ma fratilor chiar asa bataie de joc aveti fata de noi cei care jucam non stop si mai suntem si corecti si la locul lor chiar asa invidiosi sunte-ti pe noi ca suntem buni si facem puncte incat incercati sa ne bagati motive sa ne inchideti conturile? dupa ce am postat acum 4-5 zile un jucator care ma injurat si mi-ati sters postarea de 2 ori dupa care l-ati sanctionat nevoie mare cu AVERTIZARE pt ca ma injurat iar mi-e in situatia in care am facut PROST pe unul care ma injuraT MI-ATI DAT 3 ZILE FARA AVERTISMENT acum am o alta postare cu alt individ care injura ca un nesimtit de 3 zile si nu a-ti luat masuri DELOC . asta nu inseamna oare BATAIE DE JOC fata de noi jucatorii linistiti care jucam de placere fara sa suparam pe nimeni?.I-mi tot spuneti sa folosesc butonul de raportare dar butonul asta de raportare este egal cu o pt ca am facut cate 20-30 de raportari la fiecare jucator care injura si nici un raspuns deci este egal cu un mare 0 adica este degeaba butonul iar voi nu face-ti dreptate deloc . NU ESTE FRUMOSVA ROG SA LUA-TI MASURI IMEDIATE CA NU SE MAI POATE JUCA PE ACEST SITE DIN CAUZA GOLANILOR CARE NE INJURA SI NE PROVOACA
Miki, daca ai facut 20-30 de raportari si nu ai vazut nici un rezultat, atunci e clar: gresesti undeva. Poate intai inchizi fereastra unde a avut loc "dialogul" si abia apoi raportezi userul care injura. In cazul asta trimiti la admini un chat gol si ei nu pot face nimic. Uite aici cum se raporteaza corect: http://joci.ro/ajutor/15 Nici eu nu-i agreez pe nesimtitii care injura, asa ca te ajut sa-i raportezi corect daca vrei ;).
P.S.Are dreptate Roxana... am vazut pe mai multe postari de ale tale cuvinte scrise gresit in mod repetat ("sunte-ti", "i-mi", "lua-ti"...). :D
Apoi, am mai observat ca de fiecare data cand ai o nemultumire tu deschizi un topic nou pe forum. He hee.. pai asa ceva nu se face: normal ca adminii ti-l sterg. Sunt aproape sigura ca si acest topic va fisters. De ce? Uite aici de ce: http://joci.ro/forum/showthread.php?t=966
ROXANICA PRUTEANU STERGE-TE MAMICA LA GURA CA TI-A RAMAS GEOMETRIA IN COLTUL GURII. NU? PARCA GEOMETRIE II ZICE LA GRAMATICA TA NU PRUTEANCA MEA MICA?:cool:
IN PRIVINTA TA LOLIPOOP, MULTUMESC PT SFATURI DAR CREDEMA CA NU AM CIUNGA IN PAR SI NU IES DIN FEREASTRA INAINTE CUM CREZI TU BA CHIAR NU IES DELOC , RAPORTEZ CHIAR ACOLO CHIAR ATUNCI SI NICI UN REZULTAT ... PROBLEMA ESTE ALTA....EU AM FOST SANCTIONATA PE LOC FARA AVERTISMENT FARA NIMIC IN SITUATIA IN CARE UN TIP MA INJURAT ,EU L-AM FACUT PROST, L-AM RAPORTAT PT INJURII SI CE CREZI?!!!? PE MN MA SANCTIONAT. TI SE PARE TIE CORECT ASA? MA INJURAT BOBOHALMA O DATA ,L-AM RAPORTAT TOT CU PRINT SCREEN CA SA DOVEDESC ASTA SI LA SANCTIONAT CUM CREZI?!!!!? CU AVERTIZMENT CA DOAR ESTE BOBOHALMA NU? ACUM 4-5 ZILE IAR L-AU SANCTIONAT PE UNUL CARE MA INJURAT CUM CREZI?!!!? EXACT AI GHICIT TOT CU AVERTISMENT...CUM TI SE PARE TIE ASTA CORECT? I-TI SPUN EU CARE E PROBLEMA DE NU SE REZOLVA NIMIC.....INCURC MULTA LUME INVIDIOASA CA SUNT LOCUL 1 IN TOP, INVIDIA E CRUNTA DAR CE NU STIU EI ESTE CA ORICE AR FACE NU AU VALOAREA MEA NEVER. A SA NU UIT ROXANICA MAMA AS PUTEA SA SCRIU SI CU PICIOARELE SI TU LA VALOAREA SI CAPACITATEA MEA DE GANDIRE NU AJUNGI MAMICA DAR POTI SA VI SA I-TI DAU O SCAMA DINTR-O HAINA DE A MEA SA O VINZI SA-TI CUMPERI MASINA DE SPALAT CA LA CATA FIZICA ATOMICA AI TU IN CAP MIE MILA DE TN
nu-ti mai spun si eu ca limba romana e straina pt tine.spui ca toata lumea te injura si e invidioasa pe tine dar cand ti se atrage atentia cum ar trebui sa faci corect o raportare sau ca nu scrii corect incepi sa jignesti.oare problema este la ceilalti?sunt convins ca-i provoci si ca jignesti la randul tau asa cum ai facut-o si mai sus.daca as fi fost in locul adminilor aveai contul sters de mult.ti-ar sta mult mai bine in spatele unei tarabe...
nu-ti mai spun si eu ca limba romana e straina pt tine.spui ca toata lumea te injura si e invidioasa pe tine dar cand ti se atrage atentia cum ar trebui sa faci corect o raportare sau ca nu scrii corect incepi sa jignesti.oare problema este la ceilalti?sunt convins ca-i provoci si ca jignesti la randul tau asa cum ai facut-o si mai sus.daca as fi fost in locul adminilor aveai contul sters de mult.[B
Sigur "mi-o iau" si eu de la miki, dar ai perfecta dreptate! :)))))))))))
domnilor admini nu joc nici de ieri nici de azi pe site-ul asta si i-mi aduc foarte bn aminte ca pt asa ceva se sanctioneaza si ati sanctionat sigur..mai exact pt ce fac bagatorii astia in seama cum ar fi slow asta adica se baga intr-o discutie care nu-i priveste incercand sa ma provoace asa ca va rog sa luati masuri si sa ii penalizati cum este corect pt ca eu aici am o problema cu injuraturile pe care o discut cu dumneavoastra iar indivizii astia care mai mult ca sigur bat la ei ca la fasole in fiecare zi aici la remy sunt atat de invidiosi incat i-si dau palme singuri. va rog respectuos sa luati masuri impotriva celor care injura dar si impotriva acestor specimene rare de PRUTENI
.VA MULTUMESC
e clar.......dra miki sufera prea mult de sine,altfel nu se explica de ce se inflameaza cand i se atrage atentia ca face greseli elementare si grave de gramatica......replici ca"iti dau o scama din haina mea........."se folosesc pe islaz.....se pp ca e un forum pe care toata lumea e libera sa`si exprime pctul de vedere,fara teama de a da peste ciorani plini de ei.....miki,draga,daca cumva ti`au murit laudatorii,sa stii ca se gasesc la kg pe marginea drumului.....daca te crezi o somitate intr`ale jocului de rummy,asta nu inseamna ca trebuie sa fii adversara limbii romane....poate adminii nu inteleg ce scrii tu acolo cu picioarele....ia incearca,sa scrii corect,desi in viata asta cred ca nu vei reusi,s ai sa vezi cum se rezolva....si inca ceva:poate pt ca esti prea buna pt situl asta,marea neindreptatita.......:D
e clar.......dra miki sufera prea mult de sine,altfel nu se explica de ce se inflameaza cand i se atrage atentia ca face greseli elementare si grave de gramatica......replici ca"iti dau o scama din haina mea........."se folosesc pe islaz.....se pp ca e un forum pe care toata lumea e libera sa`si exprime pctul de vedere,fara teama de a da peste ciorani plini de ei.....miki,draga,daca cumva ti`au murit laudatorii,sa stii ca se gasesc la kg pe marginea drumului.....daca te crezi o somitate intr`ale jocului de rummy,asta nu inseamna ca trebuie sa fii adversara limbii romane....poate adminii nu inteleg ce scrii tu acolo cu picioarele....ia incearca,sa scrii corect,desi in viata asta cred ca nu vei reusi,s ai sa vezi cum se rezolva....si inca ceva:poate pt ca esti prea buna pt situl asta,marea neindreptatita.......:D
intreabate daca ai ce manca maine nu cum vb miki ca miki cumpara dastia ca tn de la taraba
:draga nu-am-treaba-cu-limba-romana,numai simplul fapt ca atunci cand nu mai argumente pertinente pt a sustine o discutie,introduci chestiile astea cu:ai ce manca maine"si"cumpar din astia ca tn o duzina" ma indreptateste sa cred ca esti o agramata aflata in fragul inanitiei,acarei sg bucurie este sa stea secole de`a randul pe net........app,nu te`am injurat...daca ti se pare ca vreun cuvant din ce am scris e prea greu pt tine,cauta in dex;)