Ati modificat intreaga prezentare transformand totul in ceva greoi , neatractiv si nefunctional.Am incercat sa fac setarile de confidentialitate si nu salveaza nici o modificare.In mod sigur nu o sa vada profilul nici macar prietenii.Nu mai apar postarile si comentariile prietenilor .Cred ca o sa devina neatractiv tot situl vostru.
Totul este uracios la noua interfata a jocului. Nu se vad prieteniii daca sunt online si in ce camera, nu mai putem vedea fotografiile postate sau nu mai putem posta altele noi . Jucatori din ce in ce mai putini observ ca sunt de la un timp.Va rog luati masuri.
Totul arata acum ca la o inmormatare.
Ce ati gandit ( Domnilor ? ) administrarori?
Cred ca va veti inchide singuri ! Initial ati inceput sa anulati conturile care erau pe acelasi IP cum ca ar fi fost CLONE , fara sa tineti cont ca dintr-o familie jucau mai multi membrii de pe acelasi calculator (fiecare cu contul lui) si ati banat IP-urile , incat sa nu se mai poata crea decat un singur cont. Eu unul, punctele acumulate le consideram un trofeu, munca mea de ani de zile, mandria mea; ... m-ati lasat cu "dosul" gol. Am reusit sa trec si peste asta, acum cu noua interfata in culoare de doliu, mi-ati inchis aproape toate posibilitatile de comunicare cu amicii! Cu tot respectul, va intreb: NOI CHIAR NU CONTAM ? Sunt multi care din cauza noilor politici pe care le practicati au renuntat la acest site ; chiar nu observati ca pe zi ce trece tot mai putini jucatori intra la jocuri? Nu puteati sa mergeti in paralel cu interfata veche, aceasta sa fi fost o versiune beta, pana ati fi facut totul functional ? Mai urmeaza sa treceti la o versiune care sa necesite un PC de ultima generatie si atunci chiar puneti lacat acestui site ! Pacat, pacat, pacat !!!
Totul este uracios la noua interfata a jocului. Nu se vad prieteniii daca sunt online si in ce camera, nu mai putem vedea fotografiile postate sau nu mai putem posta altele noi . Jucatori din ce in ce mai putini observ ca sunt de la un timp.Va rog luati masuri.
Subscriu cele spuse de _elaela_ , luati masuri dragi admini , deja sunt foarte putini jucatori.....asta nu va da de gandit?