Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 3
123 

Vezi primul necitit

19-01-2008,11:23
adeliansima Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Online
pt. tovarasul militian jedi master

Eram Sigur Ca Esti Militian (doar Lor Trebuie Sa Le Spui De 2 Sau 3 Ori Sa Priceapa)las La O Parte Persoana A 3-a P. Ca Vad Ca Ai Inceput Sa Fii Nesimtit,faptul Ca Ma Faci Hot De Masini Si Ca Am "dat Cu Ciocul"pe Timpul Lui Ceausescu Inseamna Ca Ai Trecut Limitele Politetii. Dak Citesti Bine ,eu Nu Ti-am Adresat Nici O Jignire,iar Tu Nu Ai Dreptul Sa Ma Cataloghezi Drept Hot Fara Sa Ma Cunosti.,vreau Sa Te Surprind Totusi Si Sa-ti Spun Ca Am Cetatenie Germana Si Romana,deci Nu Am Fost Dat Afara Din Germania,din Contra Am Venit In Tara Mea Natala Sa Fac Afaceri(nu Numai Cu Auto),dar M-am Lovit De Multe Ori De Militieni Ca Tine Care Imi Cereau "spaga "pt Ca Eram Cetatean Strain.faptul Ca Ma Inviti In Beciurile Securitatii,tin Sa Te Anunt Ca Au Cam Trecut Vremurile Cind Te Foloseai De Epoletii De Pe Umar Ca Sa Inchizi Gura Lumii,sa Stii Ca Am Fost Oprimat De Securisti Ca Tine Pe Timpul 85-88 Tocmai Pt. Faptul Ca Nu Am Vrut Sa Zic Cine M-a Ajutat Sa Fug,nu Pt. Faptul Ca 'dadeam Cu Ciocul La Militie" Tocmai Asta Vroiati Voi Sa Va Spun Nume De Conspiratoro Ai Regimului Ceausist,vrei Sa Imi Arati Ca Cunosti Gramatica Limbii Romane,transmite-i Felicitari Secretarei Tale Umile Care Ti-a Conceput Si Scris Pledoaria ,daca Tu Ai Scris-o Felicitari,dovedesti Ca Si Politaii Stiu Sa Scrie(unii),eu Ti-am Zis Ca Nu Ma Dau Drept Cel Mai Bun Ligvist,nu Am Avut Chiar Note De 10 La Gramatica ,dar Nici 4 Si Ai Grija Ca Pt. Calomnii Poti Sa Platesti Daune Morale(hot De Masini) Se Vede Faptul Ca Nu Ai Fost In Viata Ta In Germania,tara In Care Daca Te Prinde Ca Vinzi Masini Furate(apropo Am Controale Aproape Lunare De La Fisc Si Nu Formale,crede-ma)faci Puscarie Ca Pt. Crima,si Nu "o Poti Da La Pace Cu Gaborii" Ca Aici Cum Poate Ca Faci Tu,faptul Ca Ma Inviti In Puscarii Inseamna Ca Ori E Puscaria Ta Personala Ori "poti Aranja " Cu Influenta Gradelor De Pe Umar O Plimbare,nu Mersi Le-am "vizitat" Destul Pe Timpul Raposatului,iar Lectia De Gramatica Predale-o Colegilor Tai Care Nu Stiu Sa Intocmeasca Un Proces Verbal Cu Greseli Elementare De Gramatica, Nu Stiu Ce Ai Demonstrat,tov.militian,si Nu Stiu Cine De Cine Rade,dar Vezi Ca Militienii Nu Sint Prea Iubiti In Romania,si Apropo,cind Ma Iei De Urechi Sper Ca Iti Dai Jos Epoletii Sau Trebe Sa Stau In Pozitie De Drepti,tov.militian Sa Ma Lasati Sa Imi Dati Cu ****nul La Oase?eram Sigur Ca Te Folosesti De Uniforma Si De Pozitia Din Societate Pe Care Din Pacate Nu O Meriti,nu Ai Dreptul Sa Acuzi Pe Cineva De Furt Pina Nu Ai Probe,ai Uitat? Fii Sigur Ca Am Fost"scuturat" Si Aici De Garda Si De Militieni Ca Tine ,care Cautau"nod In Papura" Sau Motiv De Spaga,iar Cind I-am Trimis Sa Vb Cu Avocatul Au Iesit Ca Catelusii,nu Stiu Cum Nu Poti Da De Mine Ca Toti Prietenii Imi Scriu Zilnic,nu Pot Sa-ti Dau Adresa De E-mail ,dar Sa Stii Nu Sint Cocos Dar Nu Mi-e Frica De 5 Ca Tine Oricine Ai Fi,iar Daca Mai Adresezi Jigniri Si Calomnii Am Sa-ti Fac Cunostiinta Cu Avocatul Meu ,care Abia Asteapta Un Proces Cu Un Ex Militian,repet Nu M-a Dat Afara Numeni Din Germania ,am Domiciliul Si Acuma Acolo In Straubing(150 Km De Munchen,poti Verifica Prin Retele Tale De Politie Moderne,si Ca Sa Te Uimesc,cind Am Ajuns In Germania Am Muncit 10 Ore Pe Zi Timp De 4 Ani Pina Am Putut (din Banii Munciti)sa-mi Deschid