SUNT _IARINA_
LARA, cum iti permiti sa inchizi SUBIECTELE DIN CARE AI DE INVATAT?
Tu nu realizezi ca reactionezi ANORMAL?
Ai spus ca sunteti "o echipa".
TOTI sunteti la fel de "DESCHISI LA MINTE"?
Asa se pare.
Tu nu observi ca reclamatiile celor pe care ii inchizi (fara sa discerni), sunt identice cu ale mele?
NU inchide subiectele, REZOLVA-LE!!
Eu iti reamintesc cateva postari (cu sau fara voia ta):
dream_on
Junior Member
--------------------------------------------------------------------------------
sunt unul dintre cei mai vechi de aici de pe site..dar nu asta e primul meu nickname de pe site-ul asta...am mai multe conturi,desi nu am inteles niciodata ce inseamna pt voi conturi multiple
eu unul nu mai joc pe nici un joc de pe site-ul vostru deoarece impuneti prea multe reguli..de ce ati stricat jocul de Texas Hold'em,care desi nu era ok(va pot propune niste site-uri cu adevarat beton)chiar si gratuite,unde nu se restrictioneaza in halu asta ca aici!!!poti sa iti transferi punctele si chiar si datele pe alt cont si credeti-ma(sunt in jur de 15.000 de utilizatori conectati permanet,ca sa nu mai zic seara ce e pe site)
va pot da toate conturile si va rog sa mi le stergeti,deoarece consider ca nu mai meritati sa vi se faca rating pe net din lipsa coretitudinii.
sunt curios cati or sa mai ramana sa joace hold'em cu deschidere maxima de 3000 de puncte???inca ceva,jocul dumneavoastra de hold'em nu seamana nici pe departe atat cu No Limit hold'em si nici cu Bet limit hold'em
e o Marie cu alta palarie...n-am vazut in viata mea asa ceva..sa iti limiteze pariul la maxim 3 incercari..sunt curios de unde ati luat regulamentele astea???
in cazul in care aveti nevoie de toate conturile mele,va rog sa ma contactati
toate cele bune si mai ganditi putin strategia de marketing..si nu ii mai mintiti pe copii ca voi nu faceti reclama(sau poate sunteti ceva binefacatori si faceti totul de gratis)
app..pt jucatori!!!!fiecare conectare a voastra pe acest site ii aduce celui carui ii apartine site-ul,o suma frumusica de bani
v-am lasat si sper sa cautati site-uri cu jocuri adevarate
Joci > Joci.ro Games > Rummy
site de"pilosi"
Welcome, maverik.
You last visited: 01-01-1970 at 02:00 AM
Today, 09:04 PM #1
exilatul
Junior Member
--------------------------------------------------------------------------------
Oameni Buni ,sint Adelian Simacel Care Am Fost Exilat De Echipa Joci.ro,sa Va Explic Cum Stau Lucrurile Pe Acest Site De 2 Lei:1 Nu Ai Voie Sa Ahungi Pe Primul Loc,ca Vei Fi "zburat"fara Prea Multe Explicatii,cel Putin Aia De Pe Doi Zece Ne-au Resetat Ptele La Toti Si Au Dat O Explicatie Cit De Cit Logica,deci Toti Cei Care O "deranjam"pe Georgiana Am Fost Dati Afara,vezi Kostell,care Cica Juca Nesportiv,vezi Iarina Care Avea "ciocul " Cam Maresi Cind Am Ajuns Si Eu Pe Primul Loc(am Avut 3 Milioane La Rummy)si M-am Plictisit Am Trecut La Table ,unde Am Devenit Si Acolo Enervant Si Cind Le-am Zis Ca Sint Probleme La Jocul De Table Si,citez"daca Nu Va Remediati Problemele,va Taiati Singuri Craca"referindu-ma La Faptul Ca Isi Pierd Userii,m=au Dat Afara Pt"amenintari"la Adresa Joci.ronu Stiu Unde Erau Amenintarile,dar Oricum In Regulament Nu Scrie Ca Pt. Amenintari La Adresa Adm. Se Anuleaza Contul Din Prima Fara Vreun Avertisment In Prealabil,adevarul Este Ca Georgiana Ori Face Parte Din Echipa Joci.ro Ori E Pila Lor,cea Mai Clara Dovada Fiind Faptul Ca Nu Au Avut Curajul Sa Lase Mesajul Meu Pt Care Mau Dat Afara Cel In Care Ii "amenintam"lau Sters Ca Lasii ,asa Cum Sterg Criminalii Locul Crimei,imi