fata tu ori esti bolnava ori te faci. nu team jignit ca am bunu simt,dar vad ca ma provoci.eu nu cred ca kalina suna a nik de baiat dar pe tine nu te duce pana acolo mintea sa gandesti,iar daca gandesti prea mult nu ai nici un rezultat pentru ca capu tau e gol sau plin numa de nesimtire.eu ma uit zilnic in oglinda si ma vad cum sunt si pe dinafara si stiu cum sunt si pe dinauntr-u,dar in schimb tu pe dinauntr-u esti o bolnava rau.noi nu incetam pana nu pleci si ne lasi in pace cu asa zisa gramatica a ta si cu nesimtirea ta de a trisa.iar tu vad ca nu te plictisesti ca vad ca vrei sa iti faci reclama prin acest forum la gramatica ta ca nu ai un servi si tu,dar sti ceva nimeni nu angajeaza o bolnava la minte ca tine.
Tie iti recomand ABECEDARUL.
fata ai ramas fara replici sau numai te duce mintea la ce sa scri.eu nu mam laudat ca stiu prea bine gramatica si nici nu trebe sa ma dau mare ca stiu ca tine,daca stiu e bine pentru mine nu trebe sa afle toti pentru ca eu nu vreau sa dau mare cu asta.fata eu tias sugera sa mergi la doctor si fati programare sa-ti faca un EEG la cap,ca eu am impresia ca esti bolnava rau dar mi se pare ca nu de acum ci din nastere probabil tea aruncat in sus si nu te-au prins si ai cazut in cap iar acum crezi ca o sa inbolnavesti si pe altii,dar fi fara grija ca nu te vor intrece.acolo cred ca esti pe locu 1.daca tu crezi cai bine ce faci fa-o mai departe ca oricum stie tot site ca nu ai bunu simt si cei 7 ani de acasa,pacat de cei ce teau crescut ca cred ca sau facut de rusine cu tine.
Am inchis topicul "joci.ro, un site pt fraieri" pentru ca Regulamentul forumului a fost incalcat. "Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui site."
Desi v-am atentionat, si nu odata, ati continuat sa va "intepati" si sa va ironizati fara nici o jena. Va reamintesc ca acest forum este deschis pentru a ne sesiza probleme legate de jocuri si de site, si nu nu pentru a jigni alti membri. Ar fi trebuit sa acord cate un avertisment pentru fiecare.
Kalina, Georgyanna se pot acorda avertismente si pentru membrii care intretin o cearta ori aduc injurii celorlalti jucatori. Asa cum am mai spus, forumul nu este destinat polemicilor personale.
"Daca tu nu iei masuri, IMI REZERV DREPTUL de a-i pune eu la punct."
_iarina_, nu ne plac amenintarile de acest gen. In caz ca nu ai de gand sa iti schimbi atitudinea si continui sa intretii polemici, putem merge mai departe cu sanctiunile. Cred ca am fost suficient de toleranti pana acum. Suntem deschisi la critici, dar nu dicta tu ce trebuie sa facem noi. De asemenea, iti amintim ca poti folosi un ton civilizat chiar si atunci cand ai o nemultumire.
Concluzionand, nu am inchis topicul "joci.ro, un site pt fraieri" ca sa continuati in acelasi ton pe alt topic. Cine mai continua in acest mod are avertisment. Va reamintesc tuturor ca site-ul Joci.ro nu tine la numarul jucatorilor, ci la calitatea lor. Cine nu ne respecta munca si se considera depasit de exigentele noastre, este liber sa joace pe alte site-uri.
Am inchis topicul "joci.ro, un site pt fraieri" pentru ca Regulamentul forumului a fost incalcat. "Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui site."
Desi v-am atentionat, si nu odata, ati continuat sa va "intepati" si sa va ironizati fara nici o jena.[B
"MEDICE", CURA TE IPSUM!
pentru mine (in caz de anulare a contului)......VENI, VIDI, VICI!