Afacerea(in Germania Esti Verificat Foarte Minutios ,chiar Si Cind Iti Cumperi O Masina Trebuie Sa Justificii Banii,in Caz Contrar Se Poate Confisca(nu Merge Cu Spaga),deci Am Fost Mult Mai Harnic Decit Iti Poti Imagina Cei Ce Fura Dincolo Sint"coloratii"e Adevarat,dar Uitete La Tv. Sa Vezi Ca In Germania Nu Prea Au Curaj Ori Se Supun Legilor ,ori Pleaca,nu E Ca In Italia,patria Mafiei Si A Hotilor,asa Ca Te Asigur Ca Nu Poti,chiar Daca Vrei Sa Furi In Germania Si Nici Nu Riscam Sa Pierd Totul Pt O Masina Sau Mai Multe,in Schimb Aici In Tara Am Avut Oferte Sa Aduc Masini Furate Asigurate Sa Le Vind Aici,bineinteles Ca Nu Fac Asa Ceva,degeaba Ma Respecti Vorbindu-mi La Persoana A3-a ,daca Ma Faci Hot De Masini Si Colaborator Al Securitatii Cind Eu Aveam Dosare Penale La Secu Tocmai Pt."tainuire"(iti Suna Cunoscuta Expresia?)stiu Ca Plingi Dupa Vremurile Alea,dar Asta E Nu Mai Tremuram In Fata Voastra,iar Faptul Ca M_am Intors In Tara Mea ,e Pt. Ca Aici Am Parintii,fratii Si Toate Amintirile Mele De O Viata,nu Poti Sterge Cu Buretele Ca De Pe O Disheta Sau De Pe Un Hard Totul,asa Cum Nu Voi Uita Niciodata Oprimarile Securitatii Care Mi-au Lasat Rani Sufletesti Si Pe Care Un Mascarici Ca Tine Incearca Sa Le Redeschida,in Timp Ce Tu Si Colegii Aplaudati "conducatorul Iubit"eu Statea In Beciurile Securitatii Si Sigurele Cuvinte Care Le Auzeam Erau:zi Ba Cine Ti-fost Calauza(era Expresia Celui Care Te Ajuta Sa Treci Granita,tu Cunosti Expresia ,sa Stie Si Ceilalti)stateati La Caldurica Cu Familia Si Mergeati Pe La Usi Sa Vedeti Cine Asculta "radio Europa Libera" Sa Mai Faceti Un Caz De Anti Comunism,e Normal Sa Ai Ramasite Ale Unei Epoci Care Pt. Voi V-a Adus De Toate In Timp Ce Tara Gemea De Foame,voi Si Familiile Voastre Nu Mai Puteati De Bine,aveati Toate Avantajele Sistemului,vad Ca Reflexelegen"te Plimb Prin Beciurile Puscariilor '' Le-ai Pastrat,rusine Tie Si Colegilor Tai Care Acum Invirt Afaceri De Milioane De Euro ,macar Aia Sint Destepti Nu Ca Tine Faci Pe Jandarmul La Joci.ro,e Adevarat Aia Sint "agramatici"(am Scris Corect,tov.profesor De Limba Romana?) Apropo De Unde Srezi Ca Fostii Tai Colegi De La Secu Au Avut In 90-94 Atitia Bani? Probabil Ca Nu Au Invatat Gramatica Limbii Romane,dar Au Fost Suficient De Isteti Sa Nu Fie Depistati,pt. Ca Ei Exista Si Acum Printre Noi,dar Spre Deosebire De Tine Nu Ies In Evidenta,chiar E Necesar?nu Am Sa Ma Mai Cobor La Nivelul Tau(probabil Ca Pregatire Scolara Esti Mai Superior,pt Ca Nu Luau Decit Oameni Cu Studii Superioare)nu Am Facultate,doar Liceul Si Recunosc Mai Chiuleam,mai Copiam Mai Ma Rugam De"tova " Sa Ma Treaca,mai Spalam Clasa Pentru Un 5 ,deci Nu Te Chinui Sa Imi Spui Ca Nu Scriu Corect,stiu,eu Am Muncit De La 16 Ani,parintii Mei Nu Au Avut Posibilitati Ca Ai Tai ,probabil Sa Ma Tina La Scoala,am Facut Liceul La Seral,stii Cum Se Invata La Seral Atunci,era Formal,si Oricum Dupa 8 Ore De Munca Nu Mai Avaeai Chef De Sinus Si Sintaxa Propozitiei,dar Nu Sint Chiar "agramat",spuneam Ca Nu Am Sa Ma Mai Cobor La Nivelul Taude Militian Si Nu Iti Mai Raspund In Nici Un Felpt. Ca Nu Pastrezi Limita Bunului Simt,sa Nu Mai Plictisim Lumea Cu Povesti De Militian,ai Grija In Viata Nu Te Mai Lauda Ca Esti Fost Militian Ca Pune Unu De La Tara Mina Pe Tine Si Cu Toata Gramatica Ta O Sa Fii Nevoit Sa Te Cazezi La Ortopedie,ma Dezgusta Acest Chat De Aceea Nu Pot Nici Macar Sa Te Salut Cu "sa Traiti" Esti Prea Mic Pt.mine,iti Jur, Cauta Un Tanc Si Speriel Cu Pac-pacul Tau

19-01-2008,22:52
Brenda Data inregistrarii: 25/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Tare!

[RIGHT]Of n-am mai putut citit ultimul mesaj, m-au durut ochii! Si, cine a castigat ca sunt curioasa:D, plz, tineti-ma la curent care cum stati cu rundele castigate:))[/RIGHT]

20-01-2008,03:07
JediMaster Data inregistrarii: 16/01/2008 Mesaje: 0 Online
„fiecare pasare pe limba ei piere”

Citat de la adeliansima:

vrei Sa Imi Arati Ca Cunosti Gramatica Limbii Romane,transmite-i Felicitari Secretarei Tale Umile Care Ti-a Conceput Si Scris Pledoaria ,daca Tu Ai Scris-o Felicitari

[FONT="Georgia"][SIZE="3"][COLOR="DarkGreen"]Multumesc pentru felicitari. Sper ca au fost sincere. Atentie însa la cacofonii.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[QUOTE=adeliansima;1031]Daca Mai Adresezi Jigniri Si Calomnii Am Sa-ti Fac Cunostiinta Cu Avocatul Meu

20-01-2008,10:52
Militian Prost E Un Pleonasm?

Pt. Ca Nu Mai Vreau Sa Fac Greseli Gramaticale(pleonasme)am Sa Ma Adresez Doar Cu Tov.militian,atit,pt Ca La Tine Cine Nu E Destept E Obligatoriu Prost ,iar Cine Doreste Sa Aiba Viata Lui E Neaparat Repudiat De Parinti ,cine A Fost Prin Beciurile Militiei E Obligatoriu Sadomizat,iar Cine Nu E De Acord Cu Tine ,e Rrom Sau Hot.am Sa Te Scot Din Ceata Pt. Ca D-le Sherlok Holmes,nu Ati Rezolvat Cazul,e O Pista Falsa.1 Am Zis(ma Rog,scris) Ca Am Avut Dosar Penal ,nu Am Am Fost Acuzat,deci Nu Am Avut Proces Cu Sentinta Ca Sa Fiu Arestat,eram Cercetat In Libertate(chemat Periodic La Secu)pt. Tainuire ,vad Ca Te Intereseaza Si Partea Mea Dorsala,e"intacta" Daca Vrei Poti "sa-mi Faci Perchizitie" Doar Cu Privirea,ma Rog Acuma E La Moda,nu Discut Gusturile Tale,dar Chestia Cu Sapunul De Unde O Stie Un Securist? Le Aruncai Sapunul Detinutilor,dupa Care "ii Perchizitionai Cu ****nul" Altfel Nu Imi Explic De Unde Stie Un Ex Secu De Acest Truc?faptul Ca Am Avut Servici De La 16 Ani Nu Se Datoreaza Oprimarii Parintilor,care Ma Implorau Sa Fac Liceul La Zi,dar Eu Vroiam Sa Am Banii Mei Si Viata Mea Independenta Nu Sa- Mi Dea Bani Mamica De Cinema Sau De "cofe",nu Imi Placea Ca Si Acum Sa Depind De Nimeni Si Tot Ce Am Realizat E Pe Propiile Puteri,apropo Nu Sint Rrom(nu Ca As Avea Ceva Impotriva Lor)se Vor Integra Si Ei In Societate,nu Au Incotro,dar Ai Grija Ca Si Pt. Jigniri Rasiale Se Plateste Penal,sint Sigur Ca Stii,de3 Fapt Eu Ar Trebui Sa Va Multumesc Voua Militienilor Ca Daca Nu Erati Voi Nu Aveam De Sa Emigrez Si Sa Am Un Trai Decent Acuma,sa Stii Ca Felicitarile Mele Au Fost Sincere Pt. Ortografie,si Daca Si Regretele Tale Sint La Fel De Sincere,sint Dispus Ca Un Bun Crestin(voua Nu Prea Va Placea Sa Mergeti La Biserica)sa Trec Cu Vederea Limbajul Tau Portuar Si Ca Sa Iti Dovedesc Cine Sint Te Invit In Germania(pe Cheltuiala Mea) Fara Nici O Ironie,doar Ca Sa-ti Dovedesc Ca Te Inseli In Aproape Toate Privintele,ar Fi Imoral Pt Mine Sa-ti Spun Ce Situatie Am ,te Invit Sa Vezi(iti Pun La Dipozitie Toate Actele Firmelor Traduse In Romaneste-limba Mea Materna)sa Vezi Ca Totul E Legal Dupa Care Te Las Fara Sa Opun Rezistenta,daca Consideri Ca Merit Sa "ma Tragi De Urechi"pt. Faptul Ca Inca Mai Ai Servici Intr-un Birou Prafuit,probabil Ca Te Leaga Sufleteste,dar Am Sa-ti Trimit O Firma Sa-ti Faca Curat,te-am Rugat Sa Nu Ma Mai Corectezi Gramatical,e Nurmal Tu Toata Ziua Stai La Birou Si Faci Referate Eu Fac Bani ,nu Scriu,sincer Daca Crezi Ca Putem Avea Un Dialog Civilizat (daca Eram Rrom Te Facem Ca La Usa Cortului) Am Sa-ti Dau Un Nr De Telefon Pe Care Te Rog Sa-mi Trimiti Un Sms (nu Pot Sa Iti Dau Adresa Mea De Mail Din Acelasi Motiv Ca Tine),si Te Voi Suna,sper Ca Nu E Problema Daca Iti Dau Un Nr. De Tel. De Germania,dar Asta De Conex E De Firma,am Sa Ti-l Dau Pe Cel Privat Si Ramane Valabila Invitatia Mea,sint Dispus Sa Uit "mica Ciondaneala" Am Sa Te Conving Cu Realitatea "pe Masa"ca Nu Sint Detinut De Drept Comun(am Dosarele La Mine) Eram "un Element Care Tulbura Ordinea Sistemului Comunist" Ti-am Citat Din Dosar Si "un Element Care Are Tendinte Capitaliste" Tot Din Dosar Astea Erau Motivele Cercetarii Mele,imi Place Sa Cred Ca Tu Nu Ai Facut Parte Din Rindul Acelor Satrapi Care Au Condamnat Si Omorat Sute De Oameni Nevinovati(doar Pt. Ca Spuneau Bancuri Cu "academiciana"sau Cu "pantofarul" Cunosc Caz Concret,pt Ca Vad Ca Poti Fii Si Amabil Ceea Ce Fostii Secu Nu Reuseau,pina La Urma Asta Era Sistemul I Tu Ca Angajat Trebuia Sa Te Supui Ca Sa Poti Minca Mai Mult De 300 Grame De Piine Sau 1 Litru De Ulei,te Inteleg,dar Cei Mai Multi(nu E Nici Un Apropo)treceau De Granita Umanitatii Si Vroiau Sa Fie Frumosi In Fata Conducerii P.c.r.ului Si Inventau Cazuri Efectiv De Rebeli Ai Societatii Impingind Tiranismul La Marginile Ostracizarii,sper Ca Ai Fost Doar Un Biet Functionar Care Plimba Dosarele Inminate De Superori,daca Nu Sa Stii Ca Dzeu O Sa Faca Dreptate Si Odata O Sa Platiti Toti Pt Ce Ati Facut Omenirii,apropo De Ce Nu Ne Povestesti Despre "ocupatiile Tale Din Timpul Odiosului"ti-e Rusine Sau Frica?eu Consider Ca In Acest Episod Care Se Paropie De Metrajul "elodiei" Si Ca Audienta Scorul Este Egal Pt . Spectatori Si Propun Remiza(nu Din Lasitate) Doar Din Eleganta Fapt Pt Care Daca Esti De Acord Punem Sabiile In Teaca Si Te Astept La Unrummy Romanesc Seara Dupa 17 Aproape Zilnic,cu Stima Sincera ,adi Ma Numesc

21-01-2008,09:39
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Am lasat discutia libera si nu am intervenit pana acum, ca sa nu credeti ca dorim sa va cenzuram ori ca tinem cu cineva anume. Dreptul la replica l-ati avut amandoi, dar conversatia a degenerat intr-o polemica personala. Daca doriti sa continuati, ar fi bine sa o faceti in particular. Multumim.

Cu subiecte legate de site sau jocuri insa, va asteptam oricand pe forum.

21-01-2008,19:28
ivory_p50 Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
sa vezi si sa nu crezi!!!

Am citit si eu din curiozitate aceasta discutie si am ramas putin socat sa constat ca inca mai exista si astfel de tipuri de oameni...
pt jedimaster...ma intreb cat te-ai chinuit sa scrii textul???si apropo,ca tiind sa devin si eu al treilea avocat,nu cred ca intrebarea lui adeliansima te privea in vreun fel..se pare ca frustarea ta e fara margini si nu prea ai ce face pe acasa!multi se cred smecherasi si cu pile..dar ai grija ca multi s-au ars tocmai ca erau asa tari in gura..nu-ti dau sfaturi pt ca sunt sigur ca esti incorigibil
p.s: daca vrei sa ne confruntam pe vreun anumit domeniu,te astept cu cea mai mare placere..la absolut tot ce vrei tu..pana si la relatii:D...sunt dispus sa pun totul la dispozitie fara nici o problema!!daca te intereseaza si varsta,am doar 23 de ani si vreo 7 luni..

pt adeliansima:
nu va suparati domnule...daca spuneti ca prin 85-86 ati fost suprimat de catre securitate si ati fugit in Germania asta nu va da dreptul sa fiti lupul moralist(in spetza cand v-ati luat de "copilul" ala care inchidea coborandu-se cu toate pisele deodata)..se pare ca am cunoscut adevaratul proprietar al site-ul mobile.de si sunt incantat de cunostiinta,numai ca ulcioru nu merge de prea multe ori la apa si este o minciunica gogonata(rusinica-rusinica)..am ramas perplex sa aud ca site-ul mobile.de este proprietatea unui roman:confused::confused::confused::confused: trebuia mai bine sa spuneti ca sunteti samsar de masinutze..si va intelegea si militianu complexat de viata.
p.s:Ce am vrut eu sa zic de fapt...daca tot erati patronul site-ului respectiv u cred ca ati fi intrat pe site-ul asta(nu ca nu e foarte bun) dar cred ca v-ati fi facut unul doar pt dumneavoastra si care sa includa jucatori doar pe placul si asemanarea lui "adeliansima"
Toti ne invata ce e bine si ce-i rau,si avem doar lupi moralisti si complexati..oare copiii care intra aici pe site,oare ce au de invatat de la voi???turnatorii,complexe,lauda si alte alea!!!

Tin sa precizez ca am renuntat sa joc Rummy Romanesc desi am circa 400.000 de puncte inca din luna noiembrie,tocmai din cauza acestor tipuri de persoane...iar adeliansima era cu vreo 30.000 de puncte sub mine...ma intreb:confused::confused::confused:cand ai mai avut timp sa faci si afacerile de care spui????:D s-a nascut al doilea Napoleon

21-01-2008,21:23
paulyka Data inregistrarii: 17/01/2008 Mesaje: 0 Offline
problema

imi pare rau ca postez aici dar nu am stiut unde . am si eu o problema atunci cand incerc sa intru la o masa chiar daca eu vad ca sunt persoane acolo,atunci cand intru de fapt nu mi arata a fi nimeni . de ce se intampla asta .?ce am facut sau ce tre sa fac. multumesc anticipat .

22-01-2008,03:05
blindspot Data inregistrarii: 21/01/2008 Mesaje: 0 Offline

Mesaj pt adeliansima si JediMaster
Trebuie neaparat sa aratati ca traiti in Romania !?
Nu puteti trai fara cearta !?
Si un mesaj doar pt adeliansima...ce ai impotriva modului in care joaca oamenii...
Te simti mai bine cand castigi intru-un anumit mod, dar in acelasi timp ai facut restrictii fata de jucatorul celalalt !?
Sau te simti mai bine cand stii ca omul a folosit orice viclesug pt a te invinge si totusi nu a reusit !?
Sau pt. tine sunt mai importante punctele !?
Regula e valabila si pt poker...
Eu personal ,felicit un jucator care reuseste sa ma prosteasca cu un bluf si ma lasa fara un leu
Doar ce pana mea...pana la urma urmei joc de distractie nu pt bani

22-01-2008,06:11
raspuns pt.ivory_p50

stimabile,imi pare rau,dar nu ai fost atent la text,evideny ca nu sint patronul "mobile"care e un site national,am doar o afacere acolo,daca tu vrei sa ii zici "samsarie sau geambasie" eu nu am nk impotriva,nu ma laudam,vroiam sa-iexplic la "militian"ca nu sint chiar la marginea societatii cum m-a catalogat,si imi cer scuze daca am dat impresia de '"ingimfat",sint un simplu si pasnic cetatean al u.e. ca tine ,iar ptele la fac in timpul cind din pacate nu merg "samsariile",nu sint ironic ,dar esti prea tinar ca sa ma judeci ,fara suparare,totusi te salut cu stima

22-01-2008,08:01
nnyk Data inregistrarii: 26/11/2007 Mesaje: 0 Offline
ar trebui sa nu mai plangi ,,,,,

Chiar vreau sa te ajut ,,,,,dar mai intai cauta cuvantul demagog in dictionar si daca cumva reusesti sa-l descifrezi poti sa ti-l asociezi,,,,esti de tot rasul dac plangi ptr acest fapt intamplat tie ,,,poate ca treceam cu vederea lacrimile tale de jeluitor ,insa am intrat la masa ta si mai scos fara nici o alta explicatie de 2 ori,,,, te-am intrebat de ce o faci si nici macar curajul nu aia vut sa-mi dai o explicatie ,,,ei ce zici?crezi ca mai ai puterea sa plangi si sa-i etichetezi pe altii ca nu-ti respecta dorinta ?si sa nu fiu prea dur cu tine ,fi barbat nu mai plange precum un copil,

Pagina 2 din 3
123