Este Foarte Greu Sa Gasesc Cuvinte Caer S-ar Potrivi Caracterului Lor,daca Ias Compara Cu Orice Animal(magari,porci,)as Jigni Bietele Animale,deci Robinson,fiind Din Oras Cu Mine Te Sfatuiesc Sa Ai Grija Ca Tu Si Brenda "sinteti Pe Teava"o Cam "deranjati "pe Georgianalasatii Sa Joace Ei Sa Fie Cei Mai Buni,cred Ca A Fost Cea Mai Mare Greseala Din Viata Mea ,faptul Ca Vam Cunoscut Site Asta,stiu Ca Imi Veti Anula Contul Asta,lege"pumnului In Gura"functioneaza Perfect Lavoi, La Fel Si Cenzura,(puteati Sa Aveti Taria Si Demnitatea Sa Nu-mi Stergeti Mesajul Pt Care Mi-ati Anulat Contul),dar V-a Fost Frica Ca O Sa-l Citeasca Toti Si Imi Vor Da Dreptate Multi,eu Va Promit Solemn Ca Am Sa Va Public Pe Cel Putin 3 Cotidiene De Mare Tiraj Din Romania Si Poate Si La Un Post De T.v.sa Stie Toata Tara Ce Jigodii De Oameni Sinteti,altii Vau Injurat Ca La Usa Cortului(vezi Cola,for Dollars)si Nu Au Avut Nici Macar Un Avertisment,iar Atitudinea Mea A Fost De Neiertat,de Fapt Deranjam Ca Va Tot Semnalam Problemele Negative,le-ati Sters Pe Toate Lasilor,sa Va Fie Rusine,cu Oameni Ca Voi Romania Nu Va Progresa,pt Ca Din Pacate Ca Voi Sint Peste Tot In Tara,inca,si Acum Pt.dsoara Georgiana(banuiesc Ca E Dsoara Daca Joaca Zilnic De La 08-23):fata Draga Am Vazut Ca Ai Fost Prima Care M-a "felicitat"probabil Ai Dormit Bine In Noaptea Aia Nu Azis Nimeni Ca Nu Joci Bine Rummy,as Minti ,dar Folosesti Toate Metodele Sa-ti Atingi Scopul,apropo,mai Stii Cum Arata Soarele?sau Esti Preocupata Zi Si Noapte De Locul 1?esti Mai Rau Ca Becali Cu Steaua Lui ,ala Macar Ia Ceva Bani Daca Termin Pe Locul 1 ,dar Tu Stii Ce Iei,mie Jena Mie De Caracterul Tau,si Sa Stii Ca Daca Noi Nu Platim Cum Ai Zis,nu E Un "privilegiu"neaparat Pt Noi Sa Fim Aici,gindeste-te Citi Bani Fac Astia Prin Faptul Ca Noi Sintem Pe Site Lor,e Ca Si La T.v. Isteato,cu Cit Se Uita Mai Multi,cu Atit Creste Audienta Si Bugetul,dar Tu Nu Mai Poti Gindi Mai Departe De Clasamentul Ala,te Rog Nu Mai Replica ,ca Nu O Sa0ti Mai Pot Raspunde,sigur Ma "ejecteaza"iar,deci Ai Cistigat Esti Prima Si Sint Sigur Ca Vei Ramine Mult Timp,nu Cred Ca Te Va Mai Deranja Cineva,si Oricum Se Ocupa "securitatea' De Ei,sint Sigur Ca Esti O "butelie" De 100kg,plina De Cosuri,care Nu E In Stare Sa Fie Femeie(doar Biologic)si Neavind Prieteni Sau Familie,macar La Rummy Sa Fie Buna,e Adevarat Aici Nu Te Vede Nimeni,asa Ca Lara&comp.o Sa Va Mai Amintiti De Numele Meu,va Promit,mie Scirba De Caracterul Vostru Infam Sinteti Cel Mult La Marginea Societatii,ca Sa Fiu Elegant,eu Va Garantez Si De Data Asta Va Promit Ca Nu O Sa Rezistati Mult Pe Piata,o Sa-mi Sacrific Timp Si Bani Pt Asta,nu Va Deranjati Sa-mi Raspundeti,ca Nu Sint Curios De Voi,daca Erati Fair Play Nu Imi Stergeati Mesajul Meu Ala Cu "amenintarea",dar Stiati Ca Nu Aveti Dreptate,si Trebuia Trecut Sub Tacere,sa Nu Credeti Ca Daca Ne Primiti Pe Gratis Puteti Sa Va Bateti Joc De Noi Cum Doriti,voi Existati Prin Noi,si Nu Invers Retineti Bine Asta ,peste Tot Clientul Trebuie Respectat Pt Ca El Iti Da "piinea"asta E O Lege De Marketing Pe Care Voi Nu O Puteti Intelege,nu Vedeti Decit Interesul Vostru,sa Nu Credeti Ca Romanul Va Fi Prost Tot Timpul,o Data Se Va Trezi Si Atunci Se Vor "tria"gunoaiele De Diamante Si Zau Nu Faceti Parte Din A Doua Categorie,cu Lehamite ,scirba Si Dispret Total Va Adaug Pe Lista Mea De Parveniti Si "patroni De Carton"
exilatul
View Public Profile
Find More Posts by exilatul
Add exilatul to Your Buddy List
Today, 09:32 PM
MAI DORESTI?
Daca doresti iti fac eu o SINTEZA.
PENTRU MINE SUNTEI = 0