Sunt de parere ca trebuie revenit la vechiul punctaj ! Altfel chiar il transformati in bambilici ( ca sa citez pe cineva :) )
Joc de destula vreme aici si zau ca am ajuns sa trec cu vederea si bugurile de la variantele vechi, si blocarile (* ca deh, era numai providerul nostru de vina), dar chiar asta cu punctaju ma deranjeaza....
Dar uuups... am un privilegiu ....ca ma aflu pe acest site ...
Nu ar trebui sa mai si comentez !!!!!!
Peste vreo 3 luni mai modificati punctajul ? Trecem la varianta 1 punct, 2 sau 3 puncte ???
Astept cu nerabdare un reply de la Admini
PS: Lara parca mentiona ca se va lucra si la statistici .... Sunt functionale ??
Aaaah, ieri si alaltaieri parca nu reuseam sa postez nimic ... nu eram cica "logged" sau nu aveam destule privilegii !!! Am trecut si asta cu vederea ...
Insist numai pentru chestii serioase: REVENIREA LA VECHIUL PUNCTAJ !:D
Cei care vor sa ramana punctajul asa sa voteze aici cu da sau nu si vedem care vrea si care nu. Asa e corect pt toti useri de pe site.
Nu imi place noul mod de punctare ca atare votez cu nu.
nu,,este ..prea corect ..pt cei ce vor sa joace in 2 maim 3 ......in 4 merge foarte greu ,,,,si iti piere cheful
Degeaba scriem noi ce ne dorim,ca administratorii astia dragutzi,nici macar nu bun simtz sa ne rasp si sa tzina cont si de parerile celorlalti...nu ar fi o mare pb punctajul,daca asa era in regulamentul jocului de cand s-a inventat...dat acesti administratori cred ca de fapt nici macar nu cunosc cu ce se mananca acest joc...au facut acest site pt bani si atat...nu-i intereseaza nimic.De ex cand ies de la o masa si vreau sa intru la alta,imi spune ca sunt logat la alta masa,sau ca e mesaj neprietenos...ce dracu msj neprietenos,cand eu vreau sa fac masa....nici macar nu scriu nimic,doar timpul la care joc...dar vb unui jucator,de fapt sunt pe acest site si oare de ce?:eek: