Daca vroiati sa faceti ceva,puteati sa faceti altceva in loc sa schimbati puncatjul,de exemplu...sa se joace obligatoriu in patru ca la rentz,dar nicidecum schimbarea punctajului.Stiti de fapt ce ati facut?....o mare prostie si va spun si de ce....jucatorul de teama ca il prinde cu puncte pe tabla,nu mai rupe si merge pe inchidere.Macar din bun simtz,puteti sa ne explicati si noua de ce ati luat asa o hotarare cat se poate de proasta...mie imi place sa rup si sa fac puncte,dar in felul asta nu se poate...rup si fac o gramada puncte,dar daca inchide celalalt, eu abia fac 80 de puncte....ne dati impresia ca jucam ca prostii si macar tb sa ne puneti sa votam daca suntem de acord,nu sa faceti doar ce vreti voi,pt ca nu voi jucati,ci noi astia fraieri...:eek:
Acum am inteles de ce ati schimbat punctajul....din cauza retardatilor care dau idei cat se poate de proaste...dar macar din bun simtz puteati sa puneti la vot care vor si care nu,dar se vede tb ca nu ne respectati parerile...cereti sa jucam cum vreti voi,dar intrebarea mea este urmatoarea....jucati voi,sau noi?Vorba unui jucator....CRED CA ATI FOST BETZI SAU DROGATI..:eek: