Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

21-03-2008,16:38
LEZIONI_DI_STILE Data inregistrarii: 20/03/2008 Mesaje: 0 Offline
Se Poate Face Ceva....

La Ruumy Etalat...sa Se Faca Ceva O Regula Sa Se Poate Etala Mai Mult Ambii Jucatori...majoritatea Coboara Doar Ce E Pe Tabla Si Gata..nu Stiu Un Anumit Punctaj Sa Ai Etalat Ca Sa Poti Inchide Ceva Treb Sa Existe..e Prea Urat Asa ..sa Joci Doar Cu Tabla..:(

25-03-2008,15:35
_iarina_ Data inregistrarii: 04/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Admin Lara,

Am observat ca te-ai grabit sa inchizi subiectul "joci.ro, un site pt fraieri".
Daca datoria ta este supraveghezi site-ul si sa fii corect/a, acum ai ocazia sa dovedesti.
Poate "ti-au scapat din vedere " cele 2 postari ale ultimilor 2 indivizi(_teo_ si Brenda),

in care si-au permis sa foloseasca cuvinte jignitoare la adresa mea.
Eu iti amintesc prin 2 citate din postarile lor:
1.

_teo_
Junior Member

"Lara, mi se pare ca aceasta parasuta* cu nickul _iarina_ a depasit demult limita aceea de

“nesimtire” de care pomeneai........."

2.

Brenda
Junior Member

"Mai toparlanca mica,......"

Te rog sa citesti cu atentie postarile lor.

Astept sa fie sanctionati amandoi pt limbaj necorespunzator.
Daca tu nu iei masuri, IMI REZERV DREPTUL de a-i pune eu la punct.

E cred ca nu vei lua atitudine pt. ca am vazut cat de "impartial/a" esti.

Astept VERDICTUL.

25-03-2008,17:42
kalina Data inregistrarii: 29/11/2007 Mesaje: 0 Online

Lara as avea si eu o intrebare.Cu toate ca nu prea scriu eu pe forum dar ma roade ceva.As dori sa aflu cum se poate ca _iarina_ sa mai joace pe acest site.Eu joc aproape toata ziua si o intrec adica sunt pe locu 2 nu ca pentru asta joc dar am mult timp si imi pace acest site si imi place sa joc rummy,iar _iarina_ vine seara si se joaca vreo 2 ore si ma intrece.Am urmarit-o azi si in juru 19 :15 avea 331300 pct iar dupa aceea a plecat din camera colonia vesela si a mers impreuna cu tissot la camera e vineri iar eu am urmarit-o si acolo intrand si iesid si la terminarea primului joc in aceea camera avea 333300 pct iar dupa aceea a mai jucat un joc la care facuse 400 pct ca vazuse ca o urmaresc si vazand ca nu ma las a iesit de tot.As dori si eu un raspuns concret daca se poate.
Iti multumesc si o zi buna-ncontinuare.

25-03-2008,17:44

apropo eram cu niku lu sotu ca jucase el si ma lasat pe mine mai departe. niku este robynson.

25-03-2008,18:44
Draga "KALINULE"

Eu stiu ca esti obsedat de mine.
Este firesc si logic sa nu poti face puncte pe acest cont, daca tu stai si ma urmaresti .
Dar ai NENUMARATE CONTURI.
ADMINII, poate vor fi curiosi sa verifice.

P.S.

FARA MINE, SITE-UL NU ARE FARMEC.
RECUNOASTE :):):):):)

25-03-2008,18:51
Georgyana Data inregistrarii: 24/10/2007 Mesaje: 0 Online

Mai fata, ma ofer sa-ti cumpar un animal de companie, poate asa nu te mai plictisesti si nu NE mai plictisesti. Poti sa-mi trimiti pe mesageria privata adresa unde vrei sa primesti "cadoul". :D
Adevarul e ca nici un gigolo nu ti-ar face rau, prea tropaie hormonii-n tine.:o

25-03-2008,18:55

auzi draga eu sunt fata nu baiat si nu sunt nici pe invers sa fiu obsedata de tine. si nici nu am mai multe conturi dar doar doua unu e a sotului adica robynson iar acesta e al meu.iar site nare farmec fara tine pentru ca nu ai bunu simt sa te potolesti cu jignirile la adresa altor persoane si nici sa faci mono adica sa trisezi.daca vroiai sa fi vedeta trebuia sa apari la televizor sa te si vada lumea la fata cum arati nu aici scriind.

25-03-2008,19:16

Citat de la Georgyana:

Mai fata, ma ofer sa-ti cumpar un animal de companie, poate asa nu te mai plictisesti si nu NE mai plictisesti. Poti sa-mi trimiti pe mesageria privata adresa unde vrei sa primesti "cadoul". :D
Adevarul e ca nici un gigolo nu ti-ar face rau, prea tropaie hormonii-n tine.:o

Tu, te exprimi greoi si nu scrii corect.
Nu avem ce si nici despre ce discuta.:)

25-03-2008,19:19

Citat de la kalina:

auzi draga eu sunt fata nu baiat si nu sunt nici pe invers sa fiu obsedata de tine. si nici nu am mai multe conturi dar doar doua unu e a sotului adica robynson iar acesta e al meu.iar site nare farmec fara tine pentru ca nu ai bunu simt sa te potolesti cu jignirile la adresa altor persoane si nici sa faci mono adica sa trisezi.daca vroiai sa fi vedeta trebuia sa apari la televizor sa te si vada lumea la fata cum arati nu aici scriind.

Tu nu stii ce esti, femeie sau barbat.
Uita-te in oglinda si cand descoperi, ma anunti.

Pana atunci, va rog sa incetati.
Ma plictisiti.

25-03-2008,19:31

fata tu ori esti bolnava ori te faci. nu team jignit ca am bunu simt,dar vad ca ma provoci.eu nu cred ca kalina suna a nik de baiat dar pe tine nu te duce pana acolo mintea sa gandesti,iar daca gandesti prea mult nu ai nici un rezultat pentru ca capu tau e gol sau plin numa de nesimtire.eu ma uit zilnic in oglinda si ma vad cum sunt si pe dinafara si stiu cum sunt si pe dinauntr-u,dar in schimb tu pe dinauntr-u esti o bolnava rau.noi nu incetam pana nu pleci si ne lasi in pace cu asa zisa gramatica a ta si cu nesimtirea ta de a trisa.iar tu vad ca nu te plictisesti ca vad ca vrei sa iti faci reclama prin acest forum la gramatica ta ca nu ai un servi si tu,dar sti ceva nimeni nu angajeaza o bolnava la minte ca tine.

Pagina 1 din 2
12