s-au plans mai multi de aceeasi problema ..nu pot sa joace.voi ii trimiteti la un id de mess..ok.dar cum se explica urmatorul lucru:Welcome, krystal04.
You last visited: 01-01-1970 at 02:00 AM .mai am prieteni la care scrie la fel.:rolleyes:
so....ce se intampla cu site-ul asta?
poate chiar nu ai mai intrat din 1970 =))
acum legat de subiect...de 3 zile nu pot intra nici eu....ultima data jucam pocker...am iesit...si cand am vrut sa intru iar...pe alta camera...nu a mai mers...si am inceput sa primesc mesajul cu firewall....:rolleyes:
edit: sectia de ajutor a forumului:
citez ^_^
"Nu mai pot sa joc! Ce fac?
Inainte de a ne contacta pentru ca nu puteti juca fiti sigur ca ati incercat urmatoarele:
- dezactivati pop-up blocker-ul
- fiti sigur ca ati instalat ultima versiune de Flash Player, daca nu, click aici.
etc etc etc "
acum si problema...click aici....ok....click click :rolleyes: ...hmmm...ati uitat sa puneti link pe "click aici" :"> ups.... ^_^ sau poate am inebunit eu :P
de vreo 2 zile nu mai merge sa joc nici un joc de pe "joci.ro" si asta nu mi sa intamplat numai mie ci si celorlalti prieteni cu care jucam....nu merge cu nici un browser ...zice ceva de firewall cand vreau sa ma conectez intr-o camera si mentionez ca am dezinstalat antivirusul si firewall-ul si pe cel de la windows ..
VA ROG DIN SUFLET FACETI CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!