu diferiti jucatori,asta ca sa poti dormi linistit,dar as zice prima data sa inveti sa pierzi(fara injuraturi)dupa care poti avea pretentia de a fi primit la orice masa,sint convins ca daca joci pe bani cum ai zis pe aia nu ai curaj sa ii injuri ca la usa cortului ,fii fair play si ti se va raspunde cu fair play
Avand in vedere "inflatia" de puncte la rummy romanesc v2, avertismentele pt joc nesportiv fiind date deja, propun verificarea partidelor tuturor jucatorilor din top, evident, in limita timpului disponibil. Un exemplu de "fat-frumos" este _iarina_,care in 20 minute a facut 10000 de puncte fara probleme, probabil facand monocolor, dar lista poate continua. In alta ordine de idei, nu inteleg de ce nu luati masuri asa cum ati tot afirmat si asteptati mereu "reclamatii" pe forum. Nu-mi face placere sa fiu eu cea care arata cu degetul, insa chiar ma simt " o fraiera" care joaca corect si incearca sa lupte cu morile de vant. Consider ca ar fi mult mai corect si s-ar juca mai sportiv, daca s-ar si afisa partidele jucate, dar, probabil, o sa se intample si asta intr-un viitor apropiat. Totusi, cate avertismente pentru joc nesportiv se pot colectiona pentru ca, intr-adevar, sa anulati contul, tinand cont ca regulile jocului nesportiv sunt reguli de baza pentru jucatorii de top?!
1. Te simti exact asa cum esti. Citez: "insa chiar ma simt " o fraiera" care joaca ...."
2. Daca faci reclamatii , explica modul in care ai facut tu punctele.
3. Sa retii, cuvantul CORECT nu are "gred de comparatie". Este INcorect sa spui MAI corect.
4. Stiu ca esti baiat (nu barbat), desi te comporti ca o fetita.
5. Cei din echipa ta de soc (Brenda si Robynson), nu te frapeaza?
La ei esti imun?
6. TE DETEST.
Jucatorii de top ii verificam periodic, chiar daca unii "scapa" intr-o saptamana e foarte posibil sa fie prinsi ulterior. Vom mai verifica corectitudinea jocurilor.
De regula pentru joc nesportiv este dat un singur avertisment, daca persoana avertizata din acest motiv nu se indreapta, atunci la urmatoarea abatare anulam contul. Insa cand "nesimtirea " e prea mare contul este anulat fara avertisment.
Nu te voi corecta din punct de vedere gramatical (desi tentatia este mare), dar te rog sa-mi spui, daca doresti, cat de atent i-ati verificat pe Brenda, Robynson si Georgiana?
Cat de mare poate fi (te citez- "nesimtirea") in cazul lor?
Daca a face monocolor nu este conform cu regulamentul, specificati acest lucru.
Dupa parerea voastra trebuie sa "ma las batuta" pt. a fi voi multumiti.
DE RETINUT
Eu voi juca asa cum spune regulamentul si cu cine doresc.
Daca voi considerati ca eu (_iarina_) va incalc regulamentul, ANULATI CONTUL.
M-ati acuzat (absolut nefondat) de toate "infractiunile posibile".
CE DE?
Nu astept raspuns, pt ca nu sunteti obiectivi.
Nu te voi corecta din punct de vedere gramatical (desi tentatia este mare), dar te rog sa-mi spui, daca doresti, cat de atent i-ati verificat pe Brenda, Robynson si Georgiana?
DE RETINUT
CE DE?
Eu zic sa-ti iei o pusca cu teava intoarsa _iarina_
Draga mea, spre deosebire de tine, eu nu ma pot "lauda" cu avertismente pt limbaj suburban sau joc nesportiv ( ceea ce denota ca mi-am facut punctele corect); cat priveste sexualitatea mea, esti libera sa crezi ce doresti, dar, in cazul in care esti medic ginecolog, as dori o programare :D. Pt " mai corect", mea culpa, promit c-o sa fac 100 de ****nii in speranta ca o sa fiu iertata :p
P.S. O sa invat sa traiesc cu ideea ca ma detesti !
DE RETINUT
CE DE?
Hehe, e foarte usor sa imparti rautati gratuit! Duduie ( inca nu ai clasa si stil pentru a fi o doamna), suferi de mania persecutiei?! Cum poti afirma ca ai fost acuzata absolut nefondat?! Aaa, faptul ca "jumulesti" nick-urile amicilor, facand de 7 ori consecutiv monocolor nu se ia la socoteala(ex. Tissot) sau ca te exprimi in cel mai dulce stil (nu uita, eram prezenta cand iti etalai cunostintele aprofundate de limbaj "exotic").
Apropos ( nu apropo's, cum ai scris intr-un alt post pe forum), avea dreptate mafioata cand spunea, evident, referindu-se la tine: " Am vrut doar sa (va) fac cunoscut faptul ca aceasta persoana este cunoscuta ca un cal breaz pe alte site-uri, din pricina limbajului si a placerii bolnave de a jigni gratuit jucatorii". Eh, spor la monocolor, oricum o sa ramai doar cu "satisfactia" de a fi cunoscuta si pe joci.ro drept o mitomana si-o mica hoata.