Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 3
123 

Vezi primul necitit

26-10-2010,01:50
treaba_mea Data inregistrarii: 12/10/2010 Mesaje: 0 Online

:draga nu-am-treaba-cu-limba-romana,numai simplul fapt ca atunci cand nu mai argumente pertinente pt a sustine o discutie,introduci chestiile astea cu:ai ce manca maine"si"cumpar din astia ca tn o duzina" ma indreptateste sa cred ca esti o agramata aflata in pragul inanitiei,a carei sg bucurie este sa stea secole de`a randul pe net........app,nu te`am injurat...daca ti se pare ca vreun cuvant din ce am scris e prea greu pt tine,cauta in dex;)

26-10-2010,01:51

:draga nu-am-treaba-cu-limba-romana,numai simplul fapt ca atunci cand nu mai ai argumente pertinente pt a sustine o discutie,introduci chestiile astea cu:ai ce manca maine"si"cumpar din astia ca tn o duzina" ma indreptateste sa cred ca esti o agramata aflata in pragul inanitiei,a carei sg bucurie este sa stea secole de`a randul pe net........app,nu te`am injurat...daca ti se pare ca vreun cuvant din ce am scris e prea greu pt tine,cauta in dex;)

26-10-2010,02:06
miki1717 Data inregistrarii: 12/02/2009 Mesaje: 12 Online
doi la leu

Citat de la treaba_mea:

:draga nu-am-treaba-cu-limba-romana,numai simplul fapt ca atunci cand nu mai argumente pertinente pt a sustine o discutie,introduci chestiile astea cu:ai ce manca maine"si"cumpar din astia ca tn o duzina" ma indreptateste sa cred ca esti o agramata aflata in fragul inanitiei,acarei sg bucurie este sa stea secole de`a randul pe net........app,nu te`am injurat...daca ti se pare ca vreun cuvant din ce am scris e prea greu pt tine,cauta in dex;)

doi la leu are in piata la fal ca tn identici. sa te lamuresc pruteanule ...problema mea sunt astia ca tn care injura ca nu le face pielea o chiftea si aceasta problema o discut eu cu adminii nu cu tn ca nu ma intereseaza problema ta si daca nu i-ti comvine cum scriu eu impuscate nu e problema ta. deocamdata eu sunt injurata la masa de joc si nu am alta optiune de raport decat prin printscreen deoarece acesti golani care injura ,injura si ies din camera si de la masa asa ca nu mai exista buton de raport in situatia asta ai inteles!!!?
daca esti asa de inteligent si tot te bagi in seama rezolva tu problema daca nu taci

26-10-2010,02:18

deci,m`am lamurit cu tine....unde vezi tu ca te`am injurat,agramato??:rolleyes:

26-10-2010,02:54
agramata este mamica ta

Citat de la treaba_mea:

deci,m`am lamurit cu tine....unde vezi tu ca te`am injurat,agramato??:rolleyes:

vezi cum vb nesimtitule si nu am zis ca m-ai injurat tu ci astia ca tn care le pare rau ca sau nascut..nu poti sa dormi de grija gramatici mele? dar cum poti sa dormi cand esti mai urat decat prevede legea? ssss taci

26-10-2010,02:59

Citat de la miki1717:

vezi cum vb nesimtitule si nu am zis ca m-ai injurat tu ci astia ca tn care le pare rau ca sau nascut..nu poti sa dormi de grija gramatici mele? dar cum poti sa dormi cand esti mai urat decat prevede legea? ssss taci

de ce jignesti?
pt ce m`ai facut nesimtit?
vad ca tu esti cea care provoaca.............ai grija,ce tie nu`ti place............

26-10-2010,03:05
dc?

Citat de la treaba_mea:

de ce jignesti?
pt ce m`ai facut nesimtit?
vad ca tu esti cea care provoaca.............ai grija,ce tie nu`ti place............

pt ca te-ai legat de mn si m-ai facut agramata.... cu ce tupeu i-ti permiti, ne tragem de sireturi? daca te lasa memoria i-ti zic eu..citeste mai sus si vezi cine de cine sa legat

26-10-2010,03:26

Citat de la miki1717:

pt ca te-ai legat de mn si m-ai facut agramata.... cu ce tupeu i-ti permiti, ne tragem de sireturi? daca te lasa memoria i-ti zic eu..citeste mai sus si vezi cine de cine sa legat

scumpa mea,uita`te tu mai su....am zis ca daca nu intelegi vreun cuvant din ce am scris eu,sa te uiti in dex.pt stiinta ta,dex=dictionarul explicativ al limbii romane,iar agratata e acea persoana paralela cu gramatica limbii romane,asa ca tine....deci,unde e jignirea????:rolleyes:

26-10-2010,03:26

Citat de la miki1717:

scumpa mea,uita`te tu mai sus....am zis ca daca nu intelegi vreun cuvant din ce am scris eu,sa te uiti in dex.pt stiinta ta,dex=dictionarul explicativ al limbii romane,iar agratata e acea persoana paralela cu gramatica limbii romane,asa ca tine....deci,unde e jignirea????:rolleyes:

26-10-2010,08:51
dormi?

Citat de la treaba_mea:

scumpa mea,uita`te tu mai sus....am zis ca daca nu intelegi vreun cuvant din ce am scris eu,sa te uiti in dex.pt stiinta ta,dex=dictionarul explicativ al limbii romane,iar agratata e acea persoana paralela cu gramatica limbii romane,asa ca tine....deci,unde e jignirea????:rolleyes:

se pare ca in capul tau ala sec nu e o jignire sa te bagi in seama in seama neintrebat si sa atragi atentia tu indiferent dc as fi facut , asa te-a invatat pe tn mama ta? citeste codul bunelor maniere si repet.. taci ,nu-ti iei amenda pt uratenie?

Pagina 2 din 3
123