Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 3 din 3
123 

Vezi primul necitit

22-01-2008,08:53
dream_on Data inregistrarii: 03/01/2008 Mesaje: 0 Offline
pt adeliansima

In caz ca ai citit ce i-am transmis lui jedimaster(militianul) intelegeai..mai degraba era de condamnat comportamentul lui...cu tine nu am nimic,mai mult chiar e imbucurator sa stii ca cineva se descurca in aceasta tara..nu intelege ca daca am zis samsar,ar fi un lucru rau..ca sa vinzi iti trebuie putina arta,iar daca reusesti inseamna ca ai acest lucru!pot sa zic ca si eu m-am ocupat cu vanzari,dar pe alt plan,si totusi am schimbat pana acum vreo 7 masini,pana la varsta mea.Nu te-am judecat,dar initial am vrut doar sa ma iau de avocatul nedorit care se plateste ca atare:D:D:D:D:D:D:D
Toate cele bune si succes in continuare:P

22-01-2008,14:14
adeliansima Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Online
pt nnyk

demagog =persoana care incearcaprin promisiuni(electorale)sa atraga masele de oameni de partea sa si sa-si creeze po****ritate,nu sint nici politician nici persoana publica,cred ca ar trebui sa consulti tu dictionarul ,cit despre faptul ca ai fost dat afar de la masa mea,sincer nu imi amintesc,poate a jucat sotia mea,dar totusi eu imi cer scuze,eu nu am facut-o si oricum daca de dadeam afara iti spuneam fara sa ma intrebi,nu iti fa probleme nu am de ce sa pling,nu caut compasiune pe acest site,doar relaxare

22-01-2008,23:39
_teo_ Data inregistrarii: 24/10/2007 Mesaje: 0 Online
q.e.d.

Daca tot mi-am pierdut din pretiosul meu timp citind aberatiile postate in acest topic, m-am gandit ca n-ar fi tocmai o lipsa de "fair-play" sa postez si eu impresiile dobandite.
Asadar...
"Domnule" Jedi, pentru ca faceti pe eruditul - fara succes (N.B.) - nu inteleg ce cautati pe acest site,... doar ca sa dati "lectii"?
Poate ar trebui sa stiti ca lectia de gramatica pe care ati "etalat-o" nu este valabila pentru chaturi si forumuri, unde nu sunt aplicate regulile Academiei Romane, si nici macar nu se scrie cu diacritice, asa cum dvs. o faceti in mod ...academic. Ar fi trebuit sa cunoasteti acest lucru, din moment ce va laudati ca foloseati computerul "cu multi ani inainte sa se inventeze messenger".
Felul "politicos" de adresare, ironiile tendentioase (chiar jignirile) nu au nicio legatura cu respectul pe care il tot invocati.
Nu cred ca interlocutorul "adeliansima" (pe care nu il cunosc, aici am auzit prima oara acest nick) si-a dat seama ca, printre altele, l-ati facut tigan... citez:"mai ales ca in limba rromanes, limba dumneavoastra materna..."
...desi, mai jos ati subliniat acest lucru dandu-va cu parerea despre masinile "ciordite".
Cum va permiteti???
In concluzie, tot teribilismul lingvistic pe care l-ati etalat nu denota decat frustrare, iar complexul oedipian de care pomeneati vi se potriveste ca o manusa.
Intradevar, cam naiv interlocutorul pe care l-ati ales, insa din pacate pentru dvs. exista pe acest site si persoane care pot sa recunoasca un diletant - precum sunteti.
Cu toata dizgratia :eek:,
Teodora

Pagina 3 din 3
123