Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

31-05-2008,11:44
ccici Data inregistrarii: 31/05/2008 Mesaje: 0 Offline
creare joc nou

ajutati-ma joc doar de azi dar nu stiu sa creez un joc nou...despre ce parola e vorba la deschidere

01-06-2008,01:04
adrianamarin27 Data inregistrarii: 15/01/2008 Mesaje: 0 Offline

ajutatiam si pa mine sa joc nu inteleg ce are de nu mai pot sa joc:(

02-06-2008,08:18
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

pentru ccici
Daca esti nou pe acest site iti recomadam intri mai intai pe pagina noastra de Ajutor. Vei gasi multe sfaturi utile acolo: http://joci.ro/ajutor.html. Daca vrei sa creezi un joc nou vezi aici cum: http://joci.ro/ajutor/am-cont-cum-fac-sa-joc-si-eu.html
Parola care se cere atunci cand creezi o masa nu este obligatorie decat daca bifezi optiunea "masa privata". Asadar la o masa privata pot intra doar jucatorii carora tu le dai parola folosind chatul privat sau orice alta metoda de comunicare.

pentru adrianamarin27
Daca ai probleme si nu poti juca ne poti contacta la Suport pe Yahoo Messenger la id-ul [email]jociro@yahoo.com[/email] pentru a ne da mai multe detalii.

03-06-2008,11:37
pysy59 Data inregistrarii: 17/05/2008 Mesaje: 0 Offline

despre parola pe care ai creat-o atunci cand te-ai inregistrat

03-06-2008,11:38
pysy59 Data inregistrarii: 17/05/2008 Mesaje: 0 Offline

spuneti-mi si mie cum sa-i scot si eu pe cei care ma scot afara din joc?

03-06-2008,12:15

Doar daca esti gazda (adica tu creezi masa de joc) poti da afara jucatori.

In plus, am sa repet raspunsul din topicul anterior:

Am sa citez din pagina noastra de Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."

Deci nu este incorect ca gazda sa dea afara de la masa jucatori. Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse.

Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara motiv. Cat despre cei care procedeaza asa gratuit, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.

28-06-2008,07:44
V3nt0R Data inregistrarii: 26/06/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la Lara:

Doar daca esti gazda (adica tu creezi masa de joc) poti da afara jucatori.

In plus, am sa repet raspunsul din topicul anterior:

Am sa citez din pagina noastra de Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."

Deci nu este incorect ca gazda sa dea afara de la masa jucatori. Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse.

Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara motiv. Cat despre cei care procedeaza asa gratuit, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.

Dar scoateti regula asta.Nu vedeti ca nimanui nu-i convine.Adica daca esti mai bun sa fii dat afara.Sau daca nu esti un prieten sa fii dat afara.Voi sunteti adminii voi faceti legea(cica).Ii lasati pe toti care au prieteni sa joace sa faca puncte intre ei.Pai ce site comun mai e asta daca fiecare masa se joaca pe parti si cunostiinte.Trebuie sa joci cu toti nu numai cu cine vrei tu.Ai scris"Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse."Oricine trebuie sa invete nimeni nu se naste invatat."Daca aceea de la care ai fost dat afara era singura masa libera.Adica sa se logheze unu user acum,sa-si faca masa,sa dea de un prieten si sa nu lase pe ceilalti cand el are 10 minute vechime pe acest site.Fara jignire,dar aceasta este cea mai stupida regula pe care ati facut-o pe site.Oricine are drept sa joace cu cine vrea si sa faca ce vrea.Pai atunci sa se numeasca site privat cu http:// ... daca tot este asa.Am scris asta pentru ca si eu am patit de cateva ori.Cineva m-a fortat sa ies afara la un joc de rummy etalat.Sau cineva care a inchis cu doar 12-13 carti pe tabla.Faceti ceva si schimbati regula cu mesele de joc.In timp ce despre bug-uri...nu e topic potrivit.
A! Si incercati sa nu mai dati copy si paste la raspunsuri ca aceleasi raspunsuri le-am vazut insirate userilor de mii de ori pe aceste forumuri.Ca si raspunsul pe care l-am citat mai sus.De vreo 10 ori l-am mai vazut.Sunt curios ce raspuns o sa dati si din respect,ca nu o sa stergeti mesajul!
VA MULTUMESC ANTICIPAT,
V3nt0R!

28-06-2008,09:59

Nu se poate sa nu existe o gazda a mesei care sa "administreze" acea masa. S-ar ajunge in situatia in care ar iesi 3 oameni de la masa din cauza unui jucator care injura sa spunem, cand ar fi mai simplu ca acel jucator sa fie dat afara.

La aproape toate site-urile cu jocuri multiplayer exista o gazda a mesei care poate da afara pe cine doreste intre partide. Cu tot respectul, dar nu cred ca suntem toti absurzi ca avem aceasta regula si doar tu ai dreptate.

Oricum, daca tot esti asa nemultumit, nu inteleg de ce nu creezi tu o masa de joc. Nu te costa nimic si dureaza doar cateva secunde.

Pagina 1 din 1